Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019Poze concert Deep Purple la Cluj-Napoca - 2019 Laura Bretan intervievată de InfoMusic pe 3 decembrie 2019Cu gândul la 2020, Laura Bretan vorbește despre majorat, viitorul album și un turneu extins INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen
INFO CONCERT:
Celine Dion

Rihanna - concert pe fugă la București

Cu ocazia turneului de promovare al albumul „ANTI”, Rihanna a concertat pe 14 august, în Piața Constituției din București. Hit-uri precum „Umbrella”, „Man Down”, „Rude Boy” și „Work” au răsunat în fața publicului bucureștean, iar artista din Barbados a reușit să întrețină atmosfera cu mișcările sale provocatoare.

După lungi aşteptări, dorinţa fanilor s-a îndeplinit, iar Rihanna a ajuns şi la noi în ţară. Artista a concertat la Bucureşti, în seara de 14 august, în Piaţa Constituţiei, în faţa zecilor de mii de fani veniţi să o întâlnească.

The Weeknd ar fi trebuit să o însoţească pe Rihanna în turneul european, însă planurile cântăreţei au fost date peste cap, din cauza deciziei artistului de a lucra la noul său album. Aşa că aceasta a ajuns în România fără un invitat special, însă Delia a salvat situaţia şi a deschis show-ul Rihannei, aşa cum ne-a obişnuit deja – cu multă energie, culoare şi poftă de dans.

Rihanna ar fi trebuit să urce pe scenă la ora 21:00, însă s-a lăsat aşteptată, făcându-şi apariţia după jumătate de oră. Fanii i-au strigat numele preț de câteva secunde, iar apoi telefoanele lor au acoperit toată priveliștea către scenă, imortalizând-o pe artistă în timp ce interpreta „Stay”. Între sensibilitatea piesei și atitudinea Rihannei, de la începutul concertului, a fost un contrast destul de puternic, însă pe parcursul show-ului, cântăreața a renunțat la ochelarii de soare și ne-a demonstrat că poate transmite și puțină emoție.

Rihanna se descurcă bine la capitolul dans, iar fanii pot confirma acest lucru, pentru că artista ne-a impresionat cu mișcările sale provocatoare, uitând să cânte la microfon, în timp ce piesele continuau să se audă pe fundal. „Rude Boy”, „Man Down” și „Work” au fost hit-urile care i-au făcut și pe cei din Piața Constituției să cânte alături de artistă, existând chiar momente în care vocile lor au acoperit-o complet.
După gafa comisă în Budapesta, atunci când fanii unguri s-au simțit jigniți de faptul că Riri a decis să cânte piesa celor de la O-zone - „Dragostea din tei”, artista s-a gândit ca măcar românii vor fi plăcut surprinși de cover-ul ei.

Ne-am așteptat ca Rihanna să-și schimbe ținuta de câteva ori, mai ales în timp ce dansatorii săi ocupau scena cu diferite coregrafii și elemente de contorsionism. Așteptarea a fost în van, Riri a rămas îmbrăcată cu aceeași rochie neagră și cu aceiași pantaloni din piele, până la finalul show-ului.

Diva din Barbados a ajuns în România pentru a-și promova noul album „Anti”, așa că din setlist nu au lipsit piese de pe cel mai recent material discografic. „Desperado”, „Love On The Brain” și „Kiss It Better” au răsunat la București, alături de hit-uri mai vechi. Înainte de a interpreta „Diamonds”, Rihanna și-a rugat fanii să „facă puțină lumină” în fața scenei, așa că Piața Constituției a strălucit în valuri de blitz-uri.

Scena a fost acoperită cu cearceafuri albe tot timpul concertului, iar mulți dintre cei prezenți au crezut că în spatele lor se ascunde un decor excentric, însă așteptările le-au fost înșelate. Spre finalul show-ului, o ploaie cu nori de spumă a învăluit scena, iar baloanele de săpun au plutit peste cearceafuri, până când Rihanna și-a încheiat prestația.

Mă faceți să vreau să rămân aici. M-am simțit minunat alături de voi. Am întâlnit atât de multă dragoste!”, a spus Rihanna, înainte de a pleca de pe scenă.

Deși show-ul ar fi trebuit să dureze două ore, artista s-a grăbit să termine cât mai repede setlist-ul, așa că ne-a încântat privirile doar pentru o oră și un sfert.

Cei peste 40.000 de oameni prezenți la eveniment au fost dezamăgiți nu doar de prestația artistei, ci și din cauza defecțiunilor tehnice, apărute chiar la începutul concertului, atunci când panourile mari care prezentau show-ul nu au mai funcționat. Astfel, fanii care se aflau mai departe de Rihanna nu au putut să vadă ce se întâmplă pe scenă, timp de zece minute.

Pentru cei curioși, avem și un clip postat de Rihanna, pe contul său de Instagram, în care puteți urmări o parte din show-ul susținut la București. Din păcate, nu avem imagini de la concertul artistei, deoarece aceasta nu a dorit fotografi la concertul său.

View this post on Instagram

Bucharest. BBHMM.

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on

Miruna Haican este Ex-Reporter la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE