Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
Dolores O'Riordan în deschiderea concrtului The Cranberries de la Romexpo, Bucuresti pe 11 octombrie 2012Dolores O’Riordan, solista The Cranberries, a murit la 46 de ani INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Judas Priest - Firepower
Carlos Marin de la Il Divo concertează la București pe 26 februarie, află detalii și cumpără bilete!

Patrice şi furtuna de suflete împlinite - VEZI FOTO

Recenzie şi galerie de fotografii de la concertul Patrice din cadrul Backyard Weekend 2012.
Patrice, 23 iunie, Backyard Weekend, Complex Studentesc Tei

După multe zile fără aer în Bucureşti, Color s-a gândit să aducă pe cineva care vine mereu cu furtuna după el. Da, este vorba despre Patrice, care nu doar că a împlinit dorinţa multora de a-l vedea/revedea, dar a adus şi răcoarea de care aveam nevoie.

Patrice, 23 iunie, Backyard Weekend, Complex Studentesc Tei

Weekendul acesta, 23-24 iunie, a avut loc Backyard Weekend, un party privat care a ţinut două zile, un maraton muzical într-un loc amenajat special în spiritul vacanţei: piscină, bar, şezlonguri și muzică live. Dintr-un cadru aşa primitor şi călduros nu putea să lipsească un artist pe măsură: Patrice Babatunde Bart-Williams sau, mai simplu, Patrice.

Fete aranjate, purtând ţinute extravagante, colorate, mai mult sau mai puţin lejere şi băieţi puşi pe distracţie, veniţi în gaşcă sau nu, au asistat în număr mare la concertul lui Patrice. De data aceasta concertul a fost unul acustic, dar s-a simţit perfect, mai aproape de public, intim şi puternic.

Patrice, 23 iunie, Backyard Weekend, Complex Studentesc Tei

Colorat, optimist, foarte degajat şi prietenos, Patrice a urcat pe scena mică, lipită de fani în ropotele de aplauze fierbinţi ale acestora. A început cu Lions care a calmat aplauzele lăsând fiecare persoană să se bucure de piesă. Au urmat Everyday good, Another one, Nothing better... Fiecare piesă cântată nu trecea fără să fie interpretată şi de public. Patrice s-a arătat bucuros să revadă bucureştenii, i-a întrebat pe româneşte „Ce faci?” şi a transmis mesaje pozitive şi emoţionante: "People, do you know why I am happy? Why we should all be happy? Because we are living…because we are alive”.

Mai mult, a învăţat publicul cum să cânte atunci când artistul cere fanilor să îl acompanieze şi aceştia nu ştiu, simplu: ţin ritmul şi mimează cuvintele care sună asemănător cu versurile. După care, s-a urcat pe scaun şi a arătat cum ştie să interpreteze o melodie pe două voci: una dulce, de domnişoară şi una rea, de rudeboy. Piesa se numeşte Bashment (two voices).

Patrice, 23 iunie, Backyard Weekend, Complex Studentesc Tei

Publicul a dansat pe ritmurile raggae până la final când Patrice a povestit cum, de fiecare dată când merge undeva aduce furtuna. De data aceasta Soulstorm-ul lui Patrice a răcorit aerul de afară şi a încălzit sufletele fanilor.

Chiar dacă Patrice a ieşit din scenă, petrecerea a continuat. Lista completă a artiştilor care au antrenat publicul la distracţie o puteţi vedea aici.

Fotografii de la concertul Patrice din cadrul evenimentului Backyard Weekend 2012

Fotograf: Vanda TURTUREAN

Diana Cernahoschi este Event Reporter la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE