Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
ARTmania Festival 2020
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Jazz in the Park 2020
Poster Summer Well 2021INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Il Volo

Loredana și-a lansat albumul la Sala Palatului, 5000 de fani au primit DRAGOSTE

Citeste cum a fost concertul Loredanei de la Sala Palatului. Artista si-a lansat albumul Dragoste in cadrul unui spectacol de peste 3 ore. Urmareste galeria foto.

Loredana a susținut un concert exploziv cu ocazia lansării noului album intitulat Dragoste. Artista a fost primită la Sala Palatului de mii de fani din toate colțurile țării. Loredana a dus publicul într-o călătorie spectaculoasă, interpretând peste 40 de piese și schimbând mai bine de 10 ținute și 5 coafuri.

Loredana in concert la Sala Palatului pe 25 noiembrie 2012

Loredana in concert la Sala Palatului pe 25 noiembrie 2012

Timp de 3 ore, cei 5000 de oameni au cântat, au dansat și s-au bucurat alături de Lori, de jocurile de lumini, artificii și laserele incredibile. Albumul Dragoste lansat la MediaPro Music cuprinde 18 piese și un bonus track, discul fiind disponibil în toate magazinele de specialitate din țară.

Precum o biografie, concertul a prezentat cronologic punctele cheie din viața artistei. Pentru a marca copilăria, perioada când a cunoscut dragostea pentru muzică, Loredana a interpretat piese precum Copiii sirenelor, Macarele și Mă întreb ce să fac, alături de corul Urban Kids.

Artista a cântat numeroase piese în duet cu invitați speciali. Nu a lipsit Cristi Minculescu, aflat pe scenă pentru prima dată după despărțirea de Iris. Co-antrenorul ei de la Vocea României a interpretat alături de Loredana celebra piesă Strada ta, momentul impresionând fanii până la lacrimi.

Cristi Minculescu si Loredana au cantat impreuna melodia Strada ta

Cristi Minculescu si Loredana au cantat impreuna melodia Strada ta la Sala Palatului

Plină de emoție a fost și interpretarea cântecului Coborâtă din Rai, în duet cu Petre Călinescu, fiul lui Florin Călinescu. De-a lungul serii, pe scenă au mai urcat alături de artistă Cabron, BUG Mafia, Dragoș Chircu - fost concurent Vocea României și Ionică Minune, unul dintre cei mai apreciați acordeoniști din lume.

Loredana alături de BUG Mafia pe scena Sălii Palatului

Loredana alături de BUG Mafia pe scena Sălii Palatului

Loredana este cunoscută pentru energia și buna dispoziție pe care o transmite, precum și pentru dezinvoltura și curajul de a face lucruri inedite. Cântăreața a surprins publicul în seara concertului când l-a invitat intempestiv pe Smiley, care se afla în public, să cânte alături de ea piesa Depărtare.

Loredana l-a invitat pe scena pe Smiley

Loredana l-a invitat pe scena pe Smiley

Aseară, am adus în fața fanilor care au crezut și cred în mine, povestea mea, așa cum a început și așa cum continuă, dar și toată dragostea mea pentru ei. Este de neprețuit tot ce am primit în toți acești ani din partea publicului, iar acesta este modul meu de a le mulțumi fanilor pentru sentimentele pe care le-au investit în mine, sentimente care m-au făcut ceea ce sunt astăzi: o femeie împlinită, care își poate urma visul! Nici nu am simțit când au trecut cele trei ore, a fost un vis frumos ce nu s-ar fi putut realiza fără energia oamenilor care au venit la Sala Palatului”, a declarat Loredana.

Concertul Loredanei s-a încheiat pe ritmurile celebrei piese "Bună seara, iubite", iar intensitatea emoțiilor transmise de public au copleșit-o. Solista a început să plângă și cu ochii înlăcrimați le-a mulțumit spectatorilor pentru susținere.

Galerie de poze de la concertul Loredanei

Vizionează galeria foto, click pe poze pentru mărire/slideshow

Vezi galeria foto completă cu Loredana în concert la Sala Palatului

În spatele producției concertului s-au aflat printre mulți alții: regizorul Răzvan Săvescu,  Sorin Strătulat, Mirela Fraser "Fe[male]", ID Sarierri, Dana Budeanu, Mircea Bărbulescu, Radu Mada, Atsuku Kudo, Joy Williams.

Urmărește cel mai nou videoclip Loredana - APA (feat. Cabron).

Redactia InfoMusic este la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE