Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

RECENZIE: Nu scapă nimeni de Vunk - FOTO

Recenzia concertului VUNK de la Sala Polivalenta insotita de o galerie de poze live. Cornel Ilie si colegii sai au avut invitati speciali precum Smiley, Puya, Antonia, Andra, Monica Anghel si Eric Martin, solistul Mr. Big.

Publicat

pe

Trupa Vunk (adică Cornel Ilie, Gabriel Maga, Bogdan Crucianu și Nicu Sarghea) a susținut la Sala Polivalentă pe 14 noiembrie un concert de-a dreptul senzațional. Evenimentul a fost pregătit în detaliu, o sală plină bucurându-se de atmosfera electrizantă cu muzică live, invitați speciali, elemente vizuale - jocurile de lumini și lasere și o scenografie specială ce a transformat scena într-o uriașă mașină de scris.

Cornel Ilie in timpul concertului VUNK de la Sala Polivalenta

Cornel Ilie in timpul concertului VUNK de la Sala Polivalenta

Vezi galeria de poze cu VUNK și invitații lor

După ce spectatorii - de la pitici de gradiniță la oameni trecuți de prima tinerețe - s-au încălzit cu Viky Red și s-au îndulcit cu muzica moldovenilor Fără Zahăr, Cornel Ilie & Co au respectat sfertul academic făcându-și aparitia pe scenă în delirul fanilor care i-au aclamat de la primele acorduri până după bis.

Chiar dacă microfonul i-a dat bătaie de cap lui Cornel încă de la prima melodie, efectele pirotehnice în care și-au făcut intrarea baieții au încălzit atmosfera și nimeni nu a mai bagat în seamă problemele tehnice. Mai mult, jocul de lumini și confeti, precum și decorul care te-a dus cu gândul la concertul unei formații de afară au făcut să pară că, cel puțin pentru o seară, s-a împlinit visul celor care au cântat într-un glas melodia "Vreau o țară ca afară". Din setlist nu au lipsit melodiile "1000", "Balada pentru o minune", "Regele șoșelelor", "Lângă inima mea vine inima ta", "Prăjitura cu jeleu", "O ultimă dorință", "Iubire cu împrumut”, ce au făcut Sala Polivalenta să vibreze la propriu.

Cornel Ilie (Vunk) a cantat  de pe o scena suspendata

Cornel Ilie (Vunk) a cantat de pe o scena suspendata

Momentul în care Cornel Ilie s-a ridicat cu scena în aer, deasupra tuturor, i-a lăsat pe fani fără suflare, însă suprizele celor de la Vunk nu s-au limitat doar la decoruri, jocuri de lasere și alte efecte speciale. Pentru ca show-ul să fie unul total, pe scena de la Polivalentă au urcat artiștii cu care Vunk a colaborat la noul album - AndraAntoniaMonica Anghel și Smiley, care a fost invitat de membrii trupei să cânte piesa "Artificii pe tavan". Mai mult, baieții de la Vunk au interpretat prima oară live împreună cu Puya hitul “Altcineva”.

Vezi galeria de poze cu VUNK și invitații lor

Cea mai mare "surpriză" a serii a fost prezența lui Eric Martin, solistul trupei Mr. Big. Versurile celebrului hit "To Be With You" au stârnit suspine pe de o parte și țipete frenetice pe de altă parte, toți fanii cântând la unison cu Cornel Ilie și Eric Martin melodia cu care Mr. Biga făcut furori în 1991: "I'm the one who wants to be with you / Deep inside I hope you'll feel it too/ Waited on a line of greens and blues Just to be the next to be with you...."

Eric Martin alaturi de VUNK in concert la Sala Polivalenta

Eric Martin alaturi de VUNK in concert la Sala Polivalenta

Dupa mai bine de 2 ore de muzică live, fanii Vunk s-au mutat în True Club, pentru o întâlnire cu membrii trupei, dar și pentru un recital acustic de excepție susținut de The Voice of Mr. Big.

Mi s-a împlinit un vis și am umplut Sala Polivalentă. Am fost la toate spectacolele mari sau evenimente sportive și, mereu, mi-am dorit să ajungem să avem forța să strângem atâta lume acolo. Ne bucură extraordinar de mult încrederea publicului în ce cântăm noi. Sunt foarte mândru și de faptul că am cântat pe aceeași scenă cu niște artiști așa de valoroși cum au fost invitații noștri. Visul meu și al nostru nu se oprește aici. Abia a început.” a declarat Cornel Ilie după concert.

În ceea ce-i privește pe băieții de la Vunk, după concertul de la Polivalentă urmează un turneu prin 14 orașe din țară pentru a-și promova noul album. Prima oprire va fi la Cluj, apoi  trupa va concerta în Baia Mare și Oradea.

Cel mai nou album semnat Vunk, apărut pe 9 noiembrie, a fost înregistrat în perioada august - octombrie 2012 și cuprinde 10 piese noi (dintre care un duet cu Andra, unul cu Alexandra Ușurelu și altul extrem de surprinzător cu Monica Anghel), dar și două bonusuri (Altcineva - feat. Puya și Pleacă - feat. Antonia).

Am stat cu Cornel în studio astea 3 luni, am făcut cântece așa cum am simțit noi, fără să ne gândim vreo clipă dacă o să le placă sau nu, dacă o să ajungă sau nu pe radio. Am făcut exact ce am simțit. Este un album de care sunt foarte mândru”, spunea Gabriel Maga, producătorul muzical al discului și totodată chitaristul trupei.

Emisiuni radio-tv

"În fața unei asemenea voci trebuie să mă ridic", a spus Andra la "Românii au talent" - VIDEO

Andrada Olteanu a interpretat piesa lui Amy Winehouse, "Back To Black". Concurenta de 16 ani a mers mai departe cu 4 DA. Te invităm să urmărești momentul.

Publicat

pe

Andrada Olteanu la "Românii au talent" 2021
Andrada Olteanu la "Românii au talent" 2021 │ FOTO: PRO TV

Andrada este originară din Constanța și este elevă. Concurenta a mărturisit că a moștenit talentul muzical de la tatăl său, acesta fiind și cel mai mare susținător. Andrada a cântat într-un cor timp de mai mulți ani. În același timp, a luat lecții de chitară și pian.

La "Românii au talent", Andrada i-a impresionat pe jurați cu interpretarea piesei "Back To Black". Andra s-a ridicat în picioare și a declarat:

"În fața unei asemenea voci trebuie să mă ridic. Să mă înclin, să aplaud, să apreciez. Așa-i frumos. Așa mi se pare normal. Am rezonat cu tot ce ai cântat, cu fiecare <<floricică>>, cu timbrul tău superb. Ești minunată! Ai o voce superbă!"

Smiley a complimentat-o pe Andrada:

"Andrada, într-adevăr, ai o voce foarte frumoasă și faci niște <<floricele>> foarte bine studiate. Cântecul asta nu este un cântec foarte bun pentru audiții. Nu e foarte bun pentru că e un cântec monoton. El are un feeling deosebit, e un cântec pe care îți face plăcere să-l asculți, dar cumva, pentru o audiție de voce, nu te ajută foarte mult. Tu ai reușit să te pui în valoare pe o piesă care, de obicei, nu-i ajută pe alții. Mie mi-a plăcut cum ai cântat".

Citește în continuare

Emisiuni radio-tv

Liliana Khemi i-a surprins pe jurații de la "Românii au talent" cu vocea sa

Concurenta de 60 ani a cucerit cu o interpretare emoționantă. Jurații emisiunii "Românii au talent" au apreciat vocea specială a Lilianei și i-au oferit 4 DA.

Publicat

pe

Liliana Khemi la "Românii au talent" 2021
Liliana Khemi la "Românii au talent" 2021 │ FOTO: PRO TV

Liliana vine din București și este casnică. Concurenta a mărturisit că a lucrat cu copii în cadrul unor programe de tip afterschool în Israel și Australia. Liliana a trecut prin momente dificile în urma unui diagnostic crunt - cancer la sân. "Jumătate din tratament sunt voința și optimismul", a declarat Liliana.

Liliana și-a descoperit talentul muzical după ce s-a dus într-un bar de karaoke. A început să cânte și și-a dat seama că îi place sentimentul pe care muzica i-l oferă. De atunci cântă tot timpul și a venit la "Românii au talent" pentru a încânta telespectatorii cu vocea sa. Concurenta a interpretat piesa "Time Flies" (Vaya Con Dios) și a primit 4 DA.

"Vai, cât de frumos a fost! Am plecat puțin sceptică, dar am așteptat să-ți revii și ai revenit atât de frumos și am descoperit un timbru frumos, un plâns în voce care e extraordinar, notele atacate acolo unde trebuie. Aveți o răgușeala de care ar trebui să profitați. Este foarte frumos!", a spus Andra.

Alexandra Dinu a spus:

"Mi-a plăcut vocea. Aveți un timbru special. Am simțit și emoția și am simțit că v-ați simțit bine cântând. Sunteți chiar foarte tânără, nu mă așteptam, a fost o surpriză vârsta pe care spuneți că o aveți. Felicitări!"

Smiley a avut, de asemenea, de spus cuvinte de laudă la adresa interpretării concurentei:

"Doamna Liliana, v-am ascultat cu mare plăcere și cred că și piesa asta reprezintă ceva pentru dumneavoastră pentru că eu așa am simțit. Ce e important la performance-ul dumneavoastră a fost că eu am simțit că piesa asta e importantă pentru dumneavoastră și că vă reprezintă. Asta e cel mai important dintr-un performance: ca oamenii din fața dumneavoastră să simtă ceea ce simțiți dumneavoastră atunci când cântați".

Citește în continuare

Emisiuni radio-tv

"Românii au talent": Andrei Trandafir a încins atmosfera cu o interpretare electrizantă la chitară

Concurentul de 18 ani a creat pe scena de la "Românii au talent" un moment desprins parcă dintr-un concert rock. Andrei a trecut în etapa următoare cu 4 DA.

Publicat

pe

Andrei Trandafir la "Românii au talent" 2021
Andrei Trandafir la "Românii au talent" 2021 │ FOTO: PRO TV

Andrei este originar din București și este elev în clasa a 12-a. Concurentul a mărturisit că ultimul an a fost unul copleșitor din cauza contextului global. Nu îi place școala online și a devenit dificil să stea tot timpul în casă. A simțit că dorește să facă ceva cu talentul său, să îl scoată la suprafață și să îl prezinte unui public cât mai larg.

Andrei studiază chitara de opt ani. Este pasionat de muzica rock și îi plac trupe ca Metallica, Korn, Slipknot sau Avenged Sevenfold. La "Românii au talent", Andrei i-a bucurat pe jurați cu o interpretare la chitara electrică.

"Ești foarte bun! Merg bine degetele pe chitară. Talentat ești, serios ești, tuns ești. Ai stilul tău foarte clar. La un moment dat, o sa mai descoperi și alte genuri muzicale care te vor ajuta să evoluezi ca și chitarist", l-a sfătuit Smiley.

Andra a spus:

"În momentul în care începi să cânți, se transformă totul. Dintr-un om <<normal>>, devii artist. Pur și simplu, cântând câteva note, cântându-ți sufletul. Indiferent de ce stil: rock, pop... Mi se pare că are loc o magie atunci când omul începe și dă frâu liber sentimentelor față de muzică".

Citește în continuare

Trending

CLOSE
CLOSE