Urmărește-ne în Social Media

pop

SIA - un show de poveste la Bucureşti

SIA a reuşit să surprindă publicul în ultima zi a festivalului ZUtopia, cu un show de excepţie. Artista a venit la Bucureşti cu o parte din dansatorii săi, iar împreună cu aceştia a creat cele mai frumoase poveşti, chiar pe scenă, în faţa zecilor de spectatori.

Publicat

pe

Concert SIA in Piata Constitutiei 2016 │ FOTO: Andrei Zidaroiu / InfoMusic.ro

Festivalul ZUtopia s-a încheiat miercuri seară, iar Selah Sue și SIA au fost artistele care au cucerit publicul din Piața Constituției. După ce Rihanna și Steve Aoki au încălzit atmosfera în primele două zile de festival, în cea de-a treia zi publicul a dansat pe alte hituri.

Selah Sue este deja obișnuită cu România, ținând cont de faptul că anul trecut a susținut două concerte la București. Cu un timbru vocal pisicos și cu o privire pătrunzătoare, Selah Sue a fost o adevărată felină, reușind să transmită emoții publicului român, prin eleganță și dezinvoltură.

Concert Selah Sue in Piata Constitutiei 2016

Concert Selah Sue in Piata Constitutiei 2016 │ FOTO: Andrei Zidaroiu / InfoMusic.ro

Timp de 60 de minute, artista belgiancă ne-a hipnotizat cu timbrul său și cu piese precum „I Won’t Go For More”, „Reason” și „Together”, dar din setlist nu au lipsit nici hiturile „Raggamuffin” și „This World”.

Sia a încheiat ultima seară de festival, făcându-și apariția pe scenă, cât mai bine „camuflată”. Chipul i-a fost ascuns de celebra perucă în două culori, iar picioarele au fost acoperite de o fustă imensă din volane. Am putea spune că ținuta a prins viață odată cu piesa „Alive”, dacă luăm în calcul dansatorii care au apărut de sub poalele artistei.

Concert SIA in Piata Constitutiei 2016

Concert SIA in Piata Constitutiei 2016 │ FOTO: Andrei Zidaroiu / InfoMusic.ro

Show-ul susținut de artistă a fost o poveste și nu un simplu concert. Dacă Rihanna a atras atenția prin mișcările sale provocatoare, Sia a venit la București cu o parte din dansatorii care s-au făcut remarcați în videoclipurile sale. Poate că nu a fost cea mai comunicativă artistă, dar dacă a avut ceva de spus, cu siguranță gândurile și emoțiile ei au fost exprimate prin coregrafiile realizate în timpul show-ului, care au impresionat întreaga lume din Piața Constituției.

Setlist-ul său a cuprins hituri precum „Cheap Thrills”, „Elastic Heart”, „Big Girls Cry” și „Titanium”, dar și un cover al celebrului cântec „Diamonds”, al Rihannei, single-ul fiind compus de Sia.

Concert SIA in Piata Constitutiei 2016

Concert SIA in Piata Constitutiei 2016 │ FOTO: Andrei Zidaroiu / InfoMusic.ro

Chiar dacă nu a avut un band, Sia a reușit să îi cucerească pe cei prezenți cu vocea sa puternică şi cu un simplu negativ. Au fost și piese care au sunat la fel ca varianta de pe album, dar ne place să credem, că de vină pentru prestația sa excelentă a fost doar talentul său pur.

Publicul a părut mult mai mulțumit de show-ul susținut de Sia, decât de cel prezentat de Rihanna, duminică seara. Cântăreața a avut de spus o poveste prin versuri și dans, iar cei curioși au stat până la capăt pentru a afla deznodământul... care a fost dezvăluit printr-un singur cuvânt - „Chandelier”.

Setlist Concert Sia

 • Alive
 • Diamonds (cover Rihanna)
 • Cheap Thrills
 • Big Girls Cry
 • Bird Set Free
 • Reaper
 • One Million Bullets
 • Elastic Heart
 • Unstoppable
 • Breathe Me
 • Move Your Body
 • Titanium
 • Chandelier

PUBLICITATE
Comentează

AGENDA DE CONCERTE

<< oct. 2022 >>
lmmjvsd
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6

Trending