Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Dolores O'Riordan în deschiderea concrtului The Cranberries de la Romexpo, Bucuresti pe 11 octombrie 2012Dolores O’Riordan, solista The Cranberries, a murit la 46 de ani INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Judas Priest - Firepower
Revoluția Prețurilor vine cu până la 60% reducere. E momentul să vânezi ofertele, mâine poate fi mai scump!

Scorpions, demonstraţie de rock alături de 20.000 de fani

În această seară Scorpionii şi-au luat adio de la publicul român, printr-un concert memorabil, o adevărată demontraţie de rock de cea mai bună calitate. Show-ul a început puţin după ora... Continuare »
Trupa Scorpions salutand publicul la finalul concertului de la Bucuresti de pe 9 iunie 2011

Trupa Scorpions salutand publicul la finalul concertului de la Bucuresti de pe 9 iunie 2011. Klaus Meine poartă pe umeri mai multe steaguri românești.

În această seară Scorpionii şi-au luat adio de la publicul român, printr-un concert memorabil, o adevărată demontraţie de rock de cea mai bună calitate.

Show-ul a început puţin după ora 20.00 când cei cinci au intrat în forţă pe scenă interpretând celebra "Sting In The Tail", urmată de "Make It Real", "Bad Boys Running Wild" şi "The Zoo".

Trupa Scorpions salutand publicul la finalul concertului de la Bucuresti de pe 9 iunie 2011

Fanii au fost în delir pe toată durata concertului, au aplaudat, au cântat, au dansat, mulțumindu-le parcă celor de la Scorpions pentru cei 40 de ani dedicaţi muzicii.

"Bună seara Bucureşti...Ce faci?", a strigat de câteva ori pe parcursul serii Klaus Meine, solistul grupului.

"Ne bucurăm să fim din nou aici, de fiecare dată am avut parte de o audienţă minunată în România. Sunt fericit că aici în faţă văd o generaţie foarte tânără de rockeri. Nu fiţi trişti pentru că..The Best Is Yet To Come.", şi chiar aşa a fost, piesele "Holiday", "Tease Me Please Me" şi "Big City Nights" au stârnit ropote de aplauze din ce în ce mai energice.

 

Germanii au părăsit scena după aproape o oră şi jumătate, dar au revenit la bis după ce publicul a început să bată insistent în podeaua din lemn de la Zone Arena. Au interpretat "Still Loving You", "Wind Of Change" şi "Rock You Like A Hurricane". Al patrulea bis - When The Smoke Is Going Down - ne-a confirmat setlistul prognozat cu o zi înaintea concertului.

În aplauzele celor 20.000 de oameni prezenţi la Zone Arena, trupa Scorpions a mai încheiat un capitol din turneul de adio.

Energie, forţă, aplauze, ropote, bătăi în podea, scandări, mulţumiri şi rock adevărat, pe scurt o seară de neuitat şi de neegalat.

<object width="460" height="292"><param name="movie" value="https://www.youtube.com/v/du5AFEdtk2M?version=3&amp;hl=ro_RO&amp;rel=0&amp;hd=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="https://www.youtube.com/v/du5AFEdtk2M?version=3&amp;hl=ro_RO&amp;rel=0&amp;hd=1" type="application/x-shockwave-flash" width="460" height="292" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object>

Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE