Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

RECENZIE: BZN a emoționat Sala Palatului de 2 ori - FOTO

Fanii nostalgici ai muzicii disco au avut parte pe 28 octombrie 2012 de 2 concerte emoționante susținute de trupa BZN. Vezi cum a fost atmosfera de la concerte si urmareste fotografiile cu BZN si publicul de la Sala Palatului.

Publicat

pe

Concert BZN la Bucuresti pe 28 octombrie 2012
Concert BZN la Bucuresti pe 28 octombrie 2012 │ FOTO: Alin Crăciun projectevents.ro

Fanii nostalgici ai muzicii disco au avut parte pe 28 octombrie 2012 de 2 concerte emoționante susținute de trupa BZN. Olandezii au evoluat în fața a mii de spectatori, devreme ce organizatorul Project Events a programat 2 recitaluri în aceeași zi, în urma cererii mari de bilete. Mai mult, trupa BZN va reveni la București la sfârșitul acestui an cu un program muzical de sărbători. Dar până la cel programat pe 6 decembrie, vă descriem atmosfera de duminică de la Sala Palatului.

Concert BZN la Bucuresti pe 28 octombrie 2012

Concert BZN la Bucuresti pe 28 octombrie 2012 │ FOTO: Alin Crăciun projectevents.ro

Pe tot parcursul spectacolului publicul a aplaudat și a fredonat melodiile interpretate de cei doi soliști BZN. Aceștia au fost însoțiti de o orchestră formată din 5 instrumentiști și backingvocals. Aplauzele frenetice ale publicului a fost însoțite în multe cazuri și de lacrimi de bucurie. Sala Palatului era plină de oameni care și-au petrecut tinerețea pe hiturile BZN.

Sunt niste titani ai muzicii. Îi iubesc enorm și îi ascult zilnic. Mă bucur că au revenit!” afirma un spectator trecut de prima tinerețe, dar cu ochii plini de vioiciune și bucurie precum ai oricărui fan tânăr. „Sunt idolii tinereții mele. Când ascult melodia „Blue Eyes Blue Eyes” mă gândesc la un iubit de-al meu care avea ochii albaștri. Am aplaudat de mă dor mâinile. Am și răgușit! Superb concert!” mărturisea și o doamnă elegantă marcată de forța nostalgiei.

Concert BZN la Bucuresti pe 28 octombrie 2012

Jan Kaiser, BZN la Bucuresti pe 28 octombrie 2012 │ FOTO: Alin Crăciun projectevents.ro

Membrii BZN au primit zeci de buchete de flori, iar la un moment dat cineva din public le-a dus pe scenă o pungă de cadou în care se afla... palincă. Cei doi au primit-o cu bucurie, Jan fiind mai mult decât surprins și amuzat de gest. Solistul Jan Kaiser a avut și el o surpriză pentru spectatori, citind un mesaj în limba română: „Suntem aici pentru că vă iubim!

Concert BZN la Bucuresti pe 28 octombrie 2012

Annie, BZN la Bucuresti pe 28 octombrie 2012 │ FOTO: Alin Crăciun projectevents.ro

Sala a dansat în acordurile hitului „Dance Dance”. Solista Annie a coborât de pe scenă și a mers printre spectatori pentru a cânta și dansa împreună. Publicul i-a admirat prestația și prezența deosebită pentru vârsta sa de peste 50 de ani. Colegul ei nu s-a lăsat mai prejos, Jan arătând o formă fizică de invidiat.

VIDEO BZN la Sala Palatului din București

Alături de hituri precum „Blue Eyes Blue Eyes” și „Dance Dance”, BZN a cântat și piese mai noi, făcând o dedicație fanilor din Romania. Annie a răsplătit primirea caldă a românilor cu un calup de melodii frantuzești. Trupa s-a despărțit de spectatori cu promisiunea revenirii de Sfântul Nicolae. BZN  va mai susține un concert de sărbători pe 6 decembrie 2012.

Poze de la concertul BZN

Vezi toată galeria de fotografii cu trupa BZN

PUBLICITATE
Un comentariu

Trending