Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Summer Well 2018: Picnic indie cu topping electro și hip-hop autentic pe scena Red Bull INFO CONCERT:
AWAKE Festival 2018
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Nightwish - 20 de ani
INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2018

Loredana Groza a cântat pentru îngeri în Imaginarium

Loredana Groza a susţinut concertul "Imaginarium" la Sala Palatului, pe 7 noiembrie, alături de Agurida Band şi mulţi alţi invitaţi speciali. Cu ocazia acestui eveniment artista şi-a lansat şi noul album, care a putut fi cumpărat după show. Află mai jos cum a decurs spectacolul şi care au fost cele mai emoţionante momente.
Loredana Groza - Imaginarium

Loredana Groza - Imaginarium

Loredana Groza şi Agurida Band ne-au făcut pe toţi cei care am fost prezenţi la Sala Palatului pe 7 noiembrie să călătorim spre o altă lume - Imaginarium. Concertul a durat trei ore, timp în care am zâmbit, am râs, am plâns şi am realizat că viaţa este un miracol... un miracol pentru că ne-am putut bucura de Imaginarium.

"Iubim, ne este dor, suferim, plângem şi râdem. Ne imaginăm cu speranţă cum va arăta viitorul şi ne alinăm sufletele cu amintiri şi cu cei mai frumoşi oameni... cei de lângă noi. În această seară mă gândesc la cei care au căpătat aripi şi la cei pe care viaţa nu îi lasă să plece. Voi cânta cu dragoste pentru ei şi pentru voi. Dorinţele sunt personaje nemaiîntâlnite, emoţiile sunt apa şi aerul, lumina şi întunericul, iar muzica ne dă viaţă, ritm şi suflet, iar eu trăiesc şi respir prin ele. Datorită vouă sunt aici!" a spus Loredana, la începutul show-ului.

Loredana Groza - Imaginarium

Loredana Groza - Imaginarium (Foto: www.facebook.com)

Personaje misterioase venite din Imaginarium ne-au luminat drumul către scenă şi ne-au condus către Loredana. Îmbrăcată în mireasă, aceasta a furat privirile tuturor şi ne-a cucerit încă de la primele note. “Val după val” toţi cei din sală s-au ridicat în picioare şi au început să danseze, auzind celebrul refren "Zig-Zaga". What’s Up i-a ţinut locul lui Cabron şi de data aceasta el a fost băiatul cu „Apa”. În timpul melodiei, Clăbucel şi-a făcut şi el apariţia, demonstrându-ne talentul său de dansator.

Imaginarium a fost o călătorie rapidă prin mai multe galaxii, iar într-una din ele era nuntă mare - „Se Mărita Mona”. Am gustat din vinul ghiurghiuliu şi apoi petrecerea s-a mutat într-un cadru de cabaret, unde i-am întâlnit pe „Zaraza”,” „Ionel” şi pe „Vânzătoarea de plăceri”. Loredana ne-a cântat în premieră piesa „Miroşi a dragoste”, de pe noul său album, după care cortina a căzut pentru un moment de reculegere adus celor decedaţi în urma incendiului din Colectiv.

Gabriel Cotabiţă a interpretat emoţionat alături de Loredana piesa „Mi-e dor de tine”, iar în spatele celor doi s-au derulat imagini cu victimele tragediei. Apoi artista a luat chitara şi a readus la viaţă o parte din ceea ce a însemnat Goodbye to Gravity, alegând să cânte una din piesele trupei. Emoţia a fost amplificată de apariţia pe scenă a mai multor chitarişti, veniţi să cânte pentru cei care au plecat de lângă ei.

Mihai Mărgineanu a fost primul condiment al serii, însă de data aceasta artistul a uitat-o pe „Paraschiva” şi a înlocuit-o cu Lori. Scena s-a încins apoi cu paşii fierbinţi de flamenco, ai dansatorului argentinian Lucas Molina, iar din „Depărtare” a venit şi Matteo. Am ascultat „Regina” şi „Inimă de ţigan” şi ne-am readus aminte de „Rodia”, personajul pe care Loredana l-a interpretat în cele două tenelovele româneşti.

Spre final l-am întâlnit şi pe actorul Radu Gheorghe, care i-a mulţumit Loredanei pentru că a cântat în deschiderea concertului său. Am râs şi am cântat cu el pentru un sfert de oră, după care Lori a revenit pe scenă plină de energie şi cu o nouă costumaţie.

Loredana Groza şi Matteo - Imaginarium

Loredana Groza şi Matteo - Imaginarium (Foto: www.facebook.com)

Artista a planat deasupra publicului alături de Nadir şi ne-a cântat despre „cele mai scumpe cuvinte de pe pământ” – „Te iubesc”. Cei doi au interpretat şi „Casablanca”, piesă inclusă pe noul album al Loredanei, care a putut fi cumpărat din foaierul Sălii Palatului după concert.

"Bună seara, iubite" l-a readus pe Gabriel Cotabiţă pe scenă alături de Loredana, iar astfel cei doi au încheiat prima seară din Imaginarium.

Loredana a dat viaţă imaginaţiei pe scena de la Sala Palatului şi a creat o altă lume pentru trei ore. Am călătorit spre IMAGINARIUM, un loc în care dorinţele noastre sunt personaje, după cum ne-a spus artista. Ele apar zi de zi, cresc şi se sting atunci când se îndeplinesc. "Imaginarium" a fost creat pentru noi, cei care am fost alături de Loredana Groza - noi am fost dorinţa ei.

Loredana Groza - Imaginarium

Loredana Groza - Imaginarium (Foto: www.facebook.com)

Miruna Haican este Ex-Reporter la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE