Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Nick Cave and The Bad Seeds
INFO CONCERT:
Arcade Fire
INFO CONCERT:
Stone Sour
INFO CONCERT:
Maluma
Poze de la concertul Scorpions de la Romexpo București - 2018 INFO CONCERT:
Neversea 2018
RECOMANDARE: Prinde reduceri de până la 50% în Revoluția Prețurilor @ EMAG

Skunk Anansie - Hedonism vizual (foto)

După un scurt moment de respiro după Coma (scena alăturată), spectatorii ce realimentaseră pe la terasele din jur s-au strâns în cel mai mare număr în fața solistei Skin. Putem... Continuare »
Skunk Anansie in concert la BESTFEST (1 iulie 2011)

După un scurt moment de respiro după Coma (scena alăturată), spectatorii ce realimentaseră pe la terasele din jur s-au strâns în cel mai mare număr în fața solistei Skin. Putem spune că recitalul Skunk Anansie a reprezentat punctul culminant al primei zile a festivalului B'Estfest 2011, diferit prin substanță de Flogging Molly. Același public a trăit la fel intens atât punk cât și rock alternativ.

Anansi, zeul-păianjen din legendele africane, și-a făcut simțită prezența, înlănțuind aplauze extaziate de-a lungul unor hituri precum "Hedonism (Just Because You Feel Good)", "You Saved Me" și "Because of You". Publicul a funcționant ca o plasă atunci când Skin s-a aruncat de pe scenă la sfâșitul unei melodii. A fost prinsă și eliberată imediat pentru a relua recitalul.

Solista Skin (Skunk Anansie) dupa ce s-a aruncat in public

Concertul Skunk Anansie de la B'Estfest 2011 a fost un mix de rock alternativ, o prezență scenică aparte și un public frenetic. Cum fotografiile spun mai mult decât vorbele după un concert, vă oferim și o scurtă galerie foto.

Fotografii Skunk Anansie - B'Estfest 2011

Redactia InfoMusic este la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE