Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Dolores O'Riordan în deschiderea concrtului The Cranberries de la Romexpo, Bucuresti pe 11 octombrie 2012Dolores O’Riordan, solista The Cranberries, a murit la 46 de ani INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Judas Priest - Firepower
Revoluția Prețurilor vine cu până la 60% reducere. E momentul să vânezi ofertele, mâine poate fi mai scump!

MIKA a făcut mare show la B'Estfest 2011 (foto+video)

MIKA a făcut mare show la B'Estfest 2011. Fotografii si video cu principalele momente din concert.
MIKA in concert la BESTFEST 2011 (2.07.2011 / foto: infomusic.ro)

MIKA in concert la BESTFEST 2011 (2.07.2011)

Mika a concertat sâmbătă noapte la B'Estfest 2011 având cea mai mare audiență din festival. În jur de 7000 de spectatori reuniți în Summer Camp-ul de lângă București l-au urmărit pe solistul britanic (născut la Beirut). A fost cea de-a doua vizită în România, după ce a cântat pe plaja din Mamaia la Orange Summer Party 2010.

"Relax. Take It Easy", a strigat Mika la apariția pe scenă. Dar titlul primei melodii nu a constituit vreun sfat pentru public, ci declanșarea freneziei din primele rânduri formate din adolescenți/tineri cu diverse declarații și mesaje către artist și până spre margini, pe unde vârsta nu mai reprezenta niciun criteriu. Mika a fost o explozie de energie. Lumea a dansat, a cântat și s-a bucurat. Iar dacă n-ar fi fost acea cadență rapidă de cuvinte alambicate și de note înalte, publicul s-ar fi auzit la unison. Dar și din acest motiv, Mika e un fenomen aparte.

Setlistul a cuprins în mare aceleași melodii cântate și la Mamaia în 2010, cu excepția câtorva premiere. Mika s-a reîntors pe scenă după ce a înregistrat în studio pentru viitorul album.

Urmărește un grupaj video cu momente din concertul Mika

Fotografii de la concertul MIKA

Redactia InfoMusic este la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE