Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Muzică și skaterboarding la maxim - Game of S.K.T.E cu (həd) p.e.

Publicat

pe

Hed Pe (Juekebox Venue, 06-04-2012, Foto: RockFM)
Hed Pe (Juekebox Venue, 06-04-2012, Foto: RockFM) │ FOTO: www.rockfm.ro

Game of S.K.T.E. - sub această denumire s-a desfăşurat concursul de skateboarding și concertul (həd) p.e. din Jukebox Venue. A fost un eveniment inedit, în care muzica și sportul extrem se îmbină perfect.

Hed Pe (Juekebox Venue, 06-04-2012, Foto: RockFM)

Hed Pe (Juekebox Venue, 06-04-2012) │ FOTO: www.rockfm.ro

După concursul tinerilor skateri, și-au făcut apariția pe scenă Changing Skins. Cu un stil ce aduce rock-ului alternativ influențe electro, Changing Skins au pătruns destul de rapid pe scena muzicală românească, având deja un clip lansat și câteva concerte alături de trupe de renume precum Alternosfera și The Mono Jacks.

Changins Skins (Jukebox Venue, 06-04-2012)

Changins Skins (Jukebox Venue, 06-04-2012)

Vioi și energici, au reușit să atragă atenția publicului și să pregăstească terenul pentru show-ul ce urma să zguduie pereții din Jukebox Venue.

Cătălin Chelemen, Coma (Jukebox Venue, 06-04-2012)

Cătălin Chelemen, Coma (Jukebox Venue, 06-04-2012)

Ștafeta a fost preluată, apoi, de Coma care a invitat „toți prietenii formației mai aproape de scenă” făcând haz de numărul nu tocmai mare de oameni prezenți la eveniment. Din cauza absenței toboșarului lor Răzvan Albu, Coma au fost de această dată acompaniaţi de Răzvan, fratele lui Călin de la H8.

Show-ul a fost scurt, dar foarte bine condimentat cu mișcare multă atât pe scenă, cât si în afara ei, fanii dezlănțuindu-se din plin. Pe parcursul a numai 6 piese, clubul s-a transformat dintr-un spațiu oarecum rece și timid, într-o arenă de headbanging și pogo. În public şi-au făcut apariţia şi câţiva artişti români din sfera rock-ului modern, precum membri din formatiile H8, Voodoo, Shesdead și Oliver.

Sonorizarea nu i-a avantajat, creând unele probleme pe scenă pentru solistul Cătălin Chelemen, însă publicul nu s-a arătat prea deranjat și nu au ezitat să cânte împreună cu el. La finalul concertului Coma, Dan i-a invitat călduros pe (həd) p.e. să domine seara.

Americanii de la (həd) p.e. au concertat alături de nume mari precum KornSystem of a Down și Static-X, iar anul 2012 a marcat prima lor vizită în România. Ce a urmat a fost o desfășurare de rock american tipic începutului anilor 2000. Pantaloni 3 sferturi, șosete înalte, chitări cu 7 corzi, atitudine și frizuri interesante.

Hed Pe (Juekebox Venue, 06-04-2012, Foto: RockFM)

Hed Pe (Juekebox Venue, 06-04-2012) │ FOTO: www.rockfm.ro

(Həd) p.e. cânta G-Punk, adică un amestec de punk și hip-hop  cu o bază solidă de rock, ceva cel puțin special pentru publicul român. În plus, am ascultat și pasaje cu nuanţe reggae, metal sau funk. Nimic previzibil, nimic lipsit de energie sau mesaj, însusi numele trupei (abreviere pentru Higher Education Planet Earth) îndemnând la o revoluţie împotriva sistemelor politice și religioase ce dictează regulile pentru societate.

Au cântat peste 20 de piese culese din cele 8 albume de studio ale formației, lansate în decursul a 18 ani de carieră. Pe parcursul cântări, solistul vocal Jared și echipa sa au comunicat excelent cu publicul român, încercând chiar și un mulțumesc în limba noastrăspre deliciul fanilor. Câștigătorul concursului de skate a fost purtat pe brațele publicului la îndemnul solistului - „Give it up for the best f**** skater in town!”

Hed Pe (Juekebox Venue, 06-04-2012)

Hed Pe (Juekebox Venue, 06-04-2012)

În concluzie, o prestație excelentă, cu reacții pe măsură din partea publicului, agitație și crowd surfing cât cuprinde, toate au constituit rețeta perfectă a serii. Ea a fost încheiata de headlineri cu hit-ul nemuritor al lui Bob Marley - „No woman no cry” interpretat într-o manieră caracteristică de (həd) p.e. împreună cu publicul.

PUBLICITATE
Comentează

Concerte & turnee

Living Rock 2022 a adus publicului 3 zile de alternativ, relaxare si soare

Cea de-a treia ediție a festivalului Living Rock i-a avut headlineri pe belgienii de la Balthazar. Peste 3000 de oameni s-au bucurat zilnic în weekendul trecut de muzică bună, soare și plajă la Tuzla, unde 18 trupe românești și internaționale au creat o atmosferă de neuitat.

Publicat

pe

Balthazar la Living Rock 2022
Balthazar la Living Rock 2022 │ FOTO: Living Rock

În deschiderea festivalului, chitaristul de la byron, Dan Georgescu, și-a făcut apariția aterizând cu parașuta direct pe plajă, alături de TNT Brothers. Seara de vineri s-a încheiat sub clar de lună cu Vița de Vie și piesa "luna și noi", iar sâmbătă cei de la Coma au făcut plaja să răsune pe ritmurile melodiei "Cel mai frumos loc de pe pământ". În ultima zi a festivalului, belgienii de la Balthazar au încântat publicul român cu piese de pe albumele lor de succes, "Fever" și "Sand". Pe lângă aceștia, pe scena principală a festivalului au mai urcat și HVNDS, Dl. Goe, Toulouse Lautrec, E.M.I.L., Luna Amară, The Mono Jacks, Piqued Jacks din Italia și Robin and the Backstabbers.

Concertele nu au lipsit nici pe timp de zi, când la brunch publicul s-a relaxat și a dansat într-o atmosferă intimă, alături de cei de la The Kryptonite Sparks, Silent Strike, Amadeus, Alina Manole, Oigăn și Doru. În plus, participanții la festival au putut trimite gratuit celor dragi vederi de la fața locului, prin intermediul Pink Post.

"Natură și muzică bună. Cred că așa aș descrie Living Rock, pe scurt. Ne-am trezit la cort, am băut cafeaua pe plajă, iar prânzul l-am luat la câțiva metri de trupele care au cântat la brunch. Serile au fost magice și mă bucur că vremea a fost bună și, pe lângă soare și apă caldă, ne-am bucurat de un cer înstelat și o lună pe măsură. Mai venim și la anul, mai ales că și cei mici s-au simțit bine și nu s-au plictisit o clipă", spune Claudia, una dintre participantele la eveniment.

Publicul de la Living Rock 2022

Publicul de la Living Rock 2022 │ FOTO: Living Rock

Despre Living Rock

Festivalul Living Rock, singurul festival de alternativ de la mare, își dorește să crească notorietatea scenei underground din România și să sprijine artiștii din zona de rock alternativ. Bazându-se pe îmbinarea unică dintre rock-ul alternativ și frumusețea Mării Negre, evenimentul are loc în aer liber, pe plaja Tuzla, una dintre cele mai frumoase plaje din România. Living Rock este organizat de Magnetic Dream Events.

Citește în continuare
Show Lord of the Dance 2023

AGENDA DE CONCERTE

<< feb. 2023 >>
lmmjvsd
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 1 2 3 4 5

Trending