Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Indila la București - un concert "dislocat"

Indila a concertat în premieră la București, oferind două reprezentații la Sala Palatului pe 7 decembrie 2014. Ambele concerte au fost deschise de Delia Matache și trupa sa. Citește impresii de la primul eveniment.

Publicat

pe

Concert Indila - Bucuresti 2014
Concert Indila - Bucuresti 2014 │ FOTO: Daniel Alexandrescu / InfoMusic.ro

După o surprinzătoare cerere masivă de bilete din partea publicului românesc, concertul cântăreței Indila, recent propulsată în topuri cu două piese devenite hituri, a devenit un concert în dublă reprezentație, ambele evenimente întâmplându-se în aceeași zi, unul după celălalt.

În primul rând, dacă vă gândiți un pic la efortul de a oferi două concerte unul după celălalt, la munca de organizare și la extenuarea artiștilor, ne veți înțelege surprinderea când am aflat de succesiunea rapidă a celor două reprezentații (prima la ora 16:00 și a doua la ora 19:00). De obicei lucrul acesta se întamplă la artiști mari, care se află pe scenele internaționale de zeci de ani și decid să țină două concerte în două zile consecutive pentru publicul care îi solicită. Se pare că acum am fost martorii unei excepții, unei cerințe deosebite a publicului român pentru o artistă nouă, venită de pe tărâmul Franței.

Concert Indila - Bucuresti 2014

Indila a concertat la Sala Palatului pe 7 decembrie 2014 │ FOTO: Daniel Alexandrescu / InfoMusic.ro

RECOMANDARE: Vezi galeria de poze de la concertul Indilei

InfoMusic a fost prezent la prima dintre cele două reprezentații, cea de la ora 16:00, și trebuie să recunoaștem că a fost una dintre cele mai ciudate experiențe concertistice avute vreodată. Cuvântul inspirat de acest concert a fost „dislocat”, din variate motive. În primul rând a fost dislocat de actul Deliei din deschidere, care a fost de altfel unul foarte energic și a adus publicul în starea de entuziasm necesară unui concert pop. Dislocarea a fost cauzată de diferența uriașă de stiluri a celor două interprete, de indiferența Deliei față de Indila și concentrarea pe promovarea concertului ei din luna martie a anului viitor, de pauza uriașă dintre cele două acte, de discrepanța cauzată de concertul electric al Deliei versus concertul acustic al Indilei și așa mai departe.

Delia a concertat în deschidere pentru Indila - 7 decembrie 2014

Delia în concert la Sala Palatului pe 7 decembrie 2014 │ FOTO: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro

RECOMANDARE: Vezi galeria de poze de la concertul Deliei

Trecând mai departe, merită pus puțin accent pe pauza dintre reprezentația Deliei și cea a Indilei, care a durat aproximativ 40 de minute, timp în care publicul începuse să își piardă vizibil răbdarea, cu instrumentiștii stând pe scenă și așteptând.

Scena, dacă tot am adus-o în discuție, a fost foarte goală și săracă, tristă chiar, dacă nu ar fi fost reflectoarele colorate, părând parcă prea mare pentru cei cinci omuleți care au început să producă muzică acustică pentru Sala Palatului. Ei bine, supriza a fost că urma sa avem parte de un concert acustic, ceea ce nu am mai experimentat la Sala Palatului, lucru care nu a picat deloc rău, doar că magnitudinea sălii și a publicului și natura actului de deschidere nu ne pregătiseră pentru un astfel de concert, mai intim, dacă putem să îl numim așa.

Concert Indila - Bucuresti 2014

Indila a concertat la Sala Palatului pe 7 decembrie 2014 │ FOTO: Daniel Alexandrescu / InfoMusic.ro

Indila a intrat pe scenă sfioasă, a salutat publicul folosind apelativul “the dreamers” și le-a mulțumit pentru felul în care îi apreciază muzica. A început concertul cu “Derniere Danse”, care a sunat interesant în variantă acustică, dar poate că nu era fix ce își dorea publicul. Pe parcursul recitalului au curs piese pe care publicul le știa, precum „Tourner dans le vide”, “S.O.S.”, “Love Story” sau “Run run”, precum și un medley cu piese mai vechi, care nu sunt incluse pe albumul platinat în Franța.

Concert Indila - Bucuresti 2014

Indila a concertat la Sala Palatului pe 7 decembrie 2014 │ FOTO: Daniel Alexandrescu / InfoMusic.ro

Am privit-o cu atenție pe Indila pe parcursul concertului ei și am observat că ceva nu era în regulă. Artista nu s-a simțit în largul ei și nu a părut să comunice eficient cu membrii trupei. În același timp, felul ei de a fi pe scenă, lentoarea și mișările sale, anumite pauze dintre piese și pe parcursul pieselor au arătat o persoana foarte sensibilă care își dorea să lege o altfel de conexiune cu publicul, o conexiune care nu a fost posibilă, din păcate.

Vocea ei a fost la fel de melodioasă și bogată în variațiuni precum este în înregistrări, iar cei trei instrumentiști plus DJ-ul care au însoțit-o pe scenă au fost de apreciat, mai ales la final, când au fost prezentați și fiecare a livrat câte un mic solo. Din păcate, durata concertului a fost una extrem de scurtă, de aproximativ 50 de minute, lucru care s-a adăugat la întregul amestec de elemente dislocate și a cauzat și mai multă nemulțumire publicului, care s-a oprit foarte repede din aplauze, imediat cum muzica s-a sfârșit.

Concert Indila - Bucuresti 2014

Indila a concertat la Sala Palatului pe 7 decembrie 2014 │ FOTO: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro

Dacă ar fi să sumarizăm ideile despre concertul Indilei, am spune că a părut un concert în spatele căruia s-au aflat diferite probleme organizatorice, care nu au fost dezvăluite direct publicului, dar s-au simțit prin desfășurarea sa. În același timp, am spune că a fost un concert forțat, dislocat, care nu își avea locul în Sala Palatului, nu avea de ce să fie deschis de Delia și nu avea de ce să aibă dublă reprezentație. Dacă am putea decupa din peisaj muzica acustică, pe Indila și pe instrumentiștii săi și i-am muta într-o sală mai mică, mai intimă, poate cu un alt public, cu alte așteptări și cu alte condiții organizatorice, concertul ar fi o adevărată plăcere.

Emisiuni radio-tv

Andreea Raicu i-a cucerit pe jurații iUmor cu cel mai cuminte roast - VIDEO

Andreea Raicu s-a numărat printre invitații speciali ai emisiunii iUmor. Vedeta a pregătit un număr de roast, dar "răutățile" rostite au fost îmbrăcate în jovialitate și delicatețe. Găsești mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Andreea Raicu la iUmor
Andreea Raicu la iUmor │ FOTO: Antena 1

Andreea Raicu a fost o prezență diafană și feminină pe scena de la iUmor, în contrast cu motivul participării la această emisiune. Vedeta a impresionat de cum a pășit pe scenă. Andreea a purtat o rochie arginte, încărcată de paiete. Rochia scurtă i-a pus în evidență picioarele lungi și tonifiate, aspect gândit special pentru Mihai Bendeac.

"Mi-am tăiat rochia în culise pentru că am înțeles că n-ai văzut niciun picior gol astăzi. Am zis să îți fac o bucurie, așa, de început", a spus Andreea.

Andreea Raicu a spus că nu e obișnuită să spună răutăți și nu crede că este potrivită pentru acest rol. Cu toate acestea, comentariile acide au început să își facă apariția.

"Dacă eram întruchiparea succesului în forma pură, Mihai, m-aș fi întâlnit cu tine și ți-aș fi spus: <<Salut, Mihai, nu cred că ne-am cunoscut>>".

Andreea nu i-a uitat nici pe cei doi prezentatori ai emisiunii, Dan Badea și Șerban Copoț. Pe cel din urmă, Andreea l-a comparat cu Andreea Bălan, adăugând că: "De cântat, dansează extraordinar".

"Eu mă ocup de dezvoltare personală și mă gândesc că ar fi trebuit să mă ocup și de Dan Badea despre care nu cred că s-a dezvoltat personal prea mult".

VIDEO: Andreea Raicu la iUmor:

Citește în continuare

Emisiuni radio-tv

Anna Lesko i-a "frământat" și hipnotizat pe jurații de la iUmor - VIDEO

Anna Lesko a bifat o apariție plină de senzualitate pe scena de la iUmor. Cântăreața a încercat să îl ispitească pe Mihai Bendeac. Te invităm să urmărești momentul.

Publicat

pe

Anna Lesko la iUmor
Anna Lesko la iUmor │ FOTO: Antena 1

Îmbrăcată într-o rochie strălucitoare, ce îi lăsa la vedere abdomenul lucrat, și frământând senzual un aluat, Anna Lesko a creat un moment ce va rămâne multă vreme în mintea juraților, în special a lui Mihai Bendeac. Prezența cântăreței fusese, oricum, o doleanță pe care producătorii emisiunii i-au făcut-o actorului. Acesta declarase în repetate rânduri că își dorește să o vadă pe Lesko față în față.

De la dorință la realitate a fost doar un pas, dar Mihai Bendeac s-a pierdut complet când a avut-o în fața ochilor pe Anna. Reacția lui a fost savuros comentată de colegii din platoul emisiunii.

"Bună seara! Lungă a fost așteptarea. Doamne, Mihai...Of...M-am tot gândit și m-am tot gândit când am să vin la iUmor. Mi-am propus să fac glume. M-am uitat, între timp, în oglindă și m-am gândit la Mihai Bendeac. Mă gândeam la Mihai și în tot acel răstimp realizam ceva. Nu are rost să dau tot materialul acela bun, ăla prețios pentru că oricum nu poate fi atent în condițiile în care e foarte, foarte îngrijorat de saliva care i se scurge pe cămașă", a început Anna, invitata încercând, apoi, să îl atragă în jocul său pe Bendeac.

Juratul a rămas siderat la vorbele Annei și la felul în care se exprima. Spre deosebire de Bendeac, Cheloo și Delia au rămas cu capul pe umeri și au "jurizat" întemeiat momentul.

"Anna Lesko la iUmor: dramă, senzualitate, încărcătură emoțională. Diva frământă cocă, diva miaună, diva zâmbește, diva atrage", a comentat Cheloo.

Rapperul a încercat să îl convingă pe Mihai să intre în jocul Annei, să dea curs inițiativei pe care cântăreața a propus-o. La fel și Delia. Cu toate acestea, Mihai a rămas stăpân pe situație.

"El nu a cunoscut tiparul ăsta până acum. Pentru el, a fost șocant. Ce nu cunoști, te sperie. Femeia asta știe ce înseamnă să fii femeie cu adevărat. Lui nu-i plac femeile care știu ce înseamnă să fii femeie. Lui îi plac femeile extrem de vulnerabile, de neștiutoare, de neajutorate", a fost de părere Delia.

După numeroase vorbe dulci, Anna Lesko și-a terminat numărul și s-a dus lângă Mihai, dar juratul iUmor s-a ridicat de pe scaun și a ieșit din platou. Acesta a mărturisit:

"Frate, sunt extraordinar de timid. Nimeni nu mă crede că sunt fabulos de timid. Nu suport momentele în care toată lumea dă imbold femeii să fie stăpână pe situație. Eu cred că un bărbat care lasă o secundă controlul din mână nu e bărbat. Nu suport ca o femeie să aibă controlul. Nu există în istorie o femeie care să fie atrasă de un bărbat pe care cel puțin o secundă l-a controlat".

VIDEO: Anna Lesko la iUmor:

Citește în continuare

Emisiuni radio-tv

Mihai Bendeac: "Roast-ul lui Cuza a fost unul dintre cele mai bune roast-uri de la iUmor"

O nouă ediție iUmor a găzduit o suită de invitați speciali care au luat la "roast" personaje din showbiz-ul românesc. Printre acestea se numără Cuza de la Noaptea Târziu care a avut de spus vorbe acide la adresa celor din online, dar și a juraților emisiunii.

Publicat

pe

Cuza la iUmor
Cuza la iUmor │ FOTO: Antena 1

Cuza nu s-a abținut din a taxa nume din mediul online, cântăreți, vloggeri sau chiar formatul emisiunii iUmor. Glume, răutăți și observații fine au făcut ca numărul lui Cuza de la iUmor să fie apreciat atât de telespectatori, cât și de jurați.

"Mă bucur să particip la al zecelea sezon iUmor. Acest Iliescu al emisiunilor. iUmor a decăzut atât de rău încât face Selly show să pară emisiune. Uneori e atât de proastă emisiunea încât televizoarele inteligente se opresc. Apar unii concurenți de am impresia că ați pus mâna pe listele de pe OTV", a început Cuza momentul de roast.

Selly, liderul trupei 5GANG, a fost personajul care a primit una dintre cele mai "colorate" remarci din partea lui Cuza. Invitatul emisiunii a ironizat statutul pe care Selly îl prezintă publicului din România, precum și versurile piesei "SOS" a trupei 5GANG care, la momentul redactării acestui articol, are peste 39 de milioane de vizualizări.

"Hai să vorbim despre cei care sunt pe val acum. Spre exemplu, Selly, acest vlogger, muzician, producător, activist, ministru, președinte, prezentator TV, profesor de vlog, antreprenor și pronunțător de aproape toate litere din alfabet. Singurul om care nu-și poate pronunța singur corect numele. E supărat pe educația românească că nu l-a învățat să pronunțe <<l>> și <<r>>. E clar un activist pentru educație. Stau drept dovadă versurile: <<Dau șut, bară, gol, 1-0, Gică Hagi/În club ochii pe mine, paparazzi, totul magic/Am chemat-o la hotel și Uberul i-a dat cancel/A adormit studentă și s-a trezit influencer>>. Aceste versuri au educat peste 38 de milioane de copii. Practic, Selly își face imposibilă misiunea de educare a României și apoi tot el se plânge de ea".

Cuza a luat în vizor alte nume din industria muzicală românească: cuplul Deliric - INNA:

"Un cuplu care îmi place foarte tare și e viral în momentul de față e format din Deliric și INNA. Le stă super bine împreună. Îl apreciez foarte tare pe Deliric, se vede că e îndrăgostit de INNA. Îmi place că știe să nu îmbine profesionalul cu personalul, așa că atunci când are nevoie de o voce bună pe piese o cheamă pe Irina Rimes".

Cuza a spus răutăți și despre BRomania, Dorian Popa, Mikey Hash, Tequila, Ionuț Rusu, Cristina Almășan sau Andra Gogan. Bineînțeles, nici jurații emisiunii nu au fost uitați. În ciuda comentariilor veninoase, Mihai Bendeac s-a declarat cucerit de numărul lui Cuza:

"Și-a scris singur textul dacă nu mă înșel. Roast-ul lui Cuza a fost unul dintre cele mai bune roast-uri de la iUmor. Vreodată!"

VIDEO: Roast Cuza la iUmor

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< mai 2021 >>
lmmjvsd
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6

Trending

CLOSE
CLOSE