Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Sting, spectacol memorabil la București!

Publicat

pe

Sting - 6 iunie 2011
Sting - 6 iunie 2011 │ FOTO: Eduard Breaban

Aproape 18.000 de fani au venit aseară în Piața Constituției din București pentru a asista la concertul fabulos cu care Sting și-a început turneul european Symphonicity.

Artistul a urcat pe scenă în jurul orei 20.15 însoțit de orchestra formată din peste 50 de instrumentiști și și-a început spectacolul pe acordurile piesei “Magic”, care a stârnit aplauze frenetice în rândul spectatorilor.

Concertul a durat peste două ore și jumătate, timp în care din centrul capitalei s-au auzit cele mai iubite hit-uri ale artistului, lansate în cei 40 de ani de carieră.

Cântărețul și-a salutat călduros publicul și a continuat să cânte piese precum “Roxanne”, “Russians” sau “Fields of Gold” , urmate de o pauză de 20 de minute.

Partea a doua a început pe ritmurile cunoscutei “Shape of My Heart” și a fost încărcată de surprize, artistul interpretând în cadrul piesei “Bourbon Street” la theremin (un instrument electronic ce produce sunete fără atingere directă).

Setlist-ul a continuat cu “End of Game”, “All Would Envy”, “King of Pain” și “Every Breath You Take”, artistul păstrând pentru bis “Desert Rose”, melodie ce a pornit ropote de aplauze în rândul fanilor, publicul rechemându-l pe scenă pentru alte trei piese: “She’s Too Good For Me”, “Fragile” și “Message in a Bottle”.

Și de această dată Sting a reșit să-și cucerească fanii. Alături de el pe scenă au mai urcat și Dominic Miller (chitară), Rhani Krija (percuție), Ira Coleman (bass), Jo Lawry (voce) și Orchestra Filarmonică din Sofia dirijată de Sarah Hicks.

Sting - 6 iunie 2011

Trending