Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

RECENZIE: Eric Martin - Un Mr. Big de neuitat - FOTO

Impresii dupa recitalul acustic sustinut de Eric Martin - solistul Mr. Big - pe 14 noiembrie in True Club, dupa participarea ca invitat la show-ul VUNK de la Polivalenta.

Publicat

pe

Eric Martin (Mr. Big) in True Club pe 14 noiembrie 2012
Eric Martin (Mr. Big) in True Club pe 14 noiembrie 2012

Aflat în turneu european, Eric Martin a acceptat invitația de a venit și la București. Invitat special de trupa Vunk la concertul de la Sala Polivalenta, unde aceasta și-a lansat noul album ("Nu scapa nimeni"), solistul trupei Mr. Big s-a mutat apoi în True Club pentru un concert de neuitat. Târziu în noapte, pus pe glume, pentru a-și ascunde stresul că nu își putea acorda chitara, The Voice of Mr. Big și-a început recitalul acustic. Lumea avea predispoziție pentru muzica bună live.

Eric Martin (Mr. Big) in True Club pe 14 noiembrie 2012

Eric Martin (Mr. Big) in True Club pe 14 noiembrie 2012

Deși inițial în program era un recital de o oră, Eric Martin a pierdut noțiunea timpului, din fericire pentru toți cei prezenți. Solistul a fost stăpânul absolut al clubului pentru mai bine de 2 ore. A râs, a făcut glume pe seama lui, s-a "rușinat" când nu a nimerit vreo notă, a vorbit cu fanii între melodii. Aceștia i-au intrat în joc de la prima piesă. Din când în când și-a mai pus ochelarii pe nas pentru a urmări playlistul și s-a arătat încântat de faptul că toți cei prezenți știau versurile și fredonau într-un glas melodiile de demult ale formației Mr. Big.

Solistul trupei Mr. Big, Eric Martin a cantat pe 14 noiembrie in True Club

Eric Martin acordandu-si chitara

Printre cei prezenți, chiar în primul rând, s-au numărat și fani veniți de afară, din Spania sau Portugalia, care păreau să fie prieteni cu Eric de o viață. Toți cei prezenți au devenit un singur glas atunci când Eric Martin a dat tonul celebrelor hituri "To be with you" și "Wild world". Apoi, The Voice of Mr. Big s-a retras în aplauzele frenetice ale celor prezenți în True Club. De fapt, a încercat să se retragă, căci a fost prins "la îngrămădeală" de spectatorii care nu l-au lasat să scape așa ușor, adică fără vreo fotografie sau vreun autograf.

Concert Eric Martin (Mr. Big) in True Club pe 14 noiembrie 2012

Eric Martin a intretinut o atmosfera placuta pe hiturile Mr. Big

"Ieri am fost în Germania, azi sunt aici, mâine nu mai știu pe unde o să fiu, dar poate poimâine ne întâlnim din nou aici", le-a spus Eric Martin fanilor, făcând cu ochiul domnișoarelor din primul rând. Și mai târziu în noapte, după ora 2, lumea a plecat spre casă electrizată și cu mai multă poftă de viață decât la începutul zilei. Publicul întorcea pe toate părțile un recital prea bun să fie uitat, clipele live alături de Eric Martin fiind cu siguranță fără regrete.

Poze de la concertul lui Eric Martin

Vezi toate pozele cu Eric Martin

PUBLICITATE
Comentează

Trending