Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Sting, spectacol memorabil la București!

Publicat

pe

Sting - 6 iunie 2011
Sting - 6 iunie 2011 │ FOTO: Eduard Breaban

Aproape 18.000 de fani au venit aseară în Piața Constituției din București pentru a asista la concertul fabulos cu care Sting și-a început turneul european Symphonicity.

Artistul a urcat pe scenă în jurul orei 20.15 însoțit de orchestra formată din peste 50 de instrumentiști și și-a început spectacolul pe acordurile piesei “Magic”, care a stârnit aplauze frenetice în rândul spectatorilor.

Concertul a durat peste două ore și jumătate, timp în care din centrul capitalei s-au auzit cele mai iubite hit-uri ale artistului, lansate în cei 40 de ani de carieră.

Cântărețul și-a salutat călduros publicul și a continuat să cânte piese precum “Roxanne”, “Russians” sau “Fields of Gold” , urmate de o pauză de 20 de minute.

Partea a doua a început pe ritmurile cunoscutei “Shape of My Heart” și a fost încărcată de surprize, artistul interpretând în cadrul piesei “Bourbon Street” la theremin (un instrument electronic ce produce sunete fără atingere directă).

Setlist-ul a continuat cu “End of Game”, “All Would Envy”, “King of Pain” și “Every Breath You Take”, artistul păstrând pentru bis “Desert Rose”, melodie ce a pornit ropote de aplauze în rândul fanilor, publicul rechemându-l pe scenă pentru alte trei piese: “She’s Too Good For Me”, “Fragile” și “Message in a Bottle”.

Și de această dată Sting a reșit să-și cucerească fanii. Alături de el pe scenă au mai urcat și Dominic Miller (chitară), Rhani Krija (percuție), Ira Coleman (bass), Jo Lawry (voce) și Orchestra Filarmonică din Sofia dirijată de Sarah Hicks.

Sting - 6 iunie 2011

Muzică nouă

Sting lansează piesa "If It's Love", anunţă un nou album

Sting a lansat o nouă piesă, intitulată "If It's Love", care sună a imn de iubire atemporal şi are ceva profund britanic. E o declaraţie de dragoste proaspătă, de primăvară, dar cumva îmbibată cu ploaie din UK. Melodia se ascultă în articol, de unde aflăm şi când vine noul album al artistului.

Publicat

pe

Coperta single Sting If It's Love
Coperta single Sting If It's Love │ FOTO: Sting

Sting îşi va lansa noul album de studio, "The Bridge" pe 19 noiembrie. Piesele noi au fost compuse pe parcursul unui an de pandemie globală, dar şi de "pierdere personală, separare, lockdown şi agitaţie politică şi socială" conform artistului. Fostul membru The Police a creat noile track-uri în studiouri din Bahamas, New York şi alte zone de pe glob. A lucrat cu sete creativă de la 10 dimineaţa până la ora cinei.

Întrebat de LA Times dacă ar fi lansat acest disc dacă nu era pandemia, Sting a declarat că avea în gând să producă un material discografic, dar situaţia a fost unică. A fost nevoie să folosească Zoom şi tehnologie avansată a studioului. "The Bridge" vine de la podurile construite între oameni pentru a repara separarea lor. Legendarul muzician vede crearea de piese ca un puzzle unic, pe care vrea să îl rezolve. Totuşi a recunoscut şi că uneori preferă o compoziţie mai uşoară în loc de puzzle: un acord major urmat de unul minor rotunjit.

Sting îşi va începe o rezidenţă în Las Vegas pe 29 octombrie, cu 8 show-uri programate. "If It's Love" e primul single de pe noul album şi insuflă voie bună, optimism şi zâmbete. Include o voce tinerească şi suavă, versuri despre dragoste şi senzaţia de iubire care te cuprinde de la micul dejun şi până când e momentul să tragi obloanele. Sting vede dragostea drept ceva ce nu necesită justificare, o emoţie care trebuie să te predai şi ceva ce nu are leac. Un fluierat şugubăţ începe şi termină piesa, pentru a o face mai light şi mai fredonabilă.

Noul album al lui Sting, cel care vine în noiembrie este cel cu numărul 14 în discografia sa şi în cariera de peste 40 de ani a muzicianului. Ultimul release a fost "My Songs", lansat în 2019, iar pe acel LP britanicul în vârstă de 69 de ani a reinterpretat piese mai vechi ale sale, inclusiv hitul The Police "Every Breath You Take", dar şi "Message In a Bottle" şi "Roxanne". Pe de altă parte "The Bridge" va avea numai compoziţii noi şi originale.

Iată şi tracklist-ul pentru acest album:

01 Rushing Water
02 If It's Love
03 The Book Of Numbers
04 Loving You
05 Harmony Road
06 For Her Love
07 The Hills On The Border
08 Captain Bateman
09 The Bells Of St. Thomas
10 The Bridge
11 Waters of Tyne
12 Captain Bateman's Basement
13 (Sittin 'On) The Dock of the Bay

Prietenul şi colegul lui Stng, Dominic Miller apare pe noile melodii, alături de saxofonistul jazz şi compozitorul Brandford Marsalis, dar şi toboşarul american John Freese.

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< oct. 2021 >>
lmmjvsd
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Trending