Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Concurenții care au trecut de cel de-al doilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor 2020: Ce concurenți au trecut mai departe după cel de-al doilea episod Trupa Super 4 la X Factor 2020 - captură ecranSuper 4 sunt italienii care au venit să cucerească X Factor România 2020 - VIDEO South Park prezintă "The Pandemic Special"South Park va lansa un episod de o oră despre COVID-19 - TRAILER Videoclip Madonna Swae Lee CraveMadonna își va regiza propriul film biografic Bucharest - One Heart. One StoryiMapp Bucharest 2020 se ține online, în cadrul proiectului Bucharest - One Heart. One Story Tudor Chirilă - E și treaba meaTudor Chirilă la debutul anului școlar 2020: "Practicile și atmosfera din școli nu sunt propice actului de învățare"

Loredana, bună seara, iubito!

La aniversarea a 3 decenii de la debut, Loredana ne-a oferit spectacolul “Ador”, la Sala Palatului din București, cu două reprezentații în zile consecutive. Citiți impresii de la primul show.

Concert Loredana la Sala Palatului

Vineri, 10 noiembrie, pe scenă au urcat, alături de Loredana și taraful Agurida, artiști precum Doru Stănculescu, Smiley, Tudor Chirilă, Pavel Bartoș, concurenți de la Vocea României și mulți alții.

De la primul “Bună seara, iubito”, cântec cu care a debutat concertul, de pe primul album al artistei, și până la ultimul “Iubite, bună seara!”, în încheierea serii, Loredana a construit un show de excepție, care prin muzică, lumini, costume și invitați a spus povestea celor 33 de ani de carieră muzicală.

Star rock sau înger, muzică ușoară sau ritmuri lăutărești, Loredana s-a transformat în permanență și și-a asumat fiecare rol. Artista a avut 14 ținute extravagante. De la fata cu șosete de diamant, la o fată singură în noapte, îmbrăcată în negru și cu părul în vânt, la rebela în geacă de piele sau Zaraza, toată în flori, Loredana a adus pe scenă personajele pe care le-a impersonat din anii ’80 și până astăzi. “Ador” a fost un spectacol eclectic cu momente acrobatice, balet, dans, teatru, proiecții, lumini, fum, solo-uri de vioară, interpretări acapella și înainte de toate, pur și simplu demonstrații de voce.

Concert Loredana la Sala Palatului

Printre piese, Loredana spunea poveşti despre cele 3 decenii de la lansarea primului album și oamenii care i-au fost alături pe acest drum. Astfel, în cadrul concertului a avut un moment omagiu în memoria Marinei Scupra.

Pavel Bartoș a fost “surprins” în sală și invitat în glumă să cânte alături de Loredana. Chiar dacă momentul era evident regizat, mulțimea s-a lăsat purtată de mica scenetă și a aplaudat călduros încercarea lui Pavel de a cânta.

Concert Loredana la Sala Palatului

RECOMANDARE: Vezi galeria de poze de la concert

Tudor Chirilă a fost cel care a surprins-o pe Loredana pe scenă cu o îmbrățișare și, la final, cu un sărut... neregizat. Iar Smiley a făcut un mash excelent între “De unde vii la ora asta” și “Cine te crezi”.

Concert Loredana la Sala Palatului

Pe scenă au urcat și concurenții din echipa Loredanei de la Vocea României. Li se simțea în voce entuziasmul, dar și tracul de a cânta pe scena de la Sala Palatului. Și dacă tot vorbim de voce și emoție, printre invitați s-a numărat și Doru Stănculescu care, alături de Loredana, a ridicat sala în picioare cu piesa “Fără petale”.

Concert Loredana la Sala Palatului

În cadrul spectacolului “Ador”, muzica anilor ’80 s-a îmbinat cu muzică lăutărească, țigănească, pop, rock. Piese precum “Constantine, Constantine” sau  “Dragoste, buruiană rea” s-au amestecat cu “Tzuki”, “Zig Zagga”, “Apa”, “Risipitor”, dar și cu piese noi noi, precum “Îngeri”. Sala Palatului a fost plină până la refuz. Foarte multe familii erau însoțite de copii de 5-10 ani care scandau numele Loredanei. Pavel Bartoș glumea: “Noroc că există copii în sală, deoarece, cu atâtea telefoane în deschise, mai are cine să aplaude”. În afara telefoanelor prezente în sală, spectacolul de sâmbătă a fost transmis live pe pagina de facebook a artistei.

Concert Loredana la Sala Palatului

Dacă din punct de vedere tehnic, concertul a avut câteva momente moarte, ecrane sau intrări în scenă nesincronizate, sunetul a fost impecabil.  Loredana are o voce absolut incredibilă, iar taraful Agurida e de luat acasă, să-ți cânte muzică de petrecere, de jale, de dor sau doar pentru a mai asculta odată interepretarea originală a piesei “Veniți de mă iubiți”.

Concert Loredana la Sala Palatului

Bună seara, Loredana! Felicitări!

Romina Stan este Colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE