Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Dolores O'Riordan în deschiderea concrtului The Cranberries de la Romexpo, Bucuresti pe 11 octombrie 2012Dolores O’Riordan, solista The Cranberries, a murit la 46 de ani INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Judas Priest - Firepower
Revoluția Prețurilor vine cu până la 60% reducere. E momentul să vânezi ofertele, mâine poate fi mai scump!

Skunk Anansie - Hedonism vizual (foto)

După un scurt moment de respiro după Coma (scena alăturată), spectatorii ce realimentaseră pe la terasele din jur s-au strâns în cel mai mare număr în fața solistei Skin. Putem... Continuare »
Skunk Anansie in concert la BESTFEST (1 iulie 2011)

După un scurt moment de respiro după Coma (scena alăturată), spectatorii ce realimentaseră pe la terasele din jur s-au strâns în cel mai mare număr în fața solistei Skin. Putem spune că recitalul Skunk Anansie a reprezentat punctul culminant al primei zile a festivalului B'Estfest 2011, diferit prin substanță de Flogging Molly. Același public a trăit la fel intens atât punk cât și rock alternativ.

Anansi, zeul-păianjen din legendele africane, și-a făcut simțită prezența, înlănțuind aplauze extaziate de-a lungul unor hituri precum "Hedonism (Just Because You Feel Good)", "You Saved Me" și "Because of You". Publicul a funcționant ca o plasă atunci când Skin s-a aruncat de pe scenă la sfâșitul unei melodii. A fost prinsă și eliberată imediat pentru a relua recitalul.

Solista Skin (Skunk Anansie) dupa ce s-a aruncat in public

Concertul Skunk Anansie de la B'Estfest 2011 a fost un mix de rock alternativ, o prezență scenică aparte și un public frenetic. Cum fotografiile spun mai mult decât vorbele după un concert, vă oferim și o scurtă galerie foto.

Fotografii Skunk Anansie - B'Estfest 2011

Redactia InfoMusic este la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE