Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Tavi Clonda în rolul lui Adam Lambert la "Te cunosc de undeva!" pe 19 septembrie 2020Tavi Clonda (Adam Lambert) n-a putut fi oprit de Putin & Obama la "Te cunosc de undeva!" Concurenții care au trecut de cel de-al doilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor 2020: Ce concurenți au trecut mai departe după cel de-al doilea episod Trupa Super 4 la X Factor 2020 - captură ecranSuper 4 sunt italienii care au venit să cucerească X Factor România 2020 - VIDEO South Park prezintă "The Pandemic Special"South Park va lansa un episod de o oră despre COVID-19 - TRAILER Videoclip Madonna Swae Lee CraveMadonna își va regiza propriul film biografic Bucharest - One Heart. One StoryiMapp Bucharest 2020 se ține online, în cadrul proiectului Bucharest - One Heart. One Story

RECENZIE: Nu scapă nimeni de Vunk - FOTO

Recenzia concertului VUNK de la Sala Polivalenta insotita de o galerie de poze live. Cornel Ilie si colegii sai au avut invitati speciali precum Smiley, Puya, Antonia, Andra, Monica Anghel si Eric Martin, solistul Mr. Big.

Trupa Vunk (adică Cornel Ilie, Gabriel Maga, Bogdan Crucianu și Nicu Sarghea) a susținut la Sala Polivalentă pe 14 noiembrie un concert de-a dreptul senzațional. Evenimentul a fost pregătit în detaliu, o sală plină bucurându-se de atmosfera electrizantă cu muzică live, invitați speciali, elemente vizuale - jocurile de lumini și lasere și o scenografie specială ce a transformat scena într-o uriașă mașină de scris.

Cornel Ilie in timpul concertului VUNK de la Sala Polivalenta

Cornel Ilie in timpul concertului VUNK de la Sala Polivalenta

Vizionează galeria foto, click pe poze pentru mărire/slideshow

Vezi galeria de poze cu VUNK și invitații lor

După ce spectatorii - de la pitici de gradiniță la oameni trecuți de prima tinerețe - s-au încălzit cu Viky Red și s-au îndulcit cu muzica moldovenilor Fără Zahăr, Cornel Ilie & Co au respectat sfertul academic făcându-și aparitia pe scenă în delirul fanilor care i-au aclamat de la primele acorduri până după bis.

Chiar dacă microfonul i-a dat bătaie de cap lui Cornel încă de la prima melodie, efectele pirotehnice în care și-au făcut intrarea baieții au încălzit atmosfera și nimeni nu a mai bagat în seamă problemele tehnice. Mai mult, jocul de lumini și confeti, precum și decorul care te-a dus cu gândul la concertul unei formații de afară au făcut să pară că, cel puțin pentru o seară, s-a împlinit visul celor care au cântat într-un glas melodia "Vreau o țară ca afară". Din setlist nu au lipsit melodiile "1000", "Balada pentru o minune", "Regele șoșelelor", "Lângă inima mea vine inima ta", "Prăjitura cu jeleu", "O ultimă dorință", "Iubire cu împrumut”, ce au făcut Sala Polivalenta să vibreze la propriu.

Cornel Ilie (Vunk) a cantat  de pe o scena suspendata

Cornel Ilie (Vunk) a cantat de pe o scena suspendata

Momentul în care Cornel Ilie s-a ridicat cu scena în aer, deasupra tuturor, i-a lăsat pe fani fără suflare, însă suprizele celor de la Vunk nu s-au limitat doar la decoruri, jocuri de lasere și alte efecte speciale. Pentru ca show-ul să fie unul total, pe scena de la Polivalentă au urcat artiștii cu care Vunk a colaborat la noul album - AndraAntoniaMonica Anghel și Smiley, care a fost invitat de membrii trupei să cânte piesa "Artificii pe tavan". Mai mult, baieții de la Vunk au interpretat prima oară live împreună cu Puya hitul “Altcineva”.

Vizionează galeria foto, click pe poze pentru mărire/slideshow

Vezi galeria de poze cu VUNK și invitații lor

Cea mai mare "surpriză" a serii a fost prezența lui Eric Martin, solistul trupei Mr. Big. Versurile celebrului hit "To Be With You" au stârnit suspine pe de o parte și țipete frenetice pe de altă parte, toți fanii cântând la unison cu Cornel Ilie și Eric Martin melodia cu care Mr. Biga făcut furori în 1991: "I'm the one who wants to be with you / Deep inside I hope you'll feel it too/ Waited on a line of greens and blues Just to be the next to be with you...."

Eric Martin alaturi de VUNK in concert la Sala Polivalenta

Eric Martin alaturi de VUNK in concert la Sala Polivalenta

Dupa mai bine de 2 ore de muzică live, fanii Vunk s-au mutat în True Club, pentru o întâlnire cu membrii trupei, dar și pentru un recital acustic de excepție susținut de The Voice of Mr. Big.

Mi s-a împlinit un vis și am umplut Sala Polivalentă. Am fost la toate spectacolele mari sau evenimente sportive și, mereu, mi-am dorit să ajungem să avem forța să strângem atâta lume acolo. Ne bucură extraordinar de mult încrederea publicului în ce cântăm noi. Sunt foarte mândru și de faptul că am cântat pe aceeași scenă cu niște artiști așa de valoroși cum au fost invitații noștri. Visul meu și al nostru nu se oprește aici. Abia a început.” a declarat Cornel Ilie după concert.

În ceea ce-i privește pe băieții de la Vunk, după concertul de la Polivalentă urmează un turneu prin 14 orașe din țară pentru a-și promova noul album. Prima oprire va fi la Cluj, apoi  trupa va concerta în Baia Mare și Oradea.

Cel mai nou album semnat Vunk, apărut pe 9 noiembrie, a fost înregistrat în perioada august - octombrie 2012 și cuprinde 10 piese noi (dintre care un duet cu Andra, unul cu Alexandra Ușurelu și altul extrem de surprinzător cu Monica Anghel), dar și două bonusuri (Altcineva - feat. Puya și Pleacă - feat. Antonia).

Am stat cu Cornel în studio astea 3 luni, am făcut cântece așa cum am simțit noi, fără să ne gândim vreo clipă dacă o să le placă sau nu, dacă o să ajungă sau nu pe radio. Am făcut exact ce am simțit. Este un album de care sunt foarte mândru”, spunea Gabriel Maga, producătorul muzical al discului și totodată chitaristul trupei.

Teodora Maftei este Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE