Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

RECENZIE: Nu scapă nimeni de Vunk - FOTO

Recenzia concertului VUNK de la Sala Polivalenta insotita de o galerie de poze live. Cornel Ilie si colegii sai au avut invitati speciali precum Smiley, Puya, Antonia, Andra, Monica Anghel si Eric Martin, solistul Mr. Big.

Publicat

pe

Trupa Vunk (adică Cornel Ilie, Gabriel Maga, Bogdan Crucianu și Nicu Sarghea) a susținut la Sala Polivalentă pe 14 noiembrie un concert de-a dreptul senzațional. Evenimentul a fost pregătit în detaliu, o sală plină bucurându-se de atmosfera electrizantă cu muzică live, invitați speciali, elemente vizuale - jocurile de lumini și lasere și o scenografie specială ce a transformat scena într-o uriașă mașină de scris.

Cornel Ilie in timpul concertului VUNK de la Sala Polivalenta

Cornel Ilie in timpul concertului VUNK de la Sala Polivalenta

Vezi galeria de poze cu VUNK și invitații lor

După ce spectatorii - de la pitici de gradiniță la oameni trecuți de prima tinerețe - s-au încălzit cu Viky Red și s-au îndulcit cu muzica moldovenilor Fără Zahăr, Cornel Ilie & Co au respectat sfertul academic făcându-și aparitia pe scenă în delirul fanilor care i-au aclamat de la primele acorduri până după bis.

Chiar dacă microfonul i-a dat bătaie de cap lui Cornel încă de la prima melodie, efectele pirotehnice în care și-au făcut intrarea baieții au încălzit atmosfera și nimeni nu a mai bagat în seamă problemele tehnice. Mai mult, jocul de lumini și confeti, precum și decorul care te-a dus cu gândul la concertul unei formații de afară au făcut să pară că, cel puțin pentru o seară, s-a împlinit visul celor care au cântat într-un glas melodia "Vreau o țară ca afară". Din setlist nu au lipsit melodiile "1000", "Balada pentru o minune", "Regele șoșelelor", "Lângă inima mea vine inima ta", "Prăjitura cu jeleu", "O ultimă dorință", "Iubire cu împrumut”, ce au făcut Sala Polivalenta să vibreze la propriu.

Cornel Ilie (Vunk) a cantat  de pe o scena suspendata

Cornel Ilie (Vunk) a cantat de pe o scena suspendata

Momentul în care Cornel Ilie s-a ridicat cu scena în aer, deasupra tuturor, i-a lăsat pe fani fără suflare, însă suprizele celor de la Vunk nu s-au limitat doar la decoruri, jocuri de lasere și alte efecte speciale. Pentru ca show-ul să fie unul total, pe scena de la Polivalentă au urcat artiștii cu care Vunk a colaborat la noul album - AndraAntoniaMonica Anghel și Smiley, care a fost invitat de membrii trupei să cânte piesa "Artificii pe tavan". Mai mult, baieții de la Vunk au interpretat prima oară live împreună cu Puya hitul “Altcineva”.

Vezi galeria de poze cu VUNK și invitații lor

Cea mai mare "surpriză" a serii a fost prezența lui Eric Martin, solistul trupei Mr. Big. Versurile celebrului hit "To Be With You" au stârnit suspine pe de o parte și țipete frenetice pe de altă parte, toți fanii cântând la unison cu Cornel Ilie și Eric Martin melodia cu care Mr. Biga făcut furori în 1991: "I'm the one who wants to be with you / Deep inside I hope you'll feel it too/ Waited on a line of greens and blues Just to be the next to be with you...."

Eric Martin alaturi de VUNK in concert la Sala Polivalenta

Eric Martin alaturi de VUNK in concert la Sala Polivalenta

Dupa mai bine de 2 ore de muzică live, fanii Vunk s-au mutat în True Club, pentru o întâlnire cu membrii trupei, dar și pentru un recital acustic de excepție susținut de The Voice of Mr. Big.

Mi s-a împlinit un vis și am umplut Sala Polivalentă. Am fost la toate spectacolele mari sau evenimente sportive și, mereu, mi-am dorit să ajungem să avem forța să strângem atâta lume acolo. Ne bucură extraordinar de mult încrederea publicului în ce cântăm noi. Sunt foarte mândru și de faptul că am cântat pe aceeași scenă cu niște artiști așa de valoroși cum au fost invitații noștri. Visul meu și al nostru nu se oprește aici. Abia a început.” a declarat Cornel Ilie după concert.

În ceea ce-i privește pe băieții de la Vunk, după concertul de la Polivalentă urmează un turneu prin 14 orașe din țară pentru a-și promova noul album. Prima oprire va fi la Cluj, apoi  trupa va concerta în Baia Mare și Oradea.

Cel mai nou album semnat Vunk, apărut pe 9 noiembrie, a fost înregistrat în perioada august - octombrie 2012 și cuprinde 10 piese noi (dintre care un duet cu Andra, unul cu Alexandra Ușurelu și altul extrem de surprinzător cu Monica Anghel), dar și două bonusuri (Altcineva - feat. Puya și Pleacă - feat. Antonia).

Am stat cu Cornel în studio astea 3 luni, am făcut cântece așa cum am simțit noi, fără să ne gândim vreo clipă dacă o să le placă sau nu, dacă o să ajungă sau nu pe radio. Am făcut exact ce am simțit. Este un album de care sunt foarte mândru”, spunea Gabriel Maga, producătorul muzical al discului și totodată chitaristul trupei.

Lifestyle

Cornel Ilie (Vunk): "După iubire poate să rămână dragoste"

Cornel Ilie a vorbit cu multă candoare despre schimbările recente din viața sa. Invitat în podacastul lui Mihai Morar, "Fain și Simplu", vocalistul Vunk a oferit detalii cu privire la relația lui cu fosta soție, Eliza Suditu, dar și alte momente cheie din ultimul an.

Publicat

pe

Cornel Ilie (Vunk) la podcastul Fain & Simplu al lui Mihai Morar
Cornel Ilie (Vunk) la podcastul Fain & Simplu al lui Mihai Morar │ FOTO: Captură YouTube

Cornel Ilie nu obișnuiește să vorbească des despre viața lui intimă, însă în podcastul lui Mihai Morar a atins mai multe subiecte sensibile. Artistul a confirmat că este în relații bune cu fosta soție, Eliza Suditu, și că în ciuda neplăcerilor care apar în cazul oricărui divorț, ei încă se respectă reciproc și amândoi fac tot ce le stă în putință pentru a le oferi copiilor tot ceea ce au nevoie.

"Am împărțit atât de multe lucruri. Există o formă de dragoste care rămâne acolo, orice ar fi. Adică dacă ești puțin atent și iubești oamenii și iubești viața și te iubești pe tine și te respecți pe tine, în primul rând, că de aici și pleacă. Nu poți să respecți pe altul, dacă tu nu te respecți pe tine", a declarat Cornel.

Cornel Ilie (Vunk): "Suntem într-un punct absolut superb, ca relație, și foarte puțini oameni ne cred când le spunem asta"

Vocalistul Vunk făcea publică despărțirea lui de Eliza printr-o postare pe care o încheia cu mesajul: "după iubire, rămâne dragoste". Întrebat de Mihai Morar dacă mai crede acest lucru și la un an de la divorț, artistul a întărit ceea ce spunea anul trecut

"A trecut aprope un an de la acea postare. Acum este și mai mare certitudinea că atunci a fost o profeție, de fapt. (...) Puterea cuvântului este fantastică. Energia fantastică a cuvintelor. Dacă gândul e puternic, după care și manifești cumva, cu siguranță se va înfăptui. (...)

Sunt cumva mândru că am putut să spun chestia aia acolo, care nu știu de unde mi-a venit. Că nu am stat: <<Mamă, să scriu eu ceva care să impresioneze.>> Nu, era pur și simplu. Am scris repede în notițe ce vreau să postez ca să nu uit. Și acum, privind în urmă... suntem într-un punct absolut superb, ca relație, și foarte puțini oameni ne cred când le spunem asta. Și foarte puțini oameni cred că este posibil așa ceva și e, pe de o parte, interesant, că-mi place când oamenii își pun întrebări."

Cornel Ilie: "E greu să înțelegi o lecție atunci când îți pierzi părintele"

Tot în ultimul an, Cornel Ilie și-a pierdut tatăl. A povestit în cadrul podcastului și despre acest tragic eveniment, artistul încercând să pună în cuvinte ceea ce a simțit și cu ce lecție a rămas.

"Toată perioada asta a fost maximum de până acum, pentru mine. Dar nu cred că a fost întâmplător, în același timp. Până la urmă, toate cred că vin cu lecții. (...)

E greu să înțelegi o lecție atunci când îți pierzi părintele. Adică de aici nu prea poți să înțelegi decât că ok, o lecție pe care am învățat-o cu toții, să-i apreciezi mult mai mult când sunt în viață. Și să petreci maximul de timp pe care-l ai vorbind, ascultându-i sau stând lângă ei. Știu că gândul care mă măcina cel mai tare era: <<Sunt în punctul în care mi-am îngropat ambii părinți>>. Și când mi-am spus asta în minte, mi s-a tăiat suflul. Sunt în punctul ăsta al vieții în care am conștientizat chestia asta. Și am conștientizat că la un moment dat și copiii mei vor trăi același lucru. Și cred că asta m-a făcut să învăț să trăiesc și mai intens viața cu ei și pentru ei."

Cornel i-a povestit lui Mihai Morar și despre refugiile sale pentru trup, minte și suflet. Refugiile pentru trup sunt tenisul și scena, refugiul pentru minte este menținerea sa cât mai departe de televizor și media, iar pentru suflet, refugiul favorit rămâne muzica clasică, care artistul mărturisește că îl emoționează și îl inspiră. Puteți urmări întreaga discuție mai jos.

VIDEO: Cornel Ilie în podcastul lui Mihai Morar

Citește în continuare

Muzică nouă

Antonia a lansat "Benny Hana", o colaborare cu Pitt Leffer și Guilty Pleasure - AUDIO

Antonia a colaborat cu Pitt Leffer și Guilty Pleasure pentru "Benny Hana", o piesă cu ritm oriental ce păstrează vibe-ul călduros de vară. Te invităm să o asculți.

Publicat

pe

Antonia
Antonia │ FOTO: Captură YouTube

"Benny Hana" a fost compusă de Sebastian Tudor, Emanuela Alexa, Andrei Ursu, Costel Domințeanu, Alex Ghinea (911) și Alexandru Turcu. Versurile sunt semnate de Cezar Guna, Sebastian Tudor și Andrei Ursu, iar de producție s-au ocupat Costel Domințeanu și Alex Ghinea (911).

Antonia urmează să filmeze videoclipul oficial pentru piesa "Benny Hana" alături de Pitt Leffer, artist cunoscut pentru piesele "No Lies", "Loving You", "Yamala", "I will love you till the end".

Antonia a lansat de curând "I Think I Love Him", dar și "Take Me Somewhere" feat. Avalan, piesă care este imnul primei ediții SAGA Festival, eveniment care a avut loc între 10-12 septembrie la ROMAERO. Artista a urcat pe scena de la SAGA pentru un recital plin de energie.

AUDIO: ANTONIA x Pitt Leffer x Guilty Pleasure - Benny Hana

Citește în continuare

Emisiuni radio-tv

Pe 10 septembrie, SuperStar România începe la PRO TV cu un moment viral, apreciat de Smiley

Noul show de talente de la PRO TV, SuperStar România, debutează pe 10 septembrie cu primul episod. Concurenții sunt pe măsura așteptărilor, Smiley identificând un prim moment viral.

Publicat

pe

Juriul emisiunii SuperStar România
Juriul emisiunii SuperStar România │ FOTO: PRO TV

Vineri, 10 septembrie, de la 20:30, Smiley, Raluka, Marius Moga și Carla’s Dreams intră în postura de jurați ai SuperStar România. Marele premiu pus în joc este  un milion de lei, fiecare concurent trebuind să impresioneze atât juriul, cât și publicul pentru a-și crește șansele de câștig.

Concursul va include multiple provocări și o serie de etape care îi vor scoate pe concurenți din zona de confort și le vor pune la încercare vocea, prezența scenică și modul în care își controlează emoțiile.

Concurenții primului episod SuperStar România

În prima ediție, un concurent se va lăsa purtat de emoție direct în fața juraților SuperStar. Un copil timid, cu o poveste de viață impresionantă, fără o familie care să-l susțină, tânărul va admite că se teme înainte de intrarea pe scenă. Însă totul se va schimba când va începe să cânte: "Așa o surpriză nu am primit de mult. Ești un munte de emoție", va susține Smiley, iar Marius îi va spune că interpretarea i-a adus lacrimi în ochi.

O altă concurentă decisă să scrie istorie va zice că îi place să fie extravagantă și că vrea să atragă privirile celor din jur. Deși, de-a lungul anilor alte persoane i-au comentat aparițiile, ea va recunoaște că nu îi mai pasă de ceea ce spun oamenii și că își dorește să fie recunoscută pentru voce. Iar prestația ei va confirma tot! "Așa ar trebui să se prezinte toată lumea. Nu am mai auzit o voce ca a ta", va spune Raluka. Iar Smiley îi va oferi unul dintre cele mai frumoase complimente: "Va fi unul dintre momentele virale, la nivel mondial".

Nu toți concurenții vor primi laudele juraților, ba chiar unii se vor vedea nevoiți să analizeze dacă și-au ales calea corectă. Carla’s nu se va feri de sinceritate și după o interpretare mai puțină reușită, îi va transmite concurentului că "faptul că el nu o să devină cântăreț, demonstrează că există Dumnezeu".

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< sept. 2021 >>
lmmjvsd
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3

Trending