Urmărește-ne în Social Media

world music, pop

Loredana și-a lansat albumul la Sala Palatului, 5000 de fani au primit DRAGOSTE

Citeste cum a fost concertul Loredanei de la Sala Palatului. Artista si-a lansat albumul Dragoste in cadrul unui spectacol de peste 3 ore. Urmareste galeria foto.

Publicat

pe

Loredana a susținut un concert exploziv cu ocazia lansării noului album intitulat Dragoste. Artista a fost primită la Sala Palatului de mii de fani din toate colțurile țării. Loredana a dus publicul într-o călătorie spectaculoasă, interpretând peste 40 de piese și schimbând mai bine de 10 ținute și 5 coafuri.

Loredana in concert la Sala Palatului pe 25 noiembrie 2012

Loredana in concert la Sala Palatului pe 25 noiembrie 2012

Timp de 3 ore, cei 5000 de oameni au cântat, au dansat și s-au bucurat alături de Lori, de jocurile de lumini, artificii și laserele incredibile. Albumul Dragoste lansat la MediaPro Music cuprinde 18 piese și un bonus track, discul fiind disponibil în toate magazinele de specialitate din țară.

Precum o biografie, concertul a prezentat cronologic punctele cheie din viața artistei. Pentru a marca copilăria, perioada când a cunoscut dragostea pentru muzică, Loredana a interpretat piese precum Copiii sirenelor, Macarele și Mă întreb ce să fac, alături de corul Urban Kids.

Artista a cântat numeroase piese în duet cu invitați speciali. Nu a lipsit Cristi Minculescu, aflat pe scenă pentru prima dată după despărțirea de Iris. Co-antrenorul ei de la Vocea României a interpretat alături de Loredana celebra piesă Strada ta, momentul impresionând fanii până la lacrimi.

Cristi Minculescu si Loredana au cantat impreuna melodia Strada ta

Cristi Minculescu si Loredana au cantat impreuna melodia Strada ta la Sala Palatului

Plină de emoție a fost și interpretarea cântecului Coborâtă din Rai, în duet cu Petre Călinescu, fiul lui Florin Călinescu. De-a lungul serii, pe scenă au mai urcat alături de artistă Cabron, BUG Mafia, Dragoș Chircu - fost concurent Vocea României și Ionică Minune, unul dintre cei mai apreciați acordeoniști din lume.

Loredana alături de BUG Mafia pe scena Sălii Palatului

Loredana alături de BUG Mafia pe scena Sălii Palatului

Loredana este cunoscută pentru energia și buna dispoziție pe care o transmite, precum și pentru dezinvoltura și curajul de a face lucruri inedite. Cântăreața a surprins publicul în seara concertului când l-a invitat intempestiv pe Smiley, care se afla în public, să cânte alături de ea piesa Depărtare.

Loredana l-a invitat pe scena pe Smiley

Loredana l-a invitat pe scena pe Smiley

Aseară, am adus în fața fanilor care au crezut și cred în mine, povestea mea, așa cum a început și așa cum continuă, dar și toată dragostea mea pentru ei. Este de neprețuit tot ce am primit în toți acești ani din partea publicului, iar acesta este modul meu de a le mulțumi fanilor pentru sentimentele pe care le-au investit în mine, sentimente care m-au făcut ceea ce sunt astăzi: o femeie împlinită, care își poate urma visul! Nici nu am simțit când au trecut cele trei ore, a fost un vis frumos ce nu s-ar fi putut realiza fără energia oamenilor care au venit la Sala Palatului”, a declarat Loredana.

Concertul Loredanei s-a încheiat pe ritmurile celebrei piese "Bună seara, iubite", iar intensitatea emoțiilor transmise de public au copleșit-o. Solista a început să plângă și cu ochii înlăcrimați le-a mulțumit spectatorilor pentru susținere.

Galerie de poze de la concertul Loredanei

Vezi galeria foto completă cu Loredana în concert la Sala Palatului

În spatele producției concertului s-au aflat printre mulți alții: regizorul Răzvan Săvescu,  Sorin Strătulat, Mirela Fraser "Fe[male]", ID Sarierri, Dana Budeanu, Mircea Bărbulescu, Radu Mada, Atsuku Kudo, Joy Williams.

Urmărește cel mai nou videoclip Loredana - APA (feat. Cabron).

PUBLICITATE
Comentează

Emisiuni radio-tv

"În fața unei asemenea voci trebuie să mă ridic", a spus Andra la "Românii au talent" - VIDEO

Andrada Olteanu a interpretat piesa lui Amy Winehouse, "Back To Black". Concurenta de 16 ani a mers mai departe cu 4 DA. Te invităm să urmărești momentul.

Publicat

pe

Andrada Olteanu la "Românii au talent" 2021
Andrada Olteanu la "Românii au talent" 2021 │ FOTO: PRO TV

Andrada este originară din Constanța și este elevă. Concurenta a mărturisit că a moștenit talentul muzical de la tatăl său, acesta fiind și cel mai mare susținător. Andrada a cântat într-un cor timp de mai mulți ani. În același timp, a luat lecții de chitară și pian.

La "Românii au talent", Andrada i-a impresionat pe jurați cu interpretarea piesei "Back To Black". Andra s-a ridicat în picioare și a declarat:

"În fața unei asemenea voci trebuie să mă ridic. Să mă înclin, să aplaud, să apreciez. Așa-i frumos. Așa mi se pare normal. Am rezonat cu tot ce ai cântat, cu fiecare <<floricică>>, cu timbrul tău superb. Ești minunată! Ai o voce superbă!"

Smiley a complimentat-o pe Andrada:

"Andrada, într-adevăr, ai o voce foarte frumoasă și faci niște <<floricele>> foarte bine studiate. Cântecul asta nu este un cântec foarte bun pentru audiții. Nu e foarte bun pentru că e un cântec monoton. El are un feeling deosebit, e un cântec pe care îți face plăcere să-l asculți, dar cumva, pentru o audiție de voce, nu te ajută foarte mult. Tu ai reușit să te pui în valoare pe o piesă care, de obicei, nu-i ajută pe alții. Mie mi-a plăcut cum ai cântat".

Citește în continuare

Emisiuni radio-tv

Liliana Khemi i-a surprins pe jurații de la "Românii au talent" cu vocea sa

Concurenta de 60 ani a cucerit cu o interpretare emoționantă. Jurații emisiunii "Românii au talent" au apreciat vocea specială a Lilianei și i-au oferit 4 DA.

Publicat

pe

Liliana Khemi la "Românii au talent" 2021
Liliana Khemi la "Românii au talent" 2021 │ FOTO: PRO TV

Liliana vine din București și este casnică. Concurenta a mărturisit că a lucrat cu copii în cadrul unor programe de tip afterschool în Israel și Australia. Liliana a trecut prin momente dificile în urma unui diagnostic crunt - cancer la sân. "Jumătate din tratament sunt voința și optimismul", a declarat Liliana.

Liliana și-a descoperit talentul muzical după ce s-a dus într-un bar de karaoke. A început să cânte și și-a dat seama că îi place sentimentul pe care muzica i-l oferă. De atunci cântă tot timpul și a venit la "Românii au talent" pentru a încânta telespectatorii cu vocea sa. Concurenta a interpretat piesa "Time Flies" (Vaya Con Dios) și a primit 4 DA.

"Vai, cât de frumos a fost! Am plecat puțin sceptică, dar am așteptat să-ți revii și ai revenit atât de frumos și am descoperit un timbru frumos, un plâns în voce care e extraordinar, notele atacate acolo unde trebuie. Aveți o răgușeala de care ar trebui să profitați. Este foarte frumos!", a spus Andra.

Alexandra Dinu a spus:

"Mi-a plăcut vocea. Aveți un timbru special. Am simțit și emoția și am simțit că v-ați simțit bine cântând. Sunteți chiar foarte tânără, nu mă așteptam, a fost o surpriză vârsta pe care spuneți că o aveți. Felicitări!"

Smiley a avut, de asemenea, de spus cuvinte de laudă la adresa interpretării concurentei:

"Doamna Liliana, v-am ascultat cu mare plăcere și cred că și piesa asta reprezintă ceva pentru dumneavoastră pentru că eu așa am simțit. Ce e important la performance-ul dumneavoastră a fost că eu am simțit că piesa asta e importantă pentru dumneavoastră și că vă reprezintă. Asta e cel mai important dintr-un performance: ca oamenii din fața dumneavoastră să simtă ceea ce simțiți dumneavoastră atunci când cântați".

Citește în continuare

Emisiuni radio-tv

"Românii au talent": Andrei Trandafir a încins atmosfera cu o interpretare electrizantă la chitară

Concurentul de 18 ani a creat pe scena de la "Românii au talent" un moment desprins parcă dintr-un concert rock. Andrei a trecut în etapa următoare cu 4 DA.

Publicat

pe

Andrei Trandafir la "Românii au talent" 2021
Andrei Trandafir la "Românii au talent" 2021 │ FOTO: PRO TV

Andrei este originar din București și este elev în clasa a 12-a. Concurentul a mărturisit că ultimul an a fost unul copleșitor din cauza contextului global. Nu îi place școala online și a devenit dificil să stea tot timpul în casă. A simțit că dorește să facă ceva cu talentul său, să îl scoată la suprafață și să îl prezinte unui public cât mai larg.

Andrei studiază chitara de opt ani. Este pasionat de muzica rock și îi plac trupe ca Metallica, Korn, Slipknot sau Avenged Sevenfold. La "Românii au talent", Andrei i-a bucurat pe jurați cu o interpretare la chitara electrică.

"Ești foarte bun! Merg bine degetele pe chitară. Talentat ești, serios ești, tuns ești. Ai stilul tău foarte clar. La un moment dat, o sa mai descoperi și alte genuri muzicale care te vor ajuta să evoluezi ca și chitarist", l-a sfătuit Smiley.

Andra a spus:

"În momentul în care începi să cânți, se transformă totul. Dintr-un om <<normal>>, devii artist. Pur și simplu, cântând câteva note, cântându-ți sufletul. Indiferent de ce stil: rock, pop... Mi se pare că are loc o magie atunci când omul începe și dă frâu liber sentimentelor față de muzică".

Citește în continuare

Trending

CLOSE
CLOSE