Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Noul show Lord of the Dance la București - FOTO-VIDEO

Publicat

pe

Lord of the Dance la Bucuresti pe 13 octombrie 2012
Lord of the Dance la Bucuresti pe 13 octombrie 2012

Celebra trupă de dans Lord of the Dance a revenit la București la câteva zile după premiera mondială la Cluj-Napoca a noului show. Dansatorii irlandezi sunt foarte iubiți în România, dovadă fiind sala aproape plină la prima reprezentație din cele două programate în capitală pe 13 octombrie 2012. Organizatorii Project Events au introdus ulterior în program spectacolul de la ora 16.00, văzând cum cel principal se apropia de sold-out.

Lord of the Dance la Bucuresti pe 13 octombrie 2012

Lord of the Dance la Bucuresti pe 13 octombrie 2012

Vezi galeria foto completă Lord of the Dance

Show-ul Lord of the Dance a fost creat de renumitul coregraf Michael Flatley și este punerea în scenă a unei povești celtice despre lupta dintre bine și rău. Pe scenă apar zeci de dansatori în câte 15 costumații diferite, ilustrând această confruntare prin dans. Planurile acțiunii sunt variate, unele fiind clasice, altele contemporane. Printre personaje se regăsesc "Lord Of The Dance", "Saoirse the Irish Cailín", "Morrighan the Temptress", "Don Dorcha", "The Little Spirit" și "Erin the Goddess".

Lord of the Dance la Bucuresti pe 13 octombrie 2012

Lord of the Dance la Bucuresti pe 13 octombrie 2012

Noul show se desfășoară pe o scenă mai mare față de cea de anul trecut. Cele 21 de momente sunt împărțite și de această dată în două, cu pauză de 20 de minute între ele. O parte dintre acestea au fost modificate față de anul trecut. De exemplu, dansul în costume fluorescente a fost eliminat, acela fiind oricum destul de comercial. Nu s-a schimbat nimic la momentul costumelor sexy și în continuare asistăm la lupta unor unități de comando. Pe lângă schimbările de costumație, show-ul de anul acesta pare să pună accent mai mult pe cântece. Povestea pierde din cursivitate,  firul narativ putând fi urmărit mai ușor în spectacolul din 2011.

Spectacolul Lord of the Dance la Bucuresti pe 13 octombrie 2012 Spectacolul Lord of the Dance la Bucuresti pe 13 octombrie 2012

Finalul spectacolului a fost unul apoteotic, cu toată sala în picioare, în aplauze frenetice binemeritate. Trupa de dans a revenit la bis, lăsându-le celor peste 3000 de spectatori o stare energică, foarte plăcută.

VIDEO: Deschiderea show-ului Lord of the Dance

După despărțirea de magia dansului irlandez, oamenii se puteau consola adulmecând arome de vinuri în inevitabila trecerea prin VINFEST 2012, salonul național de vinuri aflat în desfășurare în foaierul Sălii Palatului. Nimic nu a fost însă mai plin de indignare decât redescoperirea mirosului de mici la ieșire. Din nefericire, mesele de lemn puse fix în capătul scărilor a incomodat fluxul de spectatori. Organizarea în paralel a concertelor și a expozițiilor la Sala Palatului ar trebui evitată.

Poze de la spectacolul Lord of the Dance

Vezi galeria foto completă Lord of the Dance

Comentează

Concerte & turnee

Spectacolul Lord of the Dance 2024 este vândut în proporție de 50%

După succesul ediției aniversare de la București, Lord of the Dance revine pe scena Sălii Palatului pe 21 mai 2024, cu spectacolul de excepție "Lifetime of Standing Ovations".

Publicat

pe

Concert Lord of The Dance la Sala palatului pe 13 aprilie 2018 │ FOTO: Catalin Oancea / InfoMusic.ro

Lord of the Dance, celebrul spectacol de dans irlandez, revine la București pe 21 mai 2024, cu un nou concept - "Lifetime of Standing Ovations". Inspirația pentru noul concept vine de la publicul însuși. Deși este un spectacol cu o istorie de peste 25 de ani, grație creativității și magiei pe care dansatorii le creează pe scenă și scenografiei mereu inedite, spectatorii nu au încetat să își dorească să se bucure de o astfel de experiență an de an. Astfel, se poate spune că Lord of the Dance va rămâne pe viață în atenția și aplauzele publicului. Spectacolul vibrant și energic, cu povestea sa exprimată prin dans, coregrafie fantastică și muzică specială, a uimit spectatorii din întreaga lume.

Românii sunt, la rândul lor, fascinați de coregrafiile pline de energie, astfel că show-urile Lord of the Dance s-au desfășurat cu casa închisă, iar pentru spectacolul din mai, biletele s-au vândut deja în proporție de 50 %.

Show-ul "Lifetime of Standing Ovations" se anunță a fi o incursiune în fascinanta lume a costumelor sofisticate și a unor coregrafii unicat. Pe lângă dansuri și costume noi, dar și cele mai actuale tehnologii ce produc efecte vizuale magnifice, show-ul produs în regia lui Michael Flatley și acompaniat de compozițiile lui Gerard Fahy este, cu siguranță, un spectacol de neratat.

De la primul spectacol în urmă cu peste 25 de ani, Michael Flatley și Lord of the Dance au devenit sinonime cu magia dansului irlandez. Cu milioane de fani din întreaga lume, fondatorul proiectului LOTD, Michael Flatley, este considerat la nivel mondial drept un geniu al dansului, statut atins prin performanțele extraordinare de-a lungul carierei sale.

Prețuri bilete Lord of the Dance 2024

Biletele pentru spectacolul Lord of the Dance de la Sala Palatului încep de la 99 lei și ajung până la 599 lei, în funcție de categoria de loc, și pot fi achiziționate online. Categoria de bilete VIP este aproape epuizată. Pentru mai multe detalii despre tichete și modalitatea de achiziționare, accesează agenda InfoMusic.

Citește în continuare

Trending