Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Selah Sue a transmis ”Crazy Vibes” la București

Selah Sue a revenit în România, la Arenele Romane, cu un concert ce a făcut parte din turneul de promovare a noului său album ”Reason”. În deschidere a cântat trupa Tony Baboon, care ne va reprezenta țara la Sziget Festival 2015.

Publicat

pe

Concert Selah Sue la Arenele Romane din București pe 13 mai 2015 │ FOTO: Alex Vlad Covaci / InfoMusic.ro

Show-ul  a fost deschis de către cei de la Tony Baboon, o nouă trupă românească, ce combină stilul reggae cu muzica soul şi rap. Ei au început concertul aducând pe scenă câteva instrumente rar întâlnite ce imitau sâsâitul unui șarpe, dar și alte sunete specifice animalelor sălbatice.

Cu un look plin de culoare și un sound cameleonic, Tony Baboon a energizat atmosfera, interpretând piese precum ''My dear rain'' și ''Baobab Sawyer'', care au ca subiect principal natura.  Băieții vor merge la festivalul Sziget de anul acesta, care va avea loc în perioada 10-17 august.

Tony Baboon a deschis concertul Selah Sue București 2015

Tony Baboon a deschis concertul Selah Sue București 2015 │ FOTO: Alex Vlad Covaci / InfoMusic.ro

Selah Sue și-a făcut apariția pe scenă cu același hairstyle rebel și cu o chitară, începând concertul cu piesa ''Always home'', într-o variantă acustică. România a devenit o destinație frecventă pentru Selah, care deja a început să învețe limba română. A salutat publicul și i-a adresat întrebarea ''ce faceți'', care a stârnit amuzamentul celor prezenți din cauza accentului căzut pe vocala ''i''.  În continuare, artista a interpretat melodiile ''Mommy'' and ''Daddy'',  dedicate părinților săi, aducându-i pe scenă și pe cei din formație. ''This World'' - cea mai celebră piesă a cântăreței a fost și cel mai așteptat moment al serii, fanii fredonând entuziasmați refrenul alături de Selah.

Concert Selah Sue la Arenele Romane din București pe 13 mai 2015

Concert Selah Sue la Arenele Romane din București pe 13 mai 2015 │ FOTO: Alex Vlad Covaci / InfoMusic.ro

Artista a interpretat pentru prima dată în România și melodia ''Reason'', care dă titlul noului album. Au urmat ''I won't go for more'', ''Alone'' și ''Piece of Mind''. Cu un timbru vocal pisicos, o salopetă neagră și cu o privire pătrunzătoare, Selah Sue a fost o adevărată felină, care a transmis publicului român ''Crazy Vibes'', prin eleganță și dezinvoltură.

Deși a cântat ''Raggamuffin'' în timpul concertului, această melodie a fost cea mai aclamată pentru bis, însă cântăreața belgiană a ales să interpreteze ''Explanations'', despre care am aflat că a compus-o pe când avea doar 14 ani, fiind prima ei compoziție muzicală. Un moment haios a fost chiar la finalul concertului, atunci când un angajat din echipa tinerei artiste a dorit să ia chitara acesteia după prima melodie de la bis, însă aceasta l-a refuzat dezorientată și i-a intrebat pe cei din public dacă doresc să mai asculte încă un cântec.

Concert Selah Sue la Arenele Romane din București pe 13 mai 2015

Concert Selah Sue la Arenele Romane din București pe 13 mai 2015 │ FOTO: Alex Vlad Covaci / InfoMusic.ro

''Mulțumesc!''- a spus la final Selah Sue celor prezenți, după care s-a retras într-un ropot de aplauze, zâmbitoare și plină de energie. Deși publicul nu a fost la fel de numeros ca în 2013, cei prezenți au savurat fiecare  notă a artistei. Printre fani am descoperit și cântăreți autohtoni ca Randi, UDDI, Mihai Ristea, Lee Heart, Sore și JO.

Comentează

Concerte & turnee

Program și reguli de acces Selah Sue, Hooverphonic și Naaz la Arenele Romane

Selah Sue, Hooverphonic și Naaz vor susține concerte la Arenele Romane din București pe 22 septembrie 2023. Află programul evenimentului și alte informații utile pentru o experiență plăcută.

Publicat

pe

Selah Sue in concert la Analogue 2023 │ FOTO: Alex Vlad Covaci / InfoMusic.ro

Program concerte Selah Sue, Hooverphonic, Naaz

 • Open Doors - 19:00 - 19:30
 • Naaz - 19:00 - 19:30
 • Hooverphonic - 20:00 - 21:15
 • Selah Sue - 21:45 - ...

Reguli de acces

Porțile Arenelor Romane se deschid la ora 18:00, iar concertele încep la ora 19:00. După deschiderea porților, puteți sosi la orice ora doriți pentru a va vedea trupele favorite.

Pentru toate categoriile de bilete, accesul se face pe la porțile de jos din parc ale Arenelor Romane.

La intrarea în perimetrul evenimentului, toți participanții vor fi controlați în bagaje de agenții de securitate.

Este INTERZIS accesul cu:

 • sticle, conserve;
 • mâncare sau băuturi de orice fel;
 • artificii, obiecte periculoase;
 • arme, bâte, cuțite, spray-uri, lanțuri lungi, selfie stick, glow stick, obiecte ascuțite, artificii
 • substanțe interzise cf. legii 143 / 2000
 • obiecte cu laser (ex. pointere, brichete cu laser);
 • aparate foto/video profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detașabil);
 • aparate de înregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale;
 • animale de companie;
 • persoanele cu probleme de ordin medical trebuie să aibă asupra lor dovezi clare pentru a putea intra la concert cu medicamentele necesare.

Organizatorii NU vor stoca si NU vor pazi obiectelor prezentate în lista de mai sus pe durata evenimentului!

Organizatorii informează publicul participant că spectacolele includ lumini puternice ce pot afecta persoanele epileptice.

Accesul copiilor

 • Copiii sub 7 ani au acces gratuit însoțiți de un adult posesor de bilet valabil.
 • Accesul minorilor sub 14 ani se face doar pe baza de bilet și doar dacă aceștia sunt însoțiți de un adult posesor de bilet valid.
 • Organizatorii nu recomandă prezența la concert a copiilor fără căști de protecție. Zgomotul foarte puternic poate dauna auzului celor mici.

Categorii de bilete și brățări

 • Accesul în spațiul de eveniment va fi permis unei singure persoane pe baza biletului valid, o singură data. Biletul în baza căruia se va face accesul va trebui păstrat pe toată durata concertului.
 • Părăsirea perimetrului de concert, după validarea biletului de acces, va fi strict interzisă. Persoanele care doresc să părăsească zona de eveniment o pot face, dar dacă doresc să intre din nou, vor trebui să-și cumpere alte bilete.
 • Posesorii de bilete la categoria Golden Circle, vor primi brățări care le va permite accesul în zona în care au bilete. Brățările trebuie păstrate la mână, exact așa cum au fost puse, pe toată durata concertului. Brățările nu sunt transmisibile și nu trebuie deteriorate pe întreaga perioadă a evenimentului. Posesorii de bilete la categoria Acces General nu vor primi brățară la acces.
 • Categoria Teren/Golden Circle - fără loc, în fața scenei. Vor primi brățări care le va permite accesul în zona în care și-au cumpărat bilet precum și în zona Acces General.
 • Categoria Acces General - fără loc, în spatele categoriei Golden Circle. Nu vor primi brățară și nu vor avea acces la categoria Golden Circle.

Prețuri bilete concerte Selah Sue, Hooverphonic, Naaz

Bilete se găsesc online, la următoarele prețuri:

 • Teren/Golden Circle (fără loc, în fața scenei) - 199 în presale 2 și 230 la intrare
 • Acces General (cu loc în arena sau fără loc in spatele categoriei Teren/Golden Circle) - 119 lei în presale 2 și 140 lei la intrare

La prețul tuturor biletelor comandate în presale se adaugă comisionul agenției de ticketing.

Citește în continuare

Trending