Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Dolores O'Riordan în deschiderea concrtului The Cranberries de la Romexpo, Bucuresti pe 11 octombrie 2012Dolores O’Riordan, solista The Cranberries, a murit la 46 de ani INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Judas Priest - Firepower
Revoluția Prețurilor vine cu până la 60% reducere. E momentul să vânezi ofertele, mâine poate fi mai scump!

T.Rex - Întoarcere în timp la Hard Rock Cafe - FOTO+VIDEO

T.Rex a concertat pe 29 martie 2012 la Hard Rock Cafe în cadrul seriei de evenimente Classic Rock @ Hard Rock Cafe. În deschidere au urcat pe scenă trupele QuantiQ... Continuare »
Concert T-Rex la Hard Rock Cafe, 29 martie 2012. Manfellow in deschidere (34)

T.Rex a concertat pe 29 martie 2012 la Hard Rock Cafe în cadrul seriei de evenimente Classic Rock @ Hard Rock Cafe. În deschidere au urcat pe scenă trupele QuantiQ şi Manfellow.


Publicul nu foarte numeros, însă fidel, a asistat cuminte la reprezentația trupelor din deschidere, însă s-a animat considerabil în momentul în care, puţin după ora 22:00, pe scenă şi-au făcut apariţia continuatorii legendei T.Rex conduşi de toboşarul Paul Fenton.

Deşi în prezent T.Rex este mai mult o trupă tribut Marc Bolan ce a cântat melodiile vechi, atmosfera live a fost cât se poate vie. Astfel, Jay Spargo (voce), Linda Dawson (backing vocals), Graham Oliver (chitară), Tony Allday (bass), Dave Major (clape) şi Paul Fenton (tobe) au ţinut în priză pentru aproape două ore fanii entuziasmați și nostalgici cu un glam-rock de calitate.

Paul Fenton (T.REX) la Hard Rock Cafe - 2012

Paul Fenton (T.REX) la Hard Rock Cafe - 2012

Din programul serii nu au lipsit piesele celebre ca Teenge Dream, Children of revolution, Metal guru, sau Get it on și nici solo-urile de tobe a lui Paul Fenton şi cel de chitară a lui Graham Oliver.

Pe acordurile melodiilor 20th Century Boy şi Hot love, trupa și-a luat la revedere de la publicul român ce și-a arătat prin aplauze frenetice apreciarea față de cei ce au în spate o carieră de peste 40 de ani de muzică rock. Detalii despre schimbările ce au apărut în trupă după dispariţia lui Marc Bolan, precum şi ce înseamnă acum T.Rex puteţi afla din rezumatul discuției avute telefonic cu Paul Fenton.

Galeria de fotografii de la concertul susținut de T.Rex la Hard Rock Cafe pe 29 martie 2012

Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE