Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Inima spune, Brenciu face, publicul aplaudă - FOTO

Publicat

pe

Horia Brenciu în concert la Sala Palatului (22 martie 2012)
Horia Brenciu în concert la Sala Palatului (22 martie 2012)
Horia Brenciu în concert la Sala Palatului (22 martie 2012)

Horia Brenciu în concert la Sala Palatului (22 martie 2012)

Pentru Horia Brenciu lucrurile sunt simple. Spectacolul înseamnă divertisment, muzica se face din inimă, iar publicul trebuie să simtă și să trăiască tot ceea ce transmite cel de pe scenă. Cu elemente bine stabilite de la bun început, suprinderea nu poate să apară atunci când Călin Goia de la Voltaj se ridică din public și începe să cânte cu prietenul Horia, nici când scena se mută în public și nici atunci când concurenții din echipa sa de la Vocea României îl acompaniază pentru a completa un spectacol mai ”acrobatic”decât un număr de circ în ce privește varietatea emoțiilor transmise. Astfel s-a desfășurat seara de 22 martie, când Sala Palatului a găzduit primul spectacol din seria celor patru concerte ”Fac ce-mi spune inima”.

Horia Brenciu în concert la Sala Palatului (22 martie 2012)

Horia Brenciu în concert la Sala Palatului (22 martie 2012)

Click pentru fotografii din concertul lui Horia Brenciu

Concertul a fost un carnaval al bucuriei de a cânta și a împărtăși poftă de viață. Cu o prelungire până în inima publicului, scena a funcționat ca o punte pe care Horia Brenciu a folosit-o fără stânjeneală pentru a ajunge în rândurile spectatorilor săi. I-a avertizat, de altfel, de la bun început, că la acest concert toată lumea trebuie să se implice și că au un rol activ în componența spectacolului. Iar sala, plină până la refuz, a încuviințat în a-și accepta poziția desemnată, recompensându-l cu aplauze atât pe el, cât și pe invitații săi.

Horia Brenciu în public la Sala Palatului (22 martie 2012)

Horia Brenciu în public la Sala Palatului (22 martie 2012)

Au urcat pe scenă și au coborât printre spectatori rând pe rând: Daniel Max Dragomir, Irina Tănase, Cristina Vasiu, Vlad Stoia,  Beatrice Vlădan, Claudiu Mirea, Vlad Gliga, Lucia Dumitrescu și Krisztina Koszorus, toți foști concurenți ai emisiunii ”Vocea României”. Iuliana Pușchilă, finalista și favorita lui Horia Brenciu nu a putut fi prezentă, din cauza unei probleme de sănătate, însă melodia ”Vocea ta” a readus-o în atenția publicului prin interpretarea live a celui de pe scenă în duet cu vocea înregistrată a Iulianei.

Călin Goia și Horia Brenciu la Sala Palatului (22 martie 2012)

Călin Goia și Horia Brenciu la Sala Palatului (22 martie 2012)

Călin Goia, solistul trupei Voltaj, a adăugat și el prin interpretarea sa o notă în plus de emoție și diversitate. La acest capitol a contribuit substanțial și apariția pe scenă a lui Guess Who și a lui Grassu XXL, alături de care Horia Brenciu a interpretat melodia ”Diamantele se sparg”.

Călin Goia și Horia Brenciu la Sala Palatului (22 martie 2012)

Călin Goia și Horia Brenciu la Sala Palatului (22 martie 2012)

Seria numelor cunoscute a fost completată și de o apariție neașteptată a unui tânăr chitarist pe nume Alex, care, conform spuselor lui Horia Brenciu, a reușit să îl impresioneze printr-o înregistrare pe care a postat-o pe pagina sa de facebook. Dezinvoltura și talentul său la o vârstă atât de fragedă l-a determinat pe Horia să-l invite să  concerteze alături de el, deși, până la momentul respectiv, Alex nici măcar nu știa unde se află Sala Palatului și cu atât mai puțin ce nume importante din industria muzicală au urcat pe aceeași scenă pe care uma să urce și el.

Spectacolul s-a încheiat cu firescul bis și ropote de aplauze, care nu s-au potolit decât atunci când scena a rămas goală minute în șir.

Horia Brenciu la Sala Palatului (22 martie 2012)

Horia Brenciu la Sala Palatului (22 martie 2012)

Click pentru fotografii din concertul lui Horia Brenciu

PUBLICITATE
Un comentariu

Emisiuni radio-tv

Steaua a părăsit competiția Masked Singer 2021 - VIDEO

Joi seară, o nouă mască a ieșit din competiție. Steaua, una dintre cele mai complexe prezențe pe scena de la Masked Singer, a fost eliminată. Ce vedetă a interpretat-o?

Publicat

pe

Steaua, una dintre măștile de la Masked Singer 2021
Steaua, una dintre măștile de la Masked Singer 2021 │ FOTO: PRO TV

O nouă ediție a show-ului Masked Singer a venit cu o altă demascare. De data aceasta a fost vorba de Steaua, un personaj îndrăgit, dar și intrigant, ce le-a dat multe bătăi de cap juraților. În spatele măștii s-a aflat nimeni altul decât Mihai Trăistariu.

Ce indicii a oferit Steaua?

"Mi s-a spus întotdeauna că am mai multe personalități. Fie sunt prea liniștită și las impresia că sunt o fire naivă, fie fac gesturi extravagante. Așa că lumea spune despre mine că nu am toate stelele pe casă. Nici nu s-a uscat cerneala pe ziarele în care aparițiile mele senzuale au bulversat o țară întreagă. Cine crede că a fost un accident se înșală. Mi-am asumat orice apariție și lumea ar trebui să înțeleagă că atunci când intri într-un con de umbră folosești orice mijloace de a ieși la lumină. Scopul scuză mijloacele. Ups! Ce am câștigat? Milioane. Ce am pierdut? Tot. De câțiva ani împart dormitorul cu șase pisici și s-ar putea spune despre mine că sunt pustnică. Dacă n-aș fi cunoscută la fiecare colț de stradă, aș avea o viață absolut banală".

Cine au crezut detectivii că este Steaua?

Steaua a interpretat piesa "Can't Get You Out Of My Head" (Kylie Minogue) și i-a cucerit pe jurați. În același timp, le-a dat și planurile peste cap:

"Îmi iei mințile și asta mă derutează groaznic, că am niște idei într-o emisiune, altele în alta. Vii cu tot felul de povești. Nu mai înțeleg nimic despre tine", a spus Mihaela Rădulescu.

Alex Bogdan a fost în asentiment, fiind de părere că se află în fața celui mai mare mister de la Masked Singer.

În ciuda neclarității, cei patru jurați s-au văzut nevoiți să se gândească la câteva personaje ce s-ar putea afla sub mască, iar printre acestea s-au numărat Daniela Gyorfi, Bianca Drăgușanu, Ileana Lazariuc sau Adelina Pestrițu.

Citește în continuare

Emisiuni radio-tv

Află cine s-a ascuns sub masca Gheișei, simpaticul personaj de la Masked Singer 2021

Investigațiile au continuat la Masked Singer 2021. O nouă celebritate și-a dezvăluit adevărata identitate. Află despre cine e vorba.

Publicat

pe

Gheișa │ FOTO: PRO TV

Seara de joi, 7 octombrie, a adus două momente de neuitat la Masked Singer. În primul rând, ne-am despărțit de un personaj îndrăgit - Gheișa. Superbul costum de păpușă asiatică a fost purtat de nimeni alta decât Cleopatra Stratan. Cântăreața în vârstă de 19 ani a cunoscut succesul mondial încă de la vârsta de 3 ani cu hitul "Ghiță", ce s-a auzit în țări precum Japonia, Spania și Mexic. Din anul 2008, artista are propria ei păpușă, iar în anul 2009 a fost introdusă în topul copiilor minune.

În al doilea rând, am cunoscut-o pe Lady Panda, un nou personaj care va lupta să-și securizeze un loc în competiție, dar și să pună în dificultate măștile deja prezente.

Ce indicii a oferit Gheișa?

"Limba coreeană pentru mine este la fel ca graiul dulce moldovenesc pentru voi. Îl recunoașteți imediat și în același timp te amuză teribil Dacă vă spun că-mi plac melodramele coreene și orezul, sunt sigură că veți rămâne indiferenți. Dar dacă vă spun că ceea ce fac eu a depășit de mult granițele României și a ajuns cunoscut pe cel puțin patru continente, am încântat președinți cu talentul meu și am în palmares nu mai puțin de șase recorduri. Sunt sigură că nu o să mai prididiți cu presupunerile.

Timpul acela a trecut de mult, însă eu nu m-am schimbat aproape deloc. După ce toată lumea mi-a cunoscut numele, lumina reflectoarelor s-a oprit pentru mine și o bună bucată de timp am intrat într-un con de umbră. Dar să nu credeți că în această perioadă nu mi s-au întâmplat lucruri. Și liniștea asta a fost bună, dar despre asta am de gând să vă vorbesc data viitoare".

Cine au crezut detectivii că e Gheișa?

Mihaela Rădulescu a fost impresionată de momentul Gheișei, ba chiar a ghicit cine s-ar putea afla sub mască. Mihaela s-a gândit imediat la Cleopatra Stratan.

"Chiar a fost invitata mea când s-a lansat. Singura artistă cu șase, și chiar un pic mai multe recorduri mondiale, au fost pomenite doar șase, care sunt toate legate de cariera ei muzicală, care a cântat inclusiv în toate țările din Asia...Acolo este Cleopatra Stratan!"

Sugestia Mihaelei a fost susținută de INNA, care și ea la rândul său a spus că Gheișa este Cleopatra Stratan.

Datorită recordurile menționate, Alex Bogdan s-a dus pe pista sportivă și a nominalizat-o pe înotătoarea Diana Mocanu.

VIDEO: Cleopatra Stratan - Gheișa la Masked Singer 2021:

Citește în continuare

Emisiuni radio-tv

Demascarea a continuat la Masked Singer 2021: Șarpele și Robotul au părăsit competiția

Cel de-al doilea sezon Masked Singer a adus telespectatorilor o nouă rundă a demascărilor. Șarpele și Robotul și-au dezvăluit adevărata identitate. Detalii și video în articol.

Publicat

pe

Șarpele / Robotul la Masked Singer 2021
Șarpele / Robotul la Masked Singer 2021 │ FOTO: PRO TV

Radu Vâlcan și Marian Drăgulescu au fost vedetele ce s-au ascuns în spatele îndrăgitelor personaje. Actorul și prezentatorul TV a fost Șarpele, iar premiatul gimnast s-a transformat în Robot. În urma duelurilor, cele două măști au obținut cele mai puține voturi și au părăsit competiția.

Ce indicii au oferit personajele?

Șarpele:

"Am fost judecat din primul moment în care am intrat pe scenă. Și m-așteptam la asta. Sunt un Șarpe cu talent. Am știut din prima clipă că sunt făcut pentru a străluci ca o vedetă. Puteți spune că totul a început cu o filmare și cu un make-up. Dar solzii mei strălucitori m-au propulsat mult mai departe. Însă, eu am o altă armă: puterea seducției. Bazându-mă pe ea, am reușit să mă fac remarcat în lumea femeilor și am reușit să adun mii de admiratoare.

Sunt extrem de agil și mă pot lăuda cu o mobilitate de invidiat. Iubesc căldura și locurile exotice. Acolo mă simt cel mai bine și ori de câte ori am ocazia, îmi fac bagajul și plec în vacanță. Tot într-o țară exotică, mi-am cunoscut și jumătatea".

Robotul:

"Am fost programat să mă întind ca Bruce Lee și să sar ca Chuck Norris, să îmi placă mirosul de sarmale moldovenești și să nu am frică nici de înălțime, nici de adâncime și nici de viteză. Am avut un parcurs magic, am urcat pe culmile gloriei și chiar dacă au trecut decenii de când am fost asamblat, încă sunt acolo. Am multe escalade reușite cu excepția celui mai strălucitor vârf din țara lui Aristotel".

Cine au crezut detectivii că e Șarpele?

În urma indiciilor oferite de personaj, INNA și Horia s-au gândit că în spatele măștii s-ar putea afla Cătălin Botezatu. Mihaela nu a fost de acord cu această propunere, fiind de părere că CRBL s-ar potrivi mai bine. Liviu Teodorescu, Mihai Petre sau Dan Helciug au fost alte nume luate în calcul de cei patru detectivi.

Cine au crezut detectivii că e Robotul?

Horia și Mihaela Rădulescu au fost în asentiment și s-au gândit că în spatele măștii se ascunde un sportiv. Horia l-a propus chiar pe Marian Drăgulescu, iar Mihaela pe Marius Urzică.

Inițial, INNA și Alex Bogdan l-au desemnat pe Gigi Becali, dar s-au răzgândit rapid. Până la urmă, și ei au fost de părere că Marian Drăgulescu se potrivește cel mai bine.

Citește în continuare

Trending