Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania 2018-2019 Bogdan Ioan, câștigătorul trofeului Vocea României 2018Bogdan Ioan este câștigătorul trofeului Vocea României 2018 INFO CONCERT:
Tom Jones
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Sarah Brightman
André Rieu își extinde iar progamul la Cluj-Napoca, anunță cel de-al patrulea concert în 2019 - BILETE INFO CONCERT:
André Rieu

Taxi a promis un concert și a oferit spectacol - FOTO

Impresii si poze de la concertul TAXI din 3 octombrie de la Sala Palatului, Trilogia celor 2 cuvinte. Printre invitati: Horia Brenciu, Mihai Mărgineanu, Smiley.
Concert TAXI la Sala Palatului - 3 octombrie 2012

Concert TAXI la Sala Palatului - 3 octombrie 2012

Primul concert TAXI la Sala Palatului, „Trilogia celor 2 cuvinte” a avut loc miercuri, 3 octombrie, în fața a aproximativ 4000 de spectatori. Trupa a fost introdusă în scenă de Răzvan și Dani de la Antena 1. Aceștia au făcut o prezentare scurtă și cuprinzătoare: „Taxi!”. Dan Teodorescu, Vicky Sava (voce), Mugurel Coman (clape), Cantemir Neacșu (chitară), Darius Neagu (tobe), Csongi Kerezsi (bas) și cele două invitate pentru voci adiacente – Dana Zamfirescu și Daria Corbu (concurentă la „Vocea României”) au cântat mai mult de trei ore, trecând prin piesele TAXI din toate perioadele, de la „Criogenia salvează România”, la recentul single „Ești iubibilă.

Concert TAXI la Sala Palatului - 3 octombrie 2012

Concert TAXI la Sala Palatului - 3 octombrie 2012

Spectacolul a inclus mai multe surprize. Horia Brenciu a cântat împreună cu Dan Teodorescu ”My Way”, Mihai Mărgineanu și TAXI au interpretat „Mă iubește femeile”, iar Smiley și-a dat aportul la „NonStop”. Piesele au fost susținute de acrobații de la Xtreme și de efectele pirotehnice și dansul cu flăcări marca Crispus.

Concert TAXI la Sala Palatului - 3 octombrie 2012

Efecte pirotehnice in concertul TAXI de la Sala Palatului

Pentru prima dată, Taxi a cântat într-un concert piesa „Matematică imposibilă”, împreună cu Violeta Dumitru (cvartetul Passione), Adrian Bologa și Sergiu Boldor (trupa Ad Hoc). După 2 bis-uri cântate împreună cu sala, spectacolul s-a încheiat cu melodia „Cele două cuvinte”, într-un tablou memorabil: zeci de copii din public au urcat pe scenă pentru a cânta împreună cu TAXI.

Evenimentul a fost organizat de Gala MGMT & PR, cu sprijinul Eventim. Producția a fost făcută în timp record, doar o lună de zile, partea tehnică fiind asigurată de Stage Expert.

Concert TAXI la Sala Palatului - 3 octombrie 2012

Publicul la concertul TAXI de la Sala Palatului

Vezi galeria de poze de la concertul TAXI

Redactia InfoMusic este la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE