Urmărește-ne în Social Media

pop

Isterie în Silver Church cu Robin and the Backstabbers - FOTO

Trupa Robin and the Backstabbers a susținut în Silver Church concertul de lansare a primului album, Bacovia Overdrive. Vol.1: Stalingrad. Cuvintele de ordine ale evenimentului au fost isterie maximă.

Publicat

pe

Robin and the Backstabbers in concert in Silver Church pe 28 noiembrie 2012
Robin and the Backstabbers in concert in Silver Church pe 28 noiembrie 2012

"Hai să nu plece nimeni supărat". Acestea au fost cuvintele prin care, cu lacrimi în ochi, Andrei Robin Proca și-a luat rămas bun de la fani miercuri seara după lansarea primului album Robin and the Backstabbers în Silver Church. Și nici nu avea cum să plece cineva supărat după un asemenea concert în care cuvintele de ordine au fost isterie maximă. Asta pentru cei care au avut norocul să încapă în club.

Robin and the Backstabbers in concert in Silver Church

Robin and the Backstabbers in concert in Silver Church

Nici măcar aglomerația, care i-a impiedicat pe cei mai împătimiți să dea din plete sau să se desfășoare în voie, nici sonorizarea, care le-a dat bătaie de cap băieților de pe scenă, nu a putut să strice atmosfera din Silver Church unde a ieșit la lumină Bacovia Overdrive. Vol.1: Stalingrad, primul disc al formației Robin and the Backstabbers. Nu a fost melodie care să nu fie primită cu țipete de cei care s-au călcat în picioare la propriu ca să fie acolo.

Robin and the Backstabbers in concert in Silver Church

Robin and the Backstabbers in concert in Silver Church

Bacovia Overdrive nu numai că a stârnit emoții duse la extrem prin ritmurile de pop melodramatic (cum, de altfel chiar membrii trupei l-au definit din cauza stilului apocaliptic), dar le-a adus și o răgușeală serioasă fanilor care păreau să fie caracterele din melodiile băieților.

"În Preoteasa am fost prima dată când aveam vreo 12 ani, cu sora mea, mai mare cu 7 ani. Mă luase și pe mine cu ăia mari, cu prietenii ei pletoși, la un concert rock. După 13 ani, aseară am simțit aceeași bucurie ca atunci", mi-a spus Alexandra, o fană din  public, care nu a stat locului o clipă toată seara.

Și nu a fost singura care nu a avut astâmpăr. Unii s-au dezbrăcat până la piele, norocoșii care au apucat să ajungă în fața scenei s-au îmbrățișat între ei, fie că se cunoșteau sau nu și s-au întins să-i atingă pe băieți ca la marile concerte.

Și tot ca la marile concerte, la final, după ce toată lumea a cântat în cor Soare cu dinți, iar băieții au stârnit râsete și chiuieli cu un dans a la Macarena, Robin i-a mulțumit tatălui său și apoi le-a aruncat fanilor sticla de apă din care a băut, fiind „răsplătit” cu același gest. (Asta însă nu înainte ca formația să cânte alături de invitatul special pentru Marea Lansare, BRY WEBB, lead singerul trupei canadiene The Constantines).

Robin and the Backstabbers in concert in Silver Church

Robin and the Backstabbers in concert in Silver Church

De altfel, dincolo de emoția lansării acestui album, recitalul lui Webb a stârnit de asemenea isterie în rândul fanilor.

"Magic! Silverul nu a mai fost demult atât de plin, iar Robin and the Backstabbers au fost geniali", au strigat ultimii fani care au părăsit clubul târziu, după ora 1. Asta nu înainte de a se întâlni cu membrii trupei care le-au promis celor prezenți, încă din timpul concertului, autografe, poze și îmbrățișări.

Vezi galeria de poze de la concertul Robin and the Backstabbers 

PUBLICITATE
Comentează

AGENDA DE CONCERTE

<< mai 2021 >>
lmmjvsd
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6

Trending

CLOSE
CLOSE