Urmărește-ne în Social Media

pop

Fluieratul lui LP a răsunat la Full Moon Live

Hitul „Lost On You” a răsunat la Arenele Romane, în seara de 17 septembrie, la festivalul Full Moon Live. LP a reușit să îi cucerească pe bucureșteni și le-a promis că se va întoarce în România, cât mai curând.

Publicat

pe

LP (Laura Pergolizzi) la Arenele Romane pe 17 septembrie 2016 │ FOTO: Andrei Zidaroiu / InfoMusic.ro

Cea de a doua zi a Festivalului Full Moon Live a debutat cu Imagination Orchestra și Moonlight Breakfast, două trupe care au adus ritmurile de jazz la Arenele Romane. Cel mai așteptat moment al serii a fost LP, noua senzație a muzicii pop și autoarea hitului „Lost On You”.

LP este, cu adevărat, o tornadă, pe scenă şi te întrebi din ce cotloane scoate acele note care te trimit, parcă, într-o altă lume. Mică de statură, firavă chiar, LP a fost capabilă să-şi ţină publicul în palmă, să-i trimită pe oameni în ei înşişi şi să le facă trupurile să vibreze la orice sunet.

LP (Laura Pergolizzi) la Arenele Romane pe 17 septembrie 2016

LP (Laura Pergolizzi) la Arenele Romane pe 17 septembrie 2016 │ FOTO: Andrei Zidaroiu / InfoMusic.ro

Suferinţa, iubirea, acceptarea, depresia sau strigătul după ajutor sunt doar câteva dintre temele pieselor sale şi, cu siguranţă, multora dintre noi nu ne-au fost străine. Şi poate de aceea LP este atât de aproape de noi, cei care o ascultăm, pentru ca e în fiecare dintre noi.

Extrem de comunicativă, pentru că, aşa cum a spus în multe interviuri, îi plac oamenii, LP şi a dezgolit toate sentimentele pe scenă, a trecut printr o mulţime de piese care n-au făcut decât să-i confirme că publicul din Romania o iubeşte. Şi cum să nu se simtă iubită când a observat că mai toţi îi cunoşteau melodiile, astfel că piese precum „Strange”, „Death Valley”, „Tokyo Sunshine”, „Other people” sau „Forever for now” se regăsesc în playlist-urile sufleteşti ale celor prezenţi la Arenele Romane.

LP (Laura Pergolizzi) la Arenele Romane pe 17 septembrie 2016

LP (Laura Pergolizzi) la Arenele Romane pe 17 septembrie 2016 │ FOTO: Andrei Zidaroiu / InfoMusic.ro

Pentru a fi mai aproape de ei, pentru a le arăta că lor le cantă, LP a coborât de două ori de pe scenă şi i-a salutat pe cei din primele rânduri, le-a fost mai aproape ca niciodată. „I almost killed myself!”, a spus ea, în glumă, după ce a trebuit să treacă peste mici obstacole din faţa scenei.

LP (Laura Pergolizzi) la Arenele Romane pe 17 septembrie 2016

LP (Laura Pergolizzi) la Arenele Romane pe 17 septembrie 2016 │ FOTO: Andrei Zidaroiu / InfoMusic.ro

Când toată lumea credea că show-ul se va încheia pe acordurile baladei „Lost On You”, LP le-a făcut o surpriză fanilor și s-a reîntors pe scenă pentru bisul mult aclamat. Cu siguranță artista se va mai întoarce în țara noastră, iar drept dovadă stă chiar exclamația ei – „I love you, Bucharest!”, pe care am tot auzit-o în timpul concertului.

PUBLICITATE
Comentează

Concerte & turnee

Robbie Williams și Sam Smith vin la București, la festivalul Summer in the City

Pe 3 și 4 iunie, Piața Constituției din București va găzdui unul dintre cele mai mari festivaluri din București: Summer in the City! Headlinerii ediției sunt Robbie Williams și Sam Smith. Află ce alți artiști vor completa lineup-ul.

Publicat

pe

Summer in the City 2023
Summer in the City 2023

Summer in the City dorește să aducă un nou suflu pe piața concertistică din România. Timp de două zile, participanții se vor bucura de concertele live ale unora dintre cei mai apreciați artiști. Headlinerii celor două seri sunt Robbie Williams și Sam Smith cărora li se alătură Editors, LP, Calum Scott, Abby Roberts și mulți alții care vor fi anunțați în curând.

Robbie Williams revine la București după show-ul sold out din aceeași locație din 2015. Hit-uri precum "Let Me Entertain You", "Angels", "Millenium", "She's the One", "I've Been Expecting You" precum și multe altele vor fi cântate din nou în Piața Constituției. Robbie deține și Guinness World Record pentru 1,6 milioane de bilete vândute într-o singură zi, pe lângă faptul că șase dintre albumele sale fac parte din top 100 cele mai bine vândute în Marea Britanie.

Cu 7 single-uri numărul 1 în Marea Britanie și 14 albume de studio numărul 1, 18 Brit Awards și trei MTV European Music Awards, Robbie Williams este unul dintre cei mai mari muzicieni, dar și entertaineri.

Sam Smith este, fără îndoială, unul dintre cei mai mari artiști britanici ai tuturor timpurilor. Cu un Oscar și patru premii Grammy, Sam a primit un American Music Award și un Glob de Aur. Un artist complex ale cărui melodii au adunat miliarde de vizualizări pe platformele de streaming, Sam Smith vine pentru prima dată la București.

Pe scena din Piața Constituției, la Festivalul Summer in the City, vor răsuna "I'm not the only one", "Too Good at Goodbyes" sau "Dancing with a Stranger." "Unholy", recenta sa colaborare cu Kim Petras, i-a adus deja primul loc în topurile din Statele Unite. Melodia este extrasă de pe următorul său album, "Gloria", ce va fi lansat în 2023 și de pe care vom auzi câteva piese la București.

Bilete Summer in the City 2023

Abonamentele pentru Summer in the City vor fi puse în vânzare începând de astăzi, 16 decembrie, la următoarele prețuri:

!! Nu există bilete pe zi

  • Acces general (în picioare) Early Bird: 449 lei, număr limitat de bilete. Ulterior prețurile vor creste de la 499 până la 669 lei în ziua evenimentului
  • Golden Circle (în picioare): 839 lei, număr limitat de bilete. Ulterior prețurile vor creste de la 999 lei pana la 1119 lei până în ziua evenimentului
  • VIP (cu loc in tribuna): 1679 lei - în Tribune. Doar 2.000 de locuri disponibile
Citește în continuare

Trending