Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Connect-R, Liviu Teodorescu, Cedry2k - Inapoi La Zero"Înapoi La Zero", cu Cedry2k, Connect-R și Liviu Teodorescu - VIDEO TEASER Miley Cyrus - Live from Whisky a Go GoVIDEO: Miley Cyrus a cântat piese The Cure și The Cranberries la #SOSFest Alexandra Sîrghi în audițiile de la X Factor 2020Alexandra Sîrghi a adus emoția pe scena de la X Factor 2020 - VIDEO East European Comic ConEast European Comic Con se reprogramează în iunie 2021 - DETALII BILETE Adele - Send My Love (To Your New Lover)Adele va fi gazda următorului episod Saturday Night Live (SNL) Tavi Clonda deghizat în Madonna la "Te cunosc de undeva!" pe 17 octombrie 2020Deghizat în Madonna, Tavi Clonda marchează a doua victorie la "Te cunosc de undeva!" - VIDEO

Roxette la Cluj: No... How Do You Do? - VEZI FOTO

Roxette s-a întors în România și a ales inima Transilvaniei pentru a însufleți 22000 de fani. Orașul Cluj-Napoca a răsunat joi, 19 iulie, pe hiturile ce conduceau clasamentele muzicale în urmă cu vreo 20 de ani. Vezi poze din concert.
Roxette la Cluj-Napoca (foto Alina Todea)

Roxette la Cluj-Napoca (foto Alina Todea)

Roxette la Cluj-Napoca (foto Alina Todea)

Roxette la Cluj-Napoca (foto Alina Todea)

Roxette s-a întors în România și a ales inima Transilvaniei pentru a însufleți 22000 de fani. Orașul Cluj-Napoca a răsunat joi, 19 iulie, pe hiturile ce conduceau clasamentele muzicale în urmă cu vreo 20 de ani.

Les Elephants Bizarres în deschidere la Roxette (foto Alina Todea)

Les Elephants Bizarres în deschidere la Roxette (foto Alina Todea) │ FOTO: Alina Todea

Vezi galeria de fotografii cu Les Elephants Bizarres în deschidere la Roxette

Concertul organizat de Emagic pe Cluj Arena a fost deschis de Les Elephants Bizarres și Grimus. Elefanții au tropăit pentru fanii adunați în număr foarte mare încă de la deschiderea porților.

Grimus in deschiderea concertului Roxette, Cluj, 19 iulie 2012 (foto Alina Todea)

Grimus in deschiderea concertului Roxette, Cluj, 19 iulie 2012 (foto Alina Todea)

Vezi galeria de fotografii cu GRIMUS în deschidere la Roxette

Marie și Per au urcat pe scenă în jurul orei 21, suedezii fiind aplaudați frenetic de fanii strânși pe Cluj Arena. Toată seara publicul a acompaniat trupa hiturile Dressed For Success, Sleeping In My Car, How Do You Do, Dangerous sau Joyride. Reacția spectatorilor i-a impresionat vizibil pe cei doi membri Roxette. Marie și Per au dialogat mereu cu publicul clujean, atmosfera creată rămânând o amintire vie de ambele părți ale scenei. Imediat după concert, trupa a postat pe Facebook numeroase clipuri, fotografii și mesaje de mulțumire.

Turneul duo-ului suedez, parte din Neverending Tour, cuprinde peste 60 de show-uri. Cluj-Napoca fiind inclus în lista locațiilor dupp ce Roxette a promis anul trecut să se întoarcă în Romania. Înaintea show-ului de joi seara, Marie și Per s-au plimbat prin Cluj-Napoca și au apreciat arhitectura orașului din inima Transilvaniei.

Per (Roxette) la Cluj (foto Alina Todea)

Per (Roxette) la Cluj (foto Alina Todea)

Marie (Roxette) la Cluj (foto Alina Todea)

Marie (Roxette) la Cluj (foto Alina Todea)

Vezi galeria de fotografii cu Roxette în concert la Cluj

Ionut Paraschiv este Project Manager la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE