Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Sebastian Bach - Poza pentru Kicking & ScreamingMuzicienii îl numesc pe CEO-ul Spotify "un idiot lacom" Paul McCartneyPaul McCartney a dat în judecată The Beatles pentru a salva muzica trupei Elissa, cântăreață libaneză a cărei casă a fost distrusă de explozia din BeirutExplozia din Beirut declanșează reacții puternice printre artiști: "Nu-mi pot stăpâni furia" Neil Young live în Ziggodome Amsterdam, 2019Neil Young îl dă în judecată pe Donald Trump Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019Deep Purple nu are de gând să iasă prea curând la pensie Adrian Despot: "Vița de Vie - În corzi e cea mai bună producție a unui concert live în România"

Noul show Lord of the Dance la București - FOTO-VIDEO

Celebra trupă de dans Lord of the Dance a revenit la București la câteva zile după premiera mondială la Cluj-Napoca a noului show. Dansatorii irlandezi sunt foarte iubiți în România, dovadă... Continuare »
Lord of the Dance la Bucuresti pe 13 octombrie 2012

Lord of the Dance la Bucuresti pe 13 octombrie 2012

Celebra trupă de dans Lord of the Dance a revenit la București la câteva zile după premiera mondială la Cluj-Napoca a noului show. Dansatorii irlandezi sunt foarte iubiți în România, dovadă fiind sala aproape plină la prima reprezentație din cele două programate în capitală pe 13 octombrie 2012. Organizatorii Project Events au introdus ulterior în program spectacolul de la ora 16.00, văzând cum cel principal se apropia de sold-out.

Lord of the Dance la Bucuresti pe 13 octombrie 2012

Lord of the Dance la Bucuresti pe 13 octombrie 2012

Vezi galeria foto completă Lord of the Dance

Show-ul Lord of the Dance a fost creat de renumitul coregraf Michael Flatley și este punerea în scenă a unei povești celtice despre lupta dintre bine și rău. Pe scenă apar zeci de dansatori în câte 15 costumații diferite, ilustrând această confruntare prin dans. Planurile acțiunii sunt variate, unele fiind clasice, altele contemporane. Printre personaje se regăsesc "Lord Of The Dance", "Saoirse the Irish Cailín", "Morrighan the Temptress", "Don Dorcha", "The Little Spirit" și "Erin the Goddess".

Lord of the Dance la Bucuresti pe 13 octombrie 2012

Lord of the Dance la Bucuresti pe 13 octombrie 2012

Noul show se desfășoară pe o scenă mai mare față de cea de anul trecut. Cele 21 de momente sunt împărțite și de această dată în două, cu pauză de 20 de minute între ele. O parte dintre acestea au fost modificate față de anul trecut. De exemplu, dansul în costume fluorescente a fost eliminat, acela fiind oricum destul de comercial. Nu s-a schimbat nimic la momentul costumelor sexy și în continuare asistăm la lupta unor unități de comando. Pe lângă schimbările de costumație, show-ul de anul acesta pare să pună accent mai mult pe cântece. Povestea pierde din cursivitate,  firul narativ putând fi urmărit mai ușor în spectacolul din 2011.

Spectacolul Lord of the Dance la Bucuresti pe 13 octombrie 2012 Spectacolul Lord of the Dance la Bucuresti pe 13 octombrie 2012

Finalul spectacolului a fost unul apoteotic, cu toată sala în picioare, în aplauze frenetice binemeritate. Trupa de dans a revenit la bis, lăsându-le celor peste 3000 de spectatori o stare energică, foarte plăcută.

VIDEO: Deschiderea show-ului Lord of the Dance

După despărțirea de magia dansului irlandez, oamenii se puteau consola adulmecând arome de vinuri în inevitabila trecerea prin VINFEST 2012, salonul național de vinuri aflat în desfășurare în foaierul Sălii Palatului. Nimic nu a fost însă mai plin de indignare decât redescoperirea mirosului de mici la ieșire. Din nefericire, mesele de lemn puse fix în capătul scărilor a incomodat fluxul de spectatori. Organizarea în paralel a concertelor și a expozițiilor la Sala Palatului ar trebui evitată.

Poze de la spectacolul Lord of the Dance

Vizionează galeria foto, click pe poze pentru mărire/slideshow

Vezi galeria foto completă Lord of the Dance

Ionut Paraschiv este Project Manager la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE