Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO JurjakStreet Delivery 2020 | Concerte cu ReSoluții - Programul pe zile Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică INFO CONCERT:
Street Delivery 2020
B.U.G. MafiaAscultă noua piesă B.U.G. Mafia - "8 Zile Din 7" (feat. AMI) - AUDIO TOPIC"Breaking Me", hitul DJ-ului Topic, este piesa verii 2020, potrivit Shazam

Selah Sue a transmis ”Crazy Vibes” la București

Selah Sue a revenit în România, la Arenele Romane, cu un concert ce a făcut parte din turneul de promovare a noului său album ”Reason”. În deschidere a cântat trupa Tony Baboon, care ne va reprezenta țara la Sziget Festival 2015.

Concert Selah Sue la Arenele Romane din București pe 13 mai 2015 (foto: Alex Vlad Covaci / InfoMusic.ro)

Show-ul  a fost deschis de către cei de la Tony Baboon, o nouă trupă românească, ce combină stilul reggae cu muzica soul şi rap. Ei au început concertul aducând pe scenă câteva instrumente rar întâlnite ce imitau sâsâitul unui șarpe, dar și alte sunete specifice animalelor sălbatice.

Cu un look plin de culoare și un sound cameleonic, Tony Baboon a energizat atmosfera, interpretând piese precum ''My dear rain'' și ''Baobab Sawyer'', care au ca subiect principal natura.  Băieții vor merge la festivalul Sziget de anul acesta, care va avea loc în perioada 10-17 august.

Tony Baboon a deschis concertul Selah Sue București 2015

Tony Baboon a deschis concertul Selah Sue București 2015 (Foto: Alex Vlad Covaci / InfoMusic.ro)

Selah Sue și-a făcut apariția pe scenă cu același hairstyle rebel și cu o chitară, începând concertul cu piesa ''Always home'', într-o variantă acustică. România a devenit o destinație frecventă pentru Selah, care deja a început să învețe limba română. A salutat publicul și i-a adresat întrebarea ''ce faceți'', care a stârnit amuzamentul celor prezenți din cauza accentului căzut pe vocala ''i''.  În continuare, artista a interpretat melodiile ''Mommy'' and ''Daddy'',  dedicate părinților săi, aducându-i pe scenă și pe cei din formație. ''This World'' - cea mai celebră piesă a cântăreței a fost și cel mai așteptat moment al serii, fanii fredonând entuziasmați refrenul alături de Selah.

Concert Selah Sue la Arenele Romane din București pe 13 mai 2015

Concert Selah Sue la Arenele Romane din București pe 13 mai 2015 (Foto: Alex Vlad Covaci / InfoMusic.ro)

Artista a interpretat pentru prima dată în România și melodia ''Reason'', care dă titlul noului album. Au urmat ''I won't go for more'', ''Alone'' și ''Piece of Mind''. Cu un timbru vocal pisicos, o salopetă neagră și cu o privire pătrunzătoare, Selah Sue a fost o adevărată felină, care a transmis publicului român ''Crazy Vibes'', prin eleganță și dezinvoltură.

Deși a cântat ''Raggamuffin'' în timpul concertului, această melodie a fost cea mai aclamată pentru bis, însă cântăreața belgiană a ales să interpreteze ''Explanations'', despre care am aflat că a compus-o pe când avea doar 14 ani, fiind prima ei compoziție muzicală. Un moment haios a fost chiar la finalul concertului, atunci când un angajat din echipa tinerei artiste a dorit să ia chitara acesteia după prima melodie de la bis, însă aceasta l-a refuzat dezorientată și i-a intrebat pe cei din public dacă doresc să mai asculte încă un cântec.

Concert Selah Sue la Arenele Romane din București pe 13 mai 2015

Concert Selah Sue la Arenele Romane din București pe 13 mai 2015 (Foto: Alex Vlad Covaci / InfoMusic.ro)

''Mulțumesc!''- a spus la final Selah Sue celor prezenți, după care s-a retras într-un ropot de aplauze, zâmbitoare și plină de energie. Deși publicul nu a fost la fel de numeros ca în 2013, cei prezenți au savurat fiecare  notă a artistei. Printre fani am descoperit și cântăreți autohtoni ca Randi, UDDI, Mihai Ristea, Lee Heart, Sore și JO.

Miruna Haican este Ex-Reporter la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE