Urmărește-ne în Social Media

pop

Loredana, bună seara, iubito!

La aniversarea a 3 decenii de la debut, Loredana ne-a oferit spectacolul “Ador”, la Sala Palatului din București, cu două reprezentații în zile consecutive. Citiți impresii de la primul show.

Publicat

pe

Concert Loredana la Sala Palatului

Vineri, 10 noiembrie, pe scenă au urcat, alături de Loredana și taraful Agurida, artiști precum Doru Stănculescu, Smiley, Tudor Chirilă, Pavel Bartoș, concurenți de la Vocea României și mulți alții.

De la primul “Bună seara, iubito”, cântec cu care a debutat concertul, de pe primul album al artistei, și până la ultimul “Iubite, bună seara!”, în încheierea serii, Loredana a construit un show de excepție, care prin muzică, lumini, costume și invitați a spus povestea celor 33 de ani de carieră muzicală.

Star rock sau înger, muzică ușoară sau ritmuri lăutărești, Loredana s-a transformat în permanență și și-a asumat fiecare rol. Artista a avut 14 ținute extravagante. De la fata cu șosete de diamant, la o fată singură în noapte, îmbrăcată în negru și cu părul în vânt, la rebela în geacă de piele sau Zaraza, toată în flori, Loredana a adus pe scenă personajele pe care le-a impersonat din anii ’80 și până astăzi. “Ador” a fost un spectacol eclectic cu momente acrobatice, balet, dans, teatru, proiecții, lumini, fum, solo-uri de vioară, interpretări acapella și înainte de toate, pur și simplu demonstrații de voce.

Concert Loredana la Sala Palatului

Printre piese, Loredana spunea poveşti despre cele 3 decenii de la lansarea primului album și oamenii care i-au fost alături pe acest drum. Astfel, în cadrul concertului a avut un moment omagiu în memoria Marinei Scupra.

Pavel Bartoș a fost “surprins” în sală și invitat în glumă să cânte alături de Loredana. Chiar dacă momentul era evident regizat, mulțimea s-a lăsat purtată de mica scenetă și a aplaudat călduros încercarea lui Pavel de a cânta.

Concert Loredana la Sala Palatului

RECOMANDARE: Vezi galeria de poze de la concert

Tudor Chirilă a fost cel care a surprins-o pe Loredana pe scenă cu o îmbrățișare și, la final, cu un sărut... neregizat. Iar Smiley a făcut un mash excelent între “De unde vii la ora asta” și “Cine te crezi”.

Concert Loredana la Sala Palatului

Pe scenă au urcat și concurenții din echipa Loredanei de la Vocea României. Li se simțea în voce entuziasmul, dar și tracul de a cânta pe scena de la Sala Palatului. Și dacă tot vorbim de voce și emoție, printre invitați s-a numărat și Doru Stănculescu care, alături de Loredana, a ridicat sala în picioare cu piesa “Fără petale”.

Concert Loredana la Sala Palatului

În cadrul spectacolului “Ador”, muzica anilor ’80 s-a îmbinat cu muzică lăutărească, țigănească, pop, rock. Piese precum “Constantine, Constantine” sau  “Dragoste, buruiană rea” s-au amestecat cu “Tzuki”, “Zig Zagga”, “Apa”, “Risipitor”, dar și cu piese noi noi, precum “Îngeri”. Sala Palatului a fost plină până la refuz. Foarte multe familii erau însoțite de copii de 5-10 ani care scandau numele Loredanei. Pavel Bartoș glumea: “Noroc că există copii în sală, deoarece, cu atâtea telefoane în deschise, mai are cine să aplaude”. În afara telefoanelor prezente în sală, spectacolul de sâmbătă a fost transmis live pe pagina de facebook a artistei.

Concert Loredana la Sala Palatului

Dacă din punct de vedere tehnic, concertul a avut câteva momente moarte, ecrane sau intrări în scenă nesincronizate, sunetul a fost impecabil.  Loredana are o voce absolut incredibilă, iar taraful Agurida e de luat acasă, să-ți cânte muzică de petrecere, de jale, de dor sau doar pentru a mai asculta odată interepretarea originală a piesei “Veniți de mă iubiți”.

Concert Loredana la Sala Palatului

Bună seara, Loredana! Felicitări!

Emisiuni radio-tv

X Factor continuă în 2021; Dani Oțil invită publicul la preselecții: "Trebuie să vii, să te prezinți în fața juraților și să ne iei banii"

X Factor ajunge anul acesta la cel de-al zecelea sezon. După o ediție desfășurată în condiții de pandemie, ce a marcat schimbări în componența juriului, noul sezon se anunță a fi și mai palpitant, prezentatorii Dani Oțil și Răzvan Simion promițându-le viitorilor concurenți că vor fi alături de ei, pentru a-i ajuta să-și depășească emoțiile.

Publicat

pe

Dani Oțil
Dani Oțil │ FOTO: Captură YouTube

Contextul pandemic nu va influența desfășurarea emisiunii X Factor nici în 2021, Antena 1 anunțând că merge înainte cu un nou sezon. Anul acesta, emisiunea va păstra echipa din ediția precedentă, atât prezentatorii, cât și membrii juriului rămânând neschimbați. Concurenții îi vor întâlni în backstage pe Răzvan și Dani, iar pe scenă își vor susține momentele artistice în fața Deliei, Loredanei, a lui Ștefan Bănică și a lui Florin Ristei.

Mesajul lui Dani Oțil pentru viitorii concurenți X Factor: "Eu și Răzvan suntem acolo să te ajutăm!"

Etapa preselecțiilor a început, viitorii participanți fiind invitați să se înscrie pe casting.a1.ro. Pentru a fi eligibili, concurenții trebuie să aibă vârsta minimă de 14 ani. Minorii trebuie să vină la audiții însoțiți de un reprezentant legal.

"Anul trecut, X Factor s-a făcut în doar câteva țări din lume, ceea ce este extrem de important, iar dacă ne-a ieșit sezonul cu numărul nouă într-un an de pandemie, ciudat, X Factor 10 sigur ne va ieși și mai bine! Iar în al doilea rând, tu, telespectatorule cu talent și voce, probabil că ai stat acasă pe canapea, și te gândeai: <<O, ce tare că niște oameni au ajuns atât de departe în X Factor, eu de ce nu am încercat?!>>. Anul trecut aveai o scuză pentru că era un an greu încercat, dar acum nu mai ai! Trebuie să vii, să te prezinți în fața juraților și să ne iei banii! Eu și Răzvan suntem acolo să te ajutăm!", a declarat Dani Oțil pentru Antena 1.

Trofeul X Factor și premiul în valoare de 50.000 de euro au mers anul trecut la Andrada Precup, o tânără în vârstă de doar 16 ani, ce a impresionat publicul și juriul atât cu vocea sa, cât și cu povestea ei de viață. Andrada și-a pierdut vederea din cauza faptului că a fost născută prematur. Acest lucru nu a făcut-o decât să devină un om mai bun și mai frumos, iar energia pe care o transmite pe scenă să ajungă nemijlocit în inimile ascultătorilor.

Citește în continuare

Emisiuni radio-tv

Emisiunea "Next Star" revine la Antena 1 cu cel de-al zecelea sezon

Show-ul de divertisment revine în atenția telespectatorilor cu unii dintre cei mai talentați concurenți. "Next Star" - sezonul 10 va debuta pe 22 mai. Găsești mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Next Star, sezonul 10
Next Star, sezonul 10 │ FOTO: Antena 1

Jurizat de Loredana, Ștefan Bănică, Dorian Popa și prezentat de Dan Negru, noul sezon "Next Star" va aduce în fața celor de acasă copii curajoși și talentați, care îi vor surprinde cu abilități uimitoare. Co-prezentator este Șerban Copoț care, pe parcursul show-ului, se va afla în culise, alături de micii concurenți și de părinții lor.

"Copiii pe care i-am prezentat la Next Star acum 10 ani, azi sunt oameni în toată firea care vor duce cu ei amintirea scenei Next Star. Atunci când am început acest proiect, acum 10 ani, mi-am propus să construiesc amintiri în sufletele copiilor. Zic eu că am reușit!", a declarat Dan Negru pentru Antena 1.

De-a lungul anilor, scena de la "Next Star" a găzduit momente emoționante și surprinzătoare, susținute de concurenți care au reușit să rămână în memoria telespectatorilor și a juraților. Emisiunea a debutat în primăvara lui 2013, cu o pauză în 2020 din cauza pandemiei de coronavirus.

De-a lungul sezoanelor, din juriul emisiunii au mai făcut parte artiști precum Lidia Buble, Pepe, Lora, Alina Eremia, CRBL, Connect-R, Maria Cârneci sau Vasile Muraru.

Citește în continuare

Emisiuni radio-tv

Momente fierbinți la iUmor: Delia și Loredana s-au sărutat în mod repetat

Cel de-al 10-lea sezon iUmor se apropie de final, iar producătorii emisiunii s-au gândit la o ediție specială denumită "Gala Premiilor iUmor". Surprizele au curs în lanț, una dintre ele avându-le ca protagoniste pe Delia și Loredana. Găsești mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Delia și Loredana la iUmor
Delia și Loredana la iUmor │ FOTO: Antena 1

Ediția iUmor din 12 mai a fost una plină de momente neașteptate, invitați speciali și numere încărcate de umor. Jurații emisiunii au fost răsplătiți cu premii speciale la categorii precum "Cea mai spectaculoasă jurizare", "Cele mai bune maniere", "Cel mai longeviv prezentator", "Cea mai rapidă ascensiune" sau "Cea mai bună reacție". Așa cum se obișnuiește la galele internaționale, premiile au fost oferite de o serie de nume cunoscute din România ca Loredana, Marian Godină, Andrei Ștefănescu, George Ivașcu sau Daniel Onoriu.

Primul premiu a fost pentru "Cea mai spectaculoasă jurizare" și a fost decernat de nimeni alta decât Loredana. Diva a urcat pe scenă într-o rochie roșie, cu un decolteu adânc și a luat răsuflarea audienței.

"Loredana face parte din cele 15, 20 de persoane din showbizul românesc care sunt cu adevărat ceea ce se numește un <<superstar>>. Loredana respiră <<superstar>>. Și dincolo de tot felul de discuții care au existat de-a lungul timpului și mai ales în ultimii ani, este al naibii de sexy", a declarat Bendeac de cum a pășit Loredana pe scenă.

Premiul pentru "Cea mai spectaculoasă jurizare" a fost câștigat de Delia, care nu doar că a primit un trofeu auriu, dar și trei săruturi din partea Loredanei. Gesturile celor două artiste i-au surprins pe colegii din platou și l-au iritat pe Mihai Bendeac, care își dorea să fie el în locul Deliei.

"Ăsta [Mihai] a murit, în dreapta. S-a ofilit. O dată, pentru că ar fi vrut el să pupe. Doi, pentru că pupatul ăsta o să fie istoric și ale lui, pentru că au fost multe, se pierd în neant deja", a glumit Delia.

Mihai Bendeac a mărturisit:

"Îți spun cinstit, dacă aș fi câștigat, așa cum de altfel meritam această categorie, asta aveam de gând să fac. M-aș fi dus și aș fi fost Adrien Brody (n.r. Adrien Brody a sărutat-o pe Halle Berry la Premiile Oscar din 2003). Tu îți dai seama? Once in a lifetime, să mă vadă pe mine mama la televizor pupându-mă pe gură cu Loredana Groza...".

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< mai 2021 >>
lmmjvsd
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6

Trending

CLOSE
CLOSE