Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Laura Bretan intervievată de InfoMusic pe 3 decembrie 2019Cu gândul la 2020, Laura Bretan vorbește despre majorat, viitorul album și un turneu extins INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Postmodern Jukebox

Nouvelle Vague la București: 3000 de spectatori electrizați [FOTO]

Prezenți pentru a treia oară în Romania, trupa Nouvelle Vague a electrizat publicul Sălii Palatului pe 22 noiembrie. Show-ul deschis de trupa Cuantune, cel mai nou proiect muzical creat de... Continuare »
Nouvelle Vague la București pe 22 noiembrie 2010

Nouvelle Vague la București pe 22 noiembrie 2010 (foto: Alex Bărbulescu)

Prezenți pentru a treia oară în Romania, trupa Nouvelle Vague a electrizat publicul Sălii Palatului pe 22 noiembrie. Show-ul deschis de trupa Cuantune, cel mai nou proiect muzical creat de Mario Cruxfader și Elisabeta Campau, a strâns în jur de 3000 de spectatori, conform organizatorilor.

Publicul încântat de vocea solistei de la Cuantune, a fost pe deplin cucerit în momentul în care, începând cu orele 21.00 au urcat pe scenă cele două soliste Nadeah Miranda şi Mareva Galanter.

Concertul a fost deschis de piesa „Je suis deja partie” și a continuat timp de două ore într-o atmosferă incitantă pe ritmuri de new wave, ce au pendulat continuu între sonoritățile delicate ale brunetei Mareva și energia debordantă a blondei Nadeah ce a ridicat publicul în picioare încă de la primele acorduri.

Trupa franceză a inclus în repertoriul de luni seară, atât melodii ca „Je suis deja partie” și „Sur Ma Mob”, extrase de pe ultimul album promovat „Couleurs sur Paris”, cât și melodii deja celebre ca „Master and Servant” sau „Just Can’t Get Enough” a celor de la Depeche Mode, urmate de „Human Fly”, „Blister in The Sun”, „Ever Fallen”, „God Save The Queen” sau „Desamour Will Tear Us Apart”, pentru final păstrând „In a Manner of Speaking” și „Dancing With Myself”.

Seara s-a prelungit cu o sesiune de autografe și un after-party organizat în The Ark, unde fanii au avut ocazia să-i întâlneasă personal pe membrii trupei franceze.

Vizionează galeria foto, click pe poze pentru mărire/slideshow

Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE