Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Lora și Fuego la FUEGOVELION 2021LORA dansează cu Fuego de Revelion, într-un program oferit de TVR 2 - VIDEO Cornel IlieMarea Unire ZU din 2020 aduce "toți artiștii" pe o scenă, la Antena 1, în cadrul a două spectacole, pe 30 noiembrie și 1 decembrie - VIDEO TEASER Anya Taylor-Joy în trailerul "The Queen's Gambit""The Queen's Gambit" stabilește un record pe Netflix, devenind cea mai vizionată serie Costel la iUmorCostel a vorbit la iUmor despre karma, bormașini și porumbei - VIDEO Concurenții care au trecut de cel de-al 13-lea episod X Factor 2020Audițiile de la X Factor 2020 au ajuns la final; citește rezumatul ultimei runde Eden Loren în audițiile de la X Factor 2020Eden Loren, italianul care a cântat de mai multe ori cu Laura Bretan, i-a cucerit pe jurații de la X Factor 2020

Roxette la Cluj: No... How Do You Do? - VEZI FOTO

Roxette s-a întors în România și a ales inima Transilvaniei pentru a însufleți 22000 de fani. Orașul Cluj-Napoca a răsunat joi, 19 iulie, pe hiturile ce conduceau clasamentele muzicale în urmă cu vreo 20 de ani. Vezi poze din concert.
Roxette la Cluj-Napoca (foto Alina Todea)

Roxette la Cluj-Napoca (foto Alina Todea)

Roxette la Cluj-Napoca (foto Alina Todea)

Roxette la Cluj-Napoca (foto Alina Todea)

Roxette s-a întors în România și a ales inima Transilvaniei pentru a însufleți 22000 de fani. Orașul Cluj-Napoca a răsunat joi, 19 iulie, pe hiturile ce conduceau clasamentele muzicale în urmă cu vreo 20 de ani.

Les Elephants Bizarres în deschidere la Roxette (foto Alina Todea)

Les Elephants Bizarres în deschidere la Roxette (foto Alina Todea) │ FOTO: Alina Todea

Vezi galeria de fotografii cu Les Elephants Bizarres în deschidere la Roxette

Concertul organizat de Emagic pe Cluj Arena a fost deschis de Les Elephants Bizarres și Grimus. Elefanții au tropăit pentru fanii adunați în număr foarte mare încă de la deschiderea porților.

Grimus in deschiderea concertului Roxette, Cluj, 19 iulie 2012 (foto Alina Todea)

Grimus in deschiderea concertului Roxette, Cluj, 19 iulie 2012 (foto Alina Todea)

Vezi galeria de fotografii cu GRIMUS în deschidere la Roxette

Marie și Per au urcat pe scenă în jurul orei 21, suedezii fiind aplaudați frenetic de fanii strânși pe Cluj Arena. Toată seara publicul a acompaniat trupa hiturile Dressed For Success, Sleeping In My Car, How Do You Do, Dangerous sau Joyride. Reacția spectatorilor i-a impresionat vizibil pe cei doi membri Roxette. Marie și Per au dialogat mereu cu publicul clujean, atmosfera creată rămânând o amintire vie de ambele părți ale scenei. Imediat după concert, trupa a postat pe Facebook numeroase clipuri, fotografii și mesaje de mulțumire.

Turneul duo-ului suedez, parte din Neverending Tour, cuprinde peste 60 de show-uri. Cluj-Napoca fiind inclus în lista locațiilor dupp ce Roxette a promis anul trecut să se întoarcă în Romania. Înaintea show-ului de joi seara, Marie și Per s-au plimbat prin Cluj-Napoca și au apreciat arhitectura orașului din inima Transilvaniei.

Per (Roxette) la Cluj (foto Alina Todea)

Per (Roxette) la Cluj (foto Alina Todea)

Marie (Roxette) la Cluj (foto Alina Todea)

Marie (Roxette) la Cluj (foto Alina Todea)

Vezi galeria de fotografii cu Roxette în concert la Cluj

Ionut Paraschiv este Project Manager la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE