Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Mărgineanu a dat petrecere cu 3000 de invitaţi la Sala Palatului - FOTO

Publicat

pe

Concert Margineanu, 24 prilie, Sala Palatului
Concert Margineanu, 24 prilie, Sala Palatului

Mihai Mărgineanu a concertat pe 24 aprilie la Sala Palatului din Bucureşti, ocazie cu care a lansat albumul Zaritza. Peste 3000 de persoane au participat la petrecerea din care nu au lipsit melodii celebre precum Cât te-am iubit Paraschivo, Mă iubeşte femeile, Gore din Chitila, Melci, scoici, raci, craci, sau Pe sub norii de hârtie şi nici piese de pe noul material, printre care Zaritza Zanga sau Dragoste rurală, incluse pe coloana sonoră a serialului Las Fierbinţi.

Vezi galeria de fotografii de la concertul lui Mihai Mărgineanu.

Concert Margineanu, 24 prilie, Sala Palatului

Puţin după ora 19.30 de pe scena cufundată în beznă s-a auzit piesa Zece cântată chiar de Florin Chilian, cel care l-a introdus în scenă pe Mărgineanu şi a dat startul unui concert petrecere ce a încântat timp de două ore publicul de toate vârstele strâns la Sala Palatului.

Concert Margineanu, 24 prilie, Sala Palatului

Alături de instrumentiştii săi, Mărgineanu nu a slăbit deloc ritmul, facând publicul să cânte, să danseze şi să aplaude frenetic după fiecare moment.

Seara a fost plină de invitaţi speciali, care au făcut deliciul spectatorilor. Printre ei s-au numărat Florin Chilian, care a interpretat piesa Zece, Dan Teodorescu de la Taxi, care a cântat alături de Răzvan şi Dani melodia Te iubesc Non Stop, trupa Supermarket, Cici de la Sistem şi cele mai îndrăgite personaje din serialul Las Fierbinţi, Bobiţă şi Dorel, care au condimentat spectacolul cu umorul lor.

Evenimentul s-a încheiat pe acordurile melodiei Toată viaţa am muncit a regretatei Romica Puceanu, moment în care Mărgineanu şi-a îmbrăţişat copiii pe scenă.

Vezi galeria de fotografii de la concert

Urmărește video-interviul InfoMusic cu Mihai Mărgineanu

PUBLICITATE
Comentează

Emisiuni radio-tv

"Las Fierbinți" revine în februarie la PRO TV cu sezonul 18

"Las Fierbinți", popularul serial de comedie de la PRO TV, revine pe micile ecrane. Cel de-al 18-lea sezon va fi difuzat începând cu luna februarie.

Publicat

pe

Gianina, Dorel și Bobiță în ”Las Fierbinți”
Gianina, Dorel și Bobiță în ”Las Fierbinți” │ FOTO: PRO TV

"Las Fierbinți", unul dintre cele mai urmărite seriale din România, se întoarce pe 2 februarie la PRO TV cu un nou sezon. Actorii pe care milioane de români îi urmăresc și îi îndrăgesc de ani de zile revin pe micile ecrane cu noi peripeții, glume și situații amuzante. Telespectatorii își vor descreți frunțile în fiecare săptămână, bucurându-se de replicile personajelor preferate și de universul fierbințean.

"Suntem fericiți să revenim, entuziasmați să ne primiți și recunoscători că ne priviți"

Bobiță, Giani, Dorel, Aspirina, Celentano, Firicel, Gianina și toți ceilalți "rezidenți" din Las Fierbinți își continuă viața în ritmul haios care i-a făcut atât de îndrăgiți. Îi așteaptă noi aventuri pe ulițele și în casele celui mai celebru sat din România, iar în noul sezon vedem cum vor face față peripețiilor. Același sat, aceeași țară, aceleași personaje îndrăgite dar...glume și întâmplări proaspete și inedite.

"Ne bucurăm să fim din nou prezenți în casele oamenilor. Promitem un nou sezon cel puțin la fel de inedit și haios ca toate cele de până acum. Suntem fericiți să revenim, entuziasmați să ne primiți și recunoscători că ne priviți", spune Anca Dumitra.

Cu sezonul 18 din "Las Fierbinți" distracția continuă. Serialul vine cu "marfă" proaspătă, originală: replici care fac deliciul publicului și situații neprevăzute și hilare.

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< mai 2021 >>
lmmjvsd
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6

Trending

CLOSE
CLOSE