Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

MIKA a făcut mare show la B'Estfest 2011 (foto+video)

MIKA a făcut mare show la B'Estfest 2011. Fotografii si video cu principalele momente din concert.

Publicat

pe

MIKA in concert la BESTFEST 2011 (2.07.2011 / foto: infomusic.ro)
MIKA in concert la BESTFEST 2011 (2.07.2011 / foto: infomusic.ro)

Mika a concertat sâmbătă noapte la B'Estfest 2011 având cea mai mare audiență din festival. În jur de 7000 de spectatori reuniți în Summer Camp-ul de lângă București l-au urmărit pe solistul britanic (născut la Beirut). A fost cea de-a doua vizită în România, după ce a cântat pe plaja din Mamaia la Orange Summer Party 2010.

"Relax. Take It Easy", a strigat Mika la apariția pe scenă. Dar titlul primei melodii nu a constituit vreun sfat pentru public, ci declanșarea freneziei din primele rânduri formate din adolescenți/tineri cu diverse declarații și mesaje către artist și până spre margini, pe unde vârsta nu mai reprezenta niciun criteriu. Mika a fost o explozie de energie. Lumea a dansat, a cântat și s-a bucurat. Iar dacă n-ar fi fost acea cadență rapidă de cuvinte alambicate și de note înalte, publicul s-ar fi auzit la unison. Dar și din acest motiv, Mika e un fenomen aparte.

Setlistul a cuprins în mare aceleași melodii cântate și la Mamaia în 2010, cu excepția câtorva premiere. Mika s-a reîntors pe scenă după ce a înregistrat în studio pentru viitorul album.

Urmărește un grupaj video cu momente din concertul Mika

Fotografii de la concertul MIKA

Trending