Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Rock energic cu Steelborn

Publicat

pe

Steelborn în concertul de lansare Trup de apă (Jukebox, 22 martie 2012)
Steelborn în concertul de lansare Trup de apă (Jukebox, 22 martie 2012)
Steelborn în concertul de lansare Trup de apă (Jukebox, 22 martie 2012)

Steelborn în concertul de lansare Trup de apă (Jukebox, 22 martie 2012)

Se ia trupa Steelborn, se adaugă un public entuziast şi foarte receptiv, aplauze, emoţii, invitaţi speciali şi rock cât cuprinde. Se agită totul foarte bine şi se aşează în Jukebox. Ce-a rezultat? O seară explozivă cu muzică de calitate extrasă de pe un super album. Cam asta a însemnat pe scurt seara de 22 martie 2012, seara în care formaţia Steelborn a lansat albumul Trup de apă.

Steelborn - Trup de apă

Urmărește galeria de fotografii de la concertul Steelborn din Jukebox

Puţin după ora 21.30, în fața a câtorva sute de oameni şi-a făcut apariţia Steelborn, în frunte cu solista Aura Pohoaţă, care a deschis show-ul cu melodia Nimic nu mă atinge şi a continuat într-un stil energic mai bine de două ore. Publicul nu s-a lăsat nici el mai prejos, a cântat şi a dansat fără oprire, arătându-și astfel aprecierea față de muzica tinerei formații. Dacă nu știți, Steelborn a concertat anul trecut în fața a peste 50.000 de persoane în deschiderea show-ului susținut de Bon Jovi la București.

Coiotul (Trooper) a urcat pe scenă alături de Steelborn

Coiotul (Trooper) a urcat pe scenă alături de Steelborn

Din setlist-ul serii nu au lipsit piesele Tu, Vreau să cred, Trup de apă, De ce, sau Stop şi nici cover-uri celebre, precum Open Your Eyes a celor de la Guano Apes.

Steelborn - Nimic nu mă atinge

Momentele speciale ale serii, aşa cum mărturisea Aura în interviul oferit în exclusivitate pentru InfoMusic, au fost cele când Cristi Hrubaru de la Rock FM şi Balauru şi Coiotu de Trooper au urcat pe scenă în aplauzlele frenetice ale rockerilor strânși în număr mare la concert.

Cristi Hrubaru (ROCK FM) a susținut Steelborn în concertul de lansare a discului Trup de apă

Cristi Hrubaru (ROCK FM) a susținut Steelborn în concertul de lansare a discului Trup de apă

Astfel, Cristi Hrubaru şi-a arătat calităţile vocale cântând împreună cu Aura melodia Love of my life de la Queen, Balauru acompaniat de instrumentiştii Steelborn a oferit publicului un moment în care chitara a fost vedetă, interpretând For the love of god a lui Steve Vai, iar Coiotu a încins atmosfera alături de solistă pe acordurile piesei Fire it up a celor de la Black Label Society.

Cristi Hrubaru cântă alături de Steelborn

Concertul s-a încheiat cu două cover-uri interpretate exemplar de Aura, Zombie semnată de The Cranberries şi Highway to hell a rockerilor de la AC/DC, însă nu înainte de Un nou început, piesă pe care publicul a impresionat cântând fiecare vers alături de Steelborn.

Steelborn la finalul concertului din Jukebox, 22 martie 2012

Steelborn la finalul concertului din Jukebox, 22 martie 2012

Un concert exploziv, o lansare ce şi-a lăsat amprenta, un public extraordinar, o trupă tânără însă cu multe de spus în industria muzicală românescă şi mult rock...o seară intensă.

Urmărește galeria de fotografii de la concertul Steelborn din Jukebox

PUBLICITATE
Un comentariu

Concerte & turnee

Paul Ciuci de la Compact este invitat în cadrul concertului aniversar TROOPER 25 de la Arenele Romane

Paul Ciuci a acceptat invitația de a se alătura formației Trooper în cadrul concertului aniversar pe care îl va susține în iunie la Arenele Romane. Membrii grupului se simt onorați că muzicianul va urca pe scenă alături de ei, albumele Compact fiind mărturii ale unei cariere de neegalat și ale unei vieți dedicate publicului.

Publicat

pe

Paul Ciuci (voce, chitară) în cadrul concertului COMPACT - Ca pe vremuri, Arenele Romane, 15 iunie 2017
Paul Ciuci (voce, chitară) în cadrul concertului COMPACT - Ca pe vremuri, Arenele Romane, 15 iunie 2017 │ FOTO: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro

Povestea Compact a marcat deja mai multe generații datorită compozițiilor lui Paul Ciuci, care a scris istorie în muzica românească creând unele dintre cele mai iubite cântece ale ultimilor 40 de ani: "Fata din vis", "Cântec pentru prieteni", "Stai cu mine", "Jocul ielelor", "Mi-e tare dor de tine", "Dă-mi o veste", "Un alt început". Puțini artiști se pot lăuda astăzi atât cu o bază loială de fani cu vechime, cât și cu generații tinere, care iubesc creativitatea neîntreruptă a muzicianului Paul Ciuci.

Paul Ciuci (voce, chitară) în cadrul concertului COMPACT - Ca pe vremuri, Arenele Romane, 15 iunie 2017

Paul Ciuci (voce, chitară) în cadrul concertului COMPACT - Ca pe vremuri, Arenele Romane, 15 iunie 2017 │ FOTO: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro

Coiotu: "Pentru noi, Paul reprezintă un model și un reper. (...) Eu, unul, nu mai cunosc pe nimeni ca el; este un artist desăvârșit, care trăiește prin și pentru muzică"

"Ne bucurăm teribil de mult să împărțim din nou scena cu Paul Ciuci. Paul ne-a fost alături și la evenimentul «Trooper 20 de ani». Pentru noi, Paul reprezintă un model și un reper. Am învățat o mulțime de lucruri numai discutând cu el despre muzică. Eu, unul, nu mai cunosc pe nimeni ca el; este un artist desăvârșit, care trăiește prin și pentru muzică.

Timbrul vocal, felul în care cântă la chitară, capacitatea incredibilă de a scrie atât de multe piese bune, toate aceste lucruri îl plasează în galeria marilor artiști. Suntem onorați ca de ziua noastră să îl avem lângă noi pe unul dintre Legendari! Prin cântecele Compact, am simțit dinainte de a avea ocazia să ne cunoaștem cu Paul că ne este un bun prieten. Am așa de multe povești frumoase pe care trebuie să le împart cu voi, încât nu mai am răbdare! Ne vedem la Arenele Romane să povestim și să cântăm. Muzica unește suflete!", a declarat Coiotu'.

OLYMPUS MONS vor deschide concertul Trooper. Una dintre cele mai tinere trupe din scena rock românească, Olympus Mons sunt câștigătorii din 2020 ai festivalului Posada. Pe scenă vor mai urca și alți invitați surpriză, printre care și tenorul Alin Stoica.

Prețuri bilete la concertul Trooper 25:

  • Publicul poate achiziționa bilete la prețul de 53 de lei sau 106 lei. Pentru a respecta legea în vigoare, numărul biletelor este limitat.

În cei 25 de ani de activitate, Trooper a lansat nouă albume de studio, a cântat pentru mai mult de 700.000 de oameni, în peste 850 de concerte, și a urcat pe scenă alături de Iron Maiden, Scorpions, Judas Priest, Whitesnake, Europe, Manowar, Nazareth, WASP etc.

Citește în continuare

Emisiuni radio-tv

Trooper a făcut show la iUmor; Cheloo a promis o colaborare cu trupa metal

Cu două săptămâni în urmă iUmor oferise un teaser cu privire la un număr muzical al grupului Trooper în emisiune. S-ar fi potrivit la fix pe 24 martie, de ziua lui Cheloo, dar a fost difuzat pe 7 aprilie, în cel mai nou episod al show-ului de umor de la Antena 1. Momentul se poate urmări în articol.

Publicat

pe

Trooper Coruptia Ucide iUmor Sezonul 10 2021
Trooper Coruptia Ucide iUmor Sezonul 10 2021 │ FOTO: Antena 1

Cheloo a părut bulversat în acest episod, trolland colegii ca în "Cable Guy" şi suferind de angoase şi astenie de primăvară. L-a scos din melancolie formaţia Trooper cu un metal energic, iar juratul a fost atât de încântat de solo-urile înlănţuite cu vocea lui Alin Dincă pe piesa "Corupţia Ucide" încât a promis că va scoate o piesă cu Trooper. De fapt proiectul are un an şi 8 luni, dar Cheloo nu a mai apucat să onoreze invitaţia la colaborare. Rapperul a dat mâna cu solistul Trooper la final şi a primit un şi un vin cadou de la liderul grupului.

Cheloo a declarat şi că acesta ar fi putea doar începutul, pentru a aduce şi alte formaţii din alte genuri muzicale la iUmor. Reprezentaţia a fost încărcată de energie, iar Delia a dat din cap în ritm cu muzica, în vreme ce Şerban Copoţ a fredonat toate versurile. Mihai Bendeac părea puţin cam scos din elementul său, nefiind tentat să "rock out".

Cel mai nou episod din sezonul 10 iUmor 2021 a inclus un număr de roast din partea lui Albert Einstein, jucat magistral de Cristi Iacob. Am avut şi un număr de balet supraponderal, dar şi un moment de muzică lăutărească cu Lorraine şi Marian Baicu. Andrei Garici, Ştefan Creangă şi Radu Carbon au făcut numere de stand up reuşite şi sigur vom mai auzi de ei.

La episodul de pe 1 aprilie am văzut-o pe Rodica Popescu Bitanescu în rolul Reginei Elisabeta a II-a, cu un roast istoric. Au mai fost la iUmor în acest sezon şi Toma Alexandru şi Cristi Popesco cu un umor legat de pandemie, relaţii de cuplu şi curieri.

Trooper sărbătoreşte 25 de ani de activitate în 2021, cu un mega concert programat pentru 12 iunie 2021. Invitatul special este tenorul Alin Stoica.

Citește în continuare

Concerte & turnee

Tenorul Alin Stoica este invitat în cadrul concertului aniversar TROOPER 25 de la Arenele Romane

Alin Stoica va fi alături de membrii formației Trooper în cadrul concertului aniversar de pe 12 iunie 2021. Îndrăgitul tenor a cântat de-a lungul anilor alături de nume sonore ale muzicii clasice, precum Placido Domingo, Jose Carreras și soprana Angela Gheorghiu.

Publicat

pe

Trooper și Alin Stoica
Trooper și Alin Stoica │ FOTO: PR

Tenorul Alin Stoica a acceptat invitația de a urca pe scenă alături de Trooper pentru o surpriză muzicală. Nu este pentru prima dată când muzicienii cântă împreună. Alin, un muzician cu experiență concertistică uriașă, este tenor al Operei Naționale București. A jucat roluri importante: Alfredo din „Traviata" de Giuseppe Verdi, Turridu din "Cavaleria Rusticana" de Pietro Mascagni, Rodolfo din "La Boheme" de Giacomo Puccini, Don Jose din "Carmen" de Georges Bizet și altele. Lucrarea lui de suflet rămâne opereta românească "Lăsați-mă să cânt" de Gherase Dendrino. Pe lângă alte premii, Alin Stoica a câștigat premiul "Matei Brâncoveanu" pentru rezultate incredibile în muzică și premiul "Luciano Pavarotti", înmânat de însăși soția celebrului tenor, Nicoletta Mantovani. Datorită acestei reușite, Alin a primit invitația de a cânta la Arena di Verona, în cadrul concertului omagial prilejuite de împlinirea a zece ani de la dispariţia lui Luciano Pavarotti. La acest eveniment a cântat alături de nume sonore în lumea muzicii, cum ar fi: Placido Domingo, Jose Carreras, soprana Angela Gheorghiu și alții.

Coiotu': "Din punctul meu de vedere, Alin este cel mai bun tenor român al ultimilor 30 de ani"

"Alin Stoica ne este un prieten de suflet. Ne bucurăm mult că a răspuns afirmativ invitației noastre. Am cântat de multe ori împreună și de fiecare dată au rămas în urmă niște momente deosebite. Din punctul meu de vedere, Alin este cel mai bun tenor român al ultimilor 30 de ani. Vocea lui este cu adevărat specială. Mai rar am văzut în România oameni care să aibă atâta bucurie în momentul în care urcă pe scenă. Apreciez enorm atât vocea uriașă pe care o are Alin, cât și curajul muzical. Este nevoie de mult curaj să te arunci în toate rolurile pe care le-a purtat el pe diverse scene din lume. Ne vedem la Arenele Romane", a declarat Coiotu'.

OLYMPUS MONS vor deschide concertul TROOPER. Una dintre cele mai tinere trupe din scena rock românească, Olympus Mons sunt câștigătorii din 2020 ai festivalului Posada. Pe scenă vor mai urca și alți invitați surpriză.

Prețuri bilete la concertul TROOPER 25:

  • Publicul poate achiziționa bilete la prețul de 53 de lei sau 106 lei. Pentru a respecta legea în vigoare, numărul biletelor este limitat.

În cei 25 de ani de activitate, Trooper a lansat nouă albume de studio, a cântat pentru mai mult de 700.000 de oameni, în peste 850 de concerte, și a urcat pe scenă alături de Iron Maiden, Scorpions, Judas Priest, Whitesnake, Europe, Manowar, Nazareth, WASP etc.

Citește în continuare

Trending

CLOSE
CLOSE