Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Noul show Lord of the Dance la București - FOTO-VIDEO

Publicat

pe

Lord of the Dance la Bucuresti pe 13 octombrie 2012
Lord of the Dance la Bucuresti pe 13 octombrie 2012

Celebra trupă de dans Lord of the Dance a revenit la București la câteva zile după premiera mondială la Cluj-Napoca a noului show. Dansatorii irlandezi sunt foarte iubiți în România, dovadă fiind sala aproape plină la prima reprezentație din cele două programate în capitală pe 13 octombrie 2012. Organizatorii Project Events au introdus ulterior în program spectacolul de la ora 16.00, văzând cum cel principal se apropia de sold-out.

Lord of the Dance la Bucuresti pe 13 octombrie 2012

Lord of the Dance la Bucuresti pe 13 octombrie 2012

Vezi galeria foto completă Lord of the Dance

Show-ul Lord of the Dance a fost creat de renumitul coregraf Michael Flatley și este punerea în scenă a unei povești celtice despre lupta dintre bine și rău. Pe scenă apar zeci de dansatori în câte 15 costumații diferite, ilustrând această confruntare prin dans. Planurile acțiunii sunt variate, unele fiind clasice, altele contemporane. Printre personaje se regăsesc "Lord Of The Dance", "Saoirse the Irish Cailín", "Morrighan the Temptress", "Don Dorcha", "The Little Spirit" și "Erin the Goddess".

Lord of the Dance la Bucuresti pe 13 octombrie 2012

Lord of the Dance la Bucuresti pe 13 octombrie 2012

Noul show se desfășoară pe o scenă mai mare față de cea de anul trecut. Cele 21 de momente sunt împărțite și de această dată în două, cu pauză de 20 de minute între ele. O parte dintre acestea au fost modificate față de anul trecut. De exemplu, dansul în costume fluorescente a fost eliminat, acela fiind oricum destul de comercial. Nu s-a schimbat nimic la momentul costumelor sexy și în continuare asistăm la lupta unor unități de comando. Pe lângă schimbările de costumație, show-ul de anul acesta pare să pună accent mai mult pe cântece. Povestea pierde din cursivitate,  firul narativ putând fi urmărit mai ușor în spectacolul din 2011.

Spectacolul Lord of the Dance la Bucuresti pe 13 octombrie 2012 Spectacolul Lord of the Dance la Bucuresti pe 13 octombrie 2012

Finalul spectacolului a fost unul apoteotic, cu toată sala în picioare, în aplauze frenetice binemeritate. Trupa de dans a revenit la bis, lăsându-le celor peste 3000 de spectatori o stare energică, foarte plăcută.

VIDEO: Deschiderea show-ului Lord of the Dance

După despărțirea de magia dansului irlandez, oamenii se puteau consola adulmecând arome de vinuri în inevitabila trecerea prin VINFEST 2012, salonul național de vinuri aflat în desfășurare în foaierul Sălii Palatului. Nimic nu a fost însă mai plin de indignare decât redescoperirea mirosului de mici la ieșire. Din nefericire, mesele de lemn puse fix în capătul scărilor a incomodat fluxul de spectatori. Organizarea în paralel a concertelor și a expozițiilor la Sala Palatului ar trebui evitată.

Poze de la spectacolul Lord of the Dance

Vezi galeria foto completă Lord of the Dance

Concerte & turnee

Cumpără ultimele bilete la spectacolul Lord of the Dance - Lifetime of Standing Ovations

Pe 21 mai, Sala Palatului se pregătește să găzduiască una dintre cele mai apreciate și longevive trupe de dans din lume. Lord of the Dance revine la București cu un spectacol impresionant, intitulat "Lifetime of Standing Ovations", la exact un an după ce trupa a sărbătorit 25 de ani de la debut. Pentru iubitorii de dans și spectacol, acesta este unul dintre evenimentele de neratat ale acestui an.

Publicat

pe

Lord of the Dance
Lord of the Dance │ FOTO: Lord of the Dance / TJK Live

Mai mult decât un simplu spectacol de dans, noul turneu - "Lifetime of Standing Ovations" - se definește ca o experiență artistică completă, în care cele mai moderne tehnologii sunt utilizate pentru a crea efecte vizuale spectaculoase. Dinamica energiei dansului irlandez se îmbină armonios cu o narativă profundă și o senzualitate unică, oferind o experiență imersivă.

Pe 21 mai 2024, Bucureștiul va găzdui din nou această sărbătoare a artei și dansului, un eveniment de neratat pentru toți cei care prețuiesc frumusețea și expresivitatea artistică. Cu mai puțin de 500 de bilete rămase pentru acest eveniment, entuziasmul este la cote maxime. Aceasta este o oportunitate rară de a fi parte din istoria în desfășurare a acestei trupe legendare. Spectacolul promite să fie mai mult decât o simplă prezentare artistică; va fi o celebrare a creativității, a pasiunii și a inovației.

Ultimele bilete la Lord of the Dance - Lifetime of Standing Ovations

Prețurile biletelor variază între 99 lei pentru cele standard și ajung până la 599 lei pentru locurile din Categoria VIP, în funcție de poziționarea în sală. La aceste tarife se va adăuga și un comision de emitere a biletelor. Pentru mai multe detalii despre bilete și modalitatea de achiziționare, accesează agenda InfoMusic.

Dacă nu ți-ai asigurat un loc încă, acum este momentul. Biletele se vând rapid, iar șansa de a fi martor la un astfel de fenomen este una pe care nu vrei să o ratezi. Așadar, rezervă-ți acum locul pentru o seară care promite să rămână în amintirea ta. Este mai mult decât un spectacol; este o experiență care redefinește posibilitățile artei.

Magia pusă în scenă de Lord of the Dance

De-a lungul anilor, Lord of the Dance, creat de celebrul dansator și coregraf Michael Flatley, a cucerit inimile a milioane de spectatori din întreaga lume și i-a adus lui Michael un loc bine meritat în Cartea Recordurilor. Michael Flatley și-a făcut un debut memorabil la Eurovision în 1994 cu trupa Riverdance, iar de atunci a devenit un adevărat simbol al dansului irlandez. Lord of the Dance a debutat în 1996 pe scena din Dublin, Irlanda, fiind considerat o revelație datorită combinației sale de muzică tradițională irlandeză și tehnici moderne de dans, îmbogățite cu elemente teatrale și narative. Coregrafia inovatoare a lui Flatley, care includea ritmuri rapide și mișcări sincronizate perfect, a stabilit un nou standard în spectacolele de dans. Elementele de noutate nu s-au limitat doar la dans, ci și la efectele vizuale și tehnologia folosită pe scenă, transformând fiecare spectacol într-o experiență captivantă și dinamică pentru public.

Succesul inițial al trupei a fost urmat rapid de turnee internaționale, spectacole sold-out și apariții televizate care au consolidat statutul de fenomen global. Povestea spusă prin dans, lupta între bine și rău, au avut un ecou profund la audiențe de diferite vârste și culturi, demonstrând universalitatea și atemporalitatea artei sale.

Citește în continuare

Concerte & turnee

Spectacolul Lord of the Dance 2024 este vândut în proporție de 50%

După succesul ediției aniversare de la București, Lord of the Dance revine pe scena Sălii Palatului pe 21 mai 2024, cu spectacolul de excepție "Lifetime of Standing Ovations".

Publicat

pe

Concert Lord of The Dance la Sala palatului pe 13 aprilie 2018 │ FOTO: Catalin Oancea / InfoMusic.ro

Lord of the Dance, celebrul spectacol de dans irlandez, revine la București pe 21 mai 2024, cu un nou concept - "Lifetime of Standing Ovations". Inspirația pentru noul concept vine de la publicul însuși. Deși este un spectacol cu o istorie de peste 25 de ani, grație creativității și magiei pe care dansatorii le creează pe scenă și scenografiei mereu inedite, spectatorii nu au încetat să își dorească să se bucure de o astfel de experiență an de an. Astfel, se poate spune că Lord of the Dance va rămâne pe viață în atenția și aplauzele publicului. Spectacolul vibrant și energic, cu povestea sa exprimată prin dans, coregrafie fantastică și muzică specială, a uimit spectatorii din întreaga lume.

Românii sunt, la rândul lor, fascinați de coregrafiile pline de energie, astfel că show-urile Lord of the Dance s-au desfășurat cu casa închisă, iar pentru spectacolul din mai, biletele s-au vândut deja în proporție de 50 %.

Show-ul "Lifetime of Standing Ovations" se anunță a fi o incursiune în fascinanta lume a costumelor sofisticate și a unor coregrafii unicat. Pe lângă dansuri și costume noi, dar și cele mai actuale tehnologii ce produc efecte vizuale magnifice, show-ul produs în regia lui Michael Flatley și acompaniat de compozițiile lui Gerard Fahy este, cu siguranță, un spectacol de neratat.

De la primul spectacol în urmă cu peste 25 de ani, Michael Flatley și Lord of the Dance au devenit sinonime cu magia dansului irlandez. Cu milioane de fani din întreaga lume, fondatorul proiectului LOTD, Michael Flatley, este considerat la nivel mondial drept un geniu al dansului, statut atins prin performanțele extraordinare de-a lungul carierei sale.

Prețuri bilete Lord of the Dance 2024

Biletele pentru spectacolul Lord of the Dance de la Sala Palatului încep de la 99 lei și ajung până la 599 lei, în funcție de categoria de loc, și pot fi achiziționate online. Categoria de bilete VIP este aproape epuizată. Pentru mai multe detalii despre tichete și modalitatea de achiziționare, accesează agenda InfoMusic.

Citește în continuare

Trending