Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Whitney HoustonUn videoclip Whitney Houston a depășit pragul de un miliard de vizualizări pe YouTube GenesisGenesis a început repetițiile pentru turneul de reunire din 2021 - FOTO Adele la SNLCum s-a descurcat Adele la SNL, în calitate de gazdă și comediant - VIDEO Concurenții care au trecut de cel de-al șaptelea episod X Factor 2020 - captură ecranA șaptea rundă de audiții de la X Factor 2020 a prezentat noi concurenți cu voci remarcabile Vulpoiul pe scena Masked SingerCosti Ioniță a fost Vulpoiul de la Masked Singer Iulian Canaf în audițiile de la X Factor 2020Iulian Canaf a impresionat din nou cu o interpretare blues, de data aceasta la X Factor 2020

Fluieratul lui LP a răsunat la Full Moon Live

Hitul „Lost On You” a răsunat la Arenele Romane, în seara de 17 septembrie, la festivalul Full Moon Live. LP a reușit să îi cucerească pe bucureșteni și le-a promis că se va întoarce în România, cât mai curând.

LP (Laura Pergolizzi) la Arenele Romane pe 17 septembrie 2016 (foto: Andrei Zidaroiu / InfoMusic.ro)

Cea de a doua zi a Festivalului Full Moon Live a debutat cu Imagination Orchestra și Moonlight Breakfast, două trupe care au adus ritmurile de jazz la Arenele Romane. Cel mai așteptat moment al serii a fost LP, noua senzație a muzicii pop și autoarea hitului „Lost On You”.

LP este, cu adevărat, o tornadă, pe scenă şi te întrebi din ce cotloane scoate acele note care te trimit, parcă, într-o altă lume. Mică de statură, firavă chiar, LP a fost capabilă să-şi ţină publicul în palmă, să-i trimită pe oameni în ei înşişi şi să le facă trupurile să vibreze la orice sunet.

LP (Laura Pergolizzi) la Arenele Romane pe 17 septembrie 2016

LP (Laura Pergolizzi) la Arenele Romane pe 17 septembrie 2016 │ FOTO: Andrei Zidaroiu / InfoMusic.ro

Suferinţa, iubirea, acceptarea, depresia sau strigătul după ajutor sunt doar câteva dintre temele pieselor sale şi, cu siguranţă, multora dintre noi nu ne-au fost străine. Şi poate de aceea LP este atât de aproape de noi, cei care o ascultăm, pentru ca e în fiecare dintre noi.

Extrem de comunicativă, pentru că, aşa cum a spus în multe interviuri, îi plac oamenii, LP şi a dezgolit toate sentimentele pe scenă, a trecut printr o mulţime de piese care n-au făcut decât să-i confirme că publicul din Romania o iubeşte. Şi cum să nu se simtă iubită când a observat că mai toţi îi cunoşteau melodiile, astfel că piese precum „Strange”, „Death Valley”, „Tokyo Sunshine”, „Other people” sau „Forever for now” se regăsesc în playlist-urile sufleteşti ale celor prezenţi la Arenele Romane.

LP (Laura Pergolizzi) la Arenele Romane pe 17 septembrie 2016

LP (Laura Pergolizzi) la Arenele Romane pe 17 septembrie 2016 │ FOTO: Andrei Zidaroiu / InfoMusic.ro

Pentru a fi mai aproape de ei, pentru a le arăta că lor le cantă, LP a coborât de două ori de pe scenă şi i-a salutat pe cei din primele rânduri, le-a fost mai aproape ca niciodată. „I almost killed myself!”, a spus ea, în glumă, după ce a trebuit să treacă peste mici obstacole din faţa scenei.

LP (Laura Pergolizzi) la Arenele Romane pe 17 septembrie 2016

LP (Laura Pergolizzi) la Arenele Romane pe 17 septembrie 2016 │ FOTO: Andrei Zidaroiu / InfoMusic.ro

Când toată lumea credea că show-ul se va încheia pe acordurile baladei „Lost On You”, LP le-a făcut o surpriză fanilor și s-a reîntors pe scenă pentru bisul mult aclamat. Cu siguranță artista se va mai întoarce în țara noastră, iar drept dovadă stă chiar exclamația ei – „I love you, Bucharest!”, pe care am tot auzit-o în timpul concertului.

Miruna Haican este Ex-Reporter la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE