Urmărește-ne în Social Media

rock

Robin and the Backstabbers - Lansare cu "Marele Zgomot": melodramă și furtună

Recenzia concertului Robin and the Backstabbers - lansarea clipului Marele Zgomot la Teatrul de vara din parcul Herastrau. Galerie foto.

Publicat

pe

Entuziasm, tinerețe, muzică, ploaie, fericire, muzică, zâmbete, prietenie, muzică, tunete, fulgere și iar muzică. Acestea au fost ingredientele unei seri de neuitat pentru câteva sute de oameni care și-au dat întâlnire cu Robin and the Backstabbers joi seară la lansarea noului single “Marele Zgomot” .

Concert Robin and the Backstabbers la Teatrul de Vara din Herast

"Robin and the Backstabbers vă așteaptă cu inimile deschise, în data de 30 mai, începând cu ora 19:00, la Teatrul de Vară Herăstrău, din București. Va fi liniște, va fi seară. Va fi o oglindă. Vom fi inconjurați de prieteni (și) pe scenă, în momente alese cu drag și umor, pentru a vă oferi o experiență memorabilă". Așa suna invitația la concertul din Herăstrău unde numai liniște nu a fost. A fost melancolie, a fost voie bună, a fost ploaie, au fost aplauze frenetice, a fost dans, au fost strigăte de bucurie și au fost tunete și fulgere. Însă ploaia care a început cu puțin timp înainte ca Robin and the Backstabbers să urce pe scenă (după recitalul din deschidere al celor de la Theory of Mind, invitați speciali din Cluj) nu i-a alungat pe fanii care au abandonat pentru 2 ore un oraș care "ne strânge", cum spune cântecul, pentru a se refugia la Teatrul de Vară din Herăstrău. Și a meritat să îndure ploaia pentru că au gustat până la ultima picătură din porția generoasă de atmosferă boemă pe care Andrei Robin Proca (voce, chitară), Florentin Vasile (chitară), Vlad Feneșan (chitară bas), Vladimir Proca (tobe), Radu Moldovan (tobe) și Andrei Fântână (saxofon, acordeon, chitară) le-au oferit-o cu bucurie pe acorduri de pop melodramatic.

Într-un decor interesant, cu cărămizi atârnate, RATB și-a început recitalul cu "Roșu frână" și apoi i-au "plimbat" pe cei prezenți "(In 3 Minute) cu Mașina 682. La refren, "nu deschide încă ochii", fanii s-au supus și s-au lăsat plouați în voie pe acordurile îmbinate cum nu se putea mai bine de cei 6 băieți, pentru ca mai apoi, nostalgia să-și spună cuvântul la piesa "Când te-am cunoscut Cristina". Acustica, armonia dintre instrumente, vocile calde ale spectatorilor în ciuda stropilor reci de ploaie, dar și prezența prietenilor invitați pe scenă au fost de ajuns că seara să fie una memorabilă pentru fani. Nici nu se putea altfel, din moment ce Deliric, Gojira, Planet H sau Aylin au încălzit atmosfera  cu câteva momente interesante.

Concert Robin and the Backstabbers la Teatrul de Vara din Herast

După două ore de melancolie și poezie, de trăiri intense și bucurie, fanii au plecat fericiți, cântând și dansând prin ploaie:

"Jur ca n-am mai stat in viata mea atata in ploaie torentiala cum am stat in seara asta la Robin and the Backstabbers . Avem artisti dom'le! Multumesc oameni buni, sunteti minunat". "Ploaia facatoare de minuni. And the Backstabbers." "Ce să-ți mai dorești într-o așa seară de mai, dacă nu prieteni, muzică bună, zâmbete și ploaie", au fost mesajele fanilor pentru cei de la RATB.

"Vă mulțumim vouă, celor mulți, celor curajoși, celor care au plutit împreună cu noi pe apele mari sub care se vedeau munții înalți și cerul și oamenii cu visele lor. Din toate astea n-am rămas decât noi toți. Indestructibil. De nedistrus", au răspuns pe măsură Robin and the Backstabbers.  Pentru că după un astfel de concert nu poți ști dacă bucuria băieților de pe scenă a fost molipsitoare și s-a luat și în public sau fanii le-au transmis acestora entuziasmul și dragostea lor în mod necondiționat.

Marele Zgomot” este al doilea extras de pe albumul de debut “Bacovia Overdrive. Vol.1: Stalingrad” și beneficiază de un videoclip nou regizat chiar de basistul formației, Vlad Fenesan. În cadrul concertului de pe 30 mai, trupa și-a oficializat lansarea clipului.

Poze de la concertul Robin and the Backstabbers


Vezi toata galeria de poze Robin and the Backstabbers

Robin and the Backstabbers este o formație de pop melodramatic din București, înființată în 2010. Trupa a lansat un singur album de studio, în noiembrie 2012, intitulat Bacovia Overdrive, vol.1: Stalingrad, primul dintr-o trilogie care urmează a cuprinde Arhanghel’sk și Vladivostok. În luna aprilie a acestui an, în cadrul premiilor ONAIR Music Awards, Robin and the Backstabbers au câștigat doua premii importante: BEST ALTERNATIVE ROCK și ARTISTUL ANULUI 2012.

PUBLICITATE
Comentează

Trending

CLOSE
CLOSE