Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Cătălin Rulea (Toulouse Lautrec) @InfoMusicVIDEO: Dezbatem "Șmecherul din tine" cu Cătălin Rulea la X ani de Toulouse Lautrec - Află care-i șmecheria INFO CONCERT:
BZN - Grand Finale Tour
BZN / Michael BoltonCu voucherul InfoMusic, obții 45% reducere la concertele BZN și Michael Bolton Olanda este câștigătoarea Eurovision 2019 - VEZI CLASAMENTUL Lucia la InfoMusicLucia tratează un tabu al societății în piesa Catastrophe: "Mă lovesc de chestia asta foarte des" - VIDEO Un bis plin de dragoste de la Lenny Kravitz - RECENZIE CONCERT

Luiza [email protected] Radio Session

Luiza Zan a fost prezentă la GuerriLIVE Radio Session, unde a susținut un concert de jazz alături de noul său proiect, intitulat Scribble. Grupul este format din Florin Romascu – percuție,... Continuare »
Luiza Zan - GuirriLIVE Radio Session

Luiza Zan - GuirriLIVE Radio Session

Luiza Zan a fost prezentă la GuerriLIVE Radio Session, unde a susținut un concert de jazz alături de noul său proiect, intitulat Scribble. Grupul este format din Florin Romascu – percuție, Albert Tajti – pian, Daniel Dumitrana – contrabas și Adam Ableman – sunet.

Luiza Zan - GuirriLIVE Radio Session

Luiza Zan - GuirriLIVE Radio Session

Printre piesele interpretate în studio, artista a stat de vorbă cu Bogdan Șerban despre grupul Slang, alături de care a câștigat în 2004 Premiul I la Cerbul de Aur. Aceasta a mărturisit că decizia de a participa la festival a fost una de moment și pentru prestația din acea seară au repetat doar 15 minute înaintea festivalului.

Luiza Zan, cunoscută ca ”jazzista rebelă” trăiește și respiră muzică, iar acest lucru s-a simțit și luni seară, 27 februarie 2012, când a reușit să transpună în studioul de radio atmosfera unui club de jazz al anilor 70-80, calm și plin de visare.

Luiza Zan - GuirriLIVE Radio Session

Luiza Zan - GuirriLIVE Radio Session

Artista a dezvăluit că, în afară de muzică, îi place să croșeteze deoarece este un alt mod prin care își exprimă creativitatea. Luiza Zan chiar a povestit o întâmplare haioasă pe această temă. Cântăreața se afla înaintea unui concert la care venea și o prietenă din Marea Britanie, motiv pentru care Luiza Zan a croșetat grăbită un fular pentru aceasta, chiar înainte să urce pe scenă.

După concertul susținut la GuerriLIVE, artista a stat de vorbă cu InfoMusic despre muzică, industria muzicală și planuri de viitor – VIDEO INTERVIU.

GALERIE FOTO

Vizionează galeria foto, click pe poze pentru mărire/slideshow

Luiza [email protected] Radio Session - ”The Way You Make Me Feel”

Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE