Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Cătălin Rulea (Toulouse Lautrec) @InfoMusicVIDEO: Dezbatem "Șmecherul din tine" cu Cătălin Rulea la X ani de Toulouse Lautrec - Află care-i șmecheria INFO CONCERT:
BZN - Grand Finale Tour
BZN / Michael BoltonCu voucherul InfoMusic, obții 45% reducere la concertele BZN și Michael Bolton Olanda este câștigătoarea Eurovision 2019 - VEZI CLASAMENTUL Lucia la InfoMusicLucia tratează un tabu al societății în piesa Catastrophe: "Mă lovesc de chestia asta foarte des" - VIDEO Un bis plin de dragoste de la Lenny Kravitz - RECENZIE CONCERT

Mike & The Mechanics – prima dată în România la Rock The City! (Foto)

În cea de-a doua zi a festivalului Rock The City, cap de afiș a fost trupa Mike & The Mechanics, care a susținut un spectacol excepțional, care din păcate nu... Continuare »
Mike & The Mechanics in concert la Rock The City (2.07.2011 / foto: infomusic.ro)

În cea de-a doua zi a festivalului Rock The City, cap de afiș a fost trupa Mike & The Mechanics, care a susținut un spectacol excepțional, care din păcate nu a avut parte de un public numeros așa cum ar fi meritat.

Trupa, ce s-a aflat pentru prima oară în România, a deschis concertul cu piesa ”The Road”, care dă și numele celui mai recent album lansat.

Cei 2000 de oameni prezenți în Piața Constituției au cântat și au dansat pe cele mai cunoscute ale grupului, ”Over My Shoulder”, ”Another Cup of Coffee”, ”The Living Years”. În plus, publicul a avut plăcerea să audă și ”Follow You, Follow Me” și ”I Can’t Dance” de la Genesis. Pe ultima piesă spectatorii au dansat realizând un trenuleț precum în videoclip.

Când s-au întors la bis, trupa a interpretat melodia ”Word Of Mouth”, pe care au dedicat-o lui Paul Young, membru fondator al grupului, care s-a stins din viață în anul 2000.

Mike & The Mechanics este un proiect muzical fondat de Mike Rutherford, de la Genesis în 1984.

Fotografii de la Concertul Mike & Mechanics

Vizionează galeria foto, click pe poze pentru mărire/slideshow

 

Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE