Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO JurjakStreet Delivery 2020 | Concerte cu ReSoluții - Programul pe zile Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică INFO CONCERT:
Street Delivery 2020
B.U.G. MafiaAscultă noua piesă B.U.G. Mafia - "8 Zile Din 7" (feat. AMI) - AUDIO TOPIC"Breaking Me", hitul DJ-ului Topic, este piesa verii 2020, potrivit Shazam

Un Pink Martini la Sala Palatului, vă rog - VEZI FOTO

Pink Martini a concertat pe 26 mai din nou in Romania. Vezi recenzia si galeria de fotografii din cadrul concertului de la Sala Palatului.
Pink Martini în concert la București pe 26 mai 2012

Pink Martini în concert la București pe 26 mai 2012

Pink Martini, mini-orchestra americană a revenit în România pentru concertul de la Sala Palatului din Bucureşti, de pe 26 mai.

Fotografii de la concertul Pink Martini

Timp de aproape două ore, publicul ce a umplut până la refuz sala de concert, a fost sedus cu o combinație fermecătoare de musical și world music. Spectacolul a debutat intens, puţin după ora 20.00, cu piesa Amado Mio şi a continuat în aceeaşi notă până la pauză. Thomas Lauderdale, pianistul formaţiei şi carismatica solistă Storm Large au comunicat permanent cu cei 4000 de spectatori în limba română, descriind succint fiecare piesă.

În prima parte a spectacolului, formaţia a trecut prin cele mai cunoscute piese din repertoriul său. Am auzit Quizás Quizás Quizás, Je Ne Veut Pas Travailler, Donde estas Yolanda, interpretată exemplar de Timothy Nishimoto, vocea masculină a trupei, Du Soleil Plein Les Yeux (Eyes Full of Sun) şi Mayonaka No Bossa Nova (Midnight Bossa Nova), două melodii sensibile cântate în duet şi Una notte a Napoli, care a stârnit aplauzele publicului extrem de încântat. Storm Large, dezinvoltă şi foarte prietenoasă a dansat, a aplaudat şi a mulţumit după fiecare piesă, evident, în limba română.

Pink Martini în concert la București pe 26 mai 2012

Pink Martini în concert la București pe 26 mai 2012

Surpriza serii, gustată la intensitate maximă de spectatori, a fost momentul în care pe acorduri aparent orientale, glasul solistei a răsunat în limba română, o melodie ce-a amintit de regretata Maria Tănase. Este vorba de Până când nu te iubeam, un cântec cules de Anton Pann.

După pauza de câteva minute, cei 11 americani au revenit pe scenă şi au pornit avalanşa de acorduri exotice. Melodii în arabă, greacă, rusă şi chiar japoneză au încântat auzul fanilor ce au aplaudat la unison. Storm a declarat că deşi cântă în 14 limbi, româna i se pare cea mai frumoasă şi mai melodioasă, fapt ce a atras după sine mulţumirea fanilor evidenţiată prin aplauze la scenă deschisă.

Seara s-a încheiat cu celebra Never Stop Falling in Love şi cu invitaţia la dans făcută la bis pe ritmurile imprimate de Brazil, o piesă ce a ridicat mulţimea în picioare.

Pink Martini în concert la București pe 26 mai 2012

Pink Martini în concert la București pe 26 mai 2012

Pink Martini a susţinut la Bucureşti un concert demn de numele său, tare, aromat, dulce şi ameţitor în acelaşi timp, un concert total pentru suflet, minte, trup, făcând să tresalte mii de inimi la unison. Evenimentul a fost organizat de Events.

Setlist Pink Martini

Sala Palatului, Bucuresti, 26 mai 2012

 1. Amando mio
 2. Quizas, quizas, quizas
 3. Anna
 4. Sympathique
 5. Donde estas Yolanda?
 6. Du soleil plein les yeux
 7. Mayonaka no bossa nova
 8. Flying squirrel
 9. Până când nu te iubeam
 10. Una notte a napoli
 11. Ohayoo ohio
 12. U plavu zoru
 13. Let's Never Stop Falling in Love
 14. Tuca tuca
 15. Hang on Little Tomato
 16. Uskudar
 17. когда проходит молодость
 18. Malaquena
 19. Brazil

Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE