Urmărește-ne în Social Media

pop, rock

Concert Holograf la Sala Palatului - celebrarea iubirii în toate formele ei

La o zi după Valentine's Day, Holograf a urcat pe scena Sălii Palatului cu un concert ce a sărbătorit iubirea, muzica și oamenii dragi. Muzicienii au cântat cele mai apreciate piese din carieră, au glumit cu publicul și, alături de câțiva invitați speciali, au creat o seară plină de emoție și energie. Te invităm să citești câteva impresii de la concert și să urmărești o galerie specială de fotografii.

Publicat

pe

Holograf - Cum bate inima ta la Sala Palatului 2023 │ FOTO: Alex Vlad Covaci / InfoMusic.ro

La puțin timp după ora 20:00, Dan Bittman, Iulian Vrabete, Romeo Dediu, Tino Furtună și Edi Petroșel au urcat pe scenă, pregătiți să bucure ascultătorii cu hit-urile marca Holograf. Muzicienii au fost întâmpinați de o primire călduroasă, publicul aplaudându-i puternic înainte de a începe prima melodie. "Taina Mea" a dat startul serii. După ce a încheiat piesa, Dan Bittman a salutat publicul și a glumit, spunând că a rămas îmbrăcat în costumul de la Revelion. Apoi, artistul a îndemnat spectatorii să danseze și să bată din palme.

Holograf - Cum bate inima ta la Sala Palatului 2023 │ FOTO: Alex Vlad Covaci / InfoMusic.ro

Au urmat "De câte ori să te iubesc", "Întoarce-te acasă" și "Undeva Departe". La cea din urmă piesă, câțiva oameni și-au făcut curaj și s-au ridicat de pe scaune, mișcându-se în ritmul melodiei. A urmat un cântec care le-a adus zâmbetul pe buze doamnelor și domnișoarelor: "Și băieții plâng câteodată". Publicul a cântat cu putere refrenul, întâi doamnele, apoi domnii și, în final, împreună. Cum acest concert a avut ca temă principală iubirea, formația Holograf nu avea cum să nu interpreteze celebra "Primăvara începe cu tine".

"Până acum ați avut șansa să vă ridicați și să dansați, acum încep piesele de dragoste", a "avertizat" Dan Bittman.

Astfel, muzicienii au livrat "Dragostea Mea" și "Dacă noi ne iubim", moment în care spectatorii au aprins lanternele telefoanelor. Atmosfera caldă a prefațat un discurs emoționant pe care Bittman l-a susținut. Artistul a declarat că au ajuns să se bucure din ce în mai mult de întâlnirile cu fanii. Este o mare realizare că după 40 de ani sunt încă activi în industria muzicală și apreciați de public. Muzicianul nu a uitat să le mulțumească oamenilor pentru sprijinul acordat de-a lungul anilor.

Holograf - Cum bate inima ta la Sala Palatului 2023 │ FOTO: Alex Vlad Covaci / InfoMusic.ro

Dan Bittman a părăsit scena și protagonist a devenit Iulian Vrabete care a interpretat piesa "Singur pe drum". Frontmanul a revenit, într-o altă ținută și a glumit: "A trebuit să dăm jos costumul de ginere".

Iubirea nu se rezumă doar la oamenii care sunt în prezent în viața noastră, ci și la cei care au plecat dintre noi. Membrii trupei Holograf i-au omagiat pe Aurel Mitran, fostul lor impresar și prieten, și pe Aurel "Leluț" Vasilescu, unul dintre fondatorii trupei Compact. În memoria lor, Holograf a interpretat piesa "Vine o zi".

Concertul a continuat cu o serie de invitați speciali, ce vor apărea și pe viitorul album semnat Holograf - "Cum bate inima ta". Pe scenă a urcat rapperul K-Gula și împreună au cântat "Grijile", Ioana Ignat a adus o tușă emoționantă pe piesa "Am ales cu sufletul", iar Arsenium a interpretat alături de Holograf recenta melodie "O zi". Implicarea lui Arsenium a continuat și, la îndemnul lui Bittman, fostul membru O-Zone a cântat celebrele refrene: "Mă înec în ochii tăi" și "Dragostea din tei".

Holograf - Cum bate inima ta la Sala Palatului 2023 │ FOTO: Alex Vlad Covaci / InfoMusic.ro

"Cum bate inima ta", "Vreau o minune", "Și îngerii au demonii lor" și "Să nu-mi iei niciodată dragostea" s-au numărat printre ultimele piese ale serii. Concertul Holograf de la Sala Palatului a fost unul cald, o încântare atât pentru fanii înfocați, cât și pentru cei care nu cunosc prea bine discografia trupei. A fost o dovadă de iubire pentru muzică, pentru oameni, pentru munca depusă de formație de-a lungul anilor de carieră. A fost o dovadă de înțelegere pentru dificultățile cu care s-au confruntat, cea mai recentă fiind pauza vocală pe care Dan Bittman a trebuit să o respecte. Muzicianul are din nou probleme cu vocea, asta după ce, în urmă cu 10 ani, artistul a suferit o operație pe carotidă. Cu toate acestea, solistul a livrat o interpretare cât se poate de puternică și specială.

Holograf - Cum bate inima ta la Sala Palatului 2023 │ FOTO: Alex Vlad Covaci / InfoMusic.ro

Concerte & turnee

Află ce concerte în aer liber au loc de Revelion 2024

A început numărătoarea inversă pentru trecerea în noul an, eveniment celebrat cu muzică și dans. Pentru cei care nu vor să stea acasă în noaptea dintre ani, dar nici nu vor să dea o avere pentru o petrecere la restaurant, există și varianta unui concert în aer liber, cu acces gratuit. Îți prezentăm câteva idei în acest sens.

Publicat

pe

Fan filmând cu telefonul concertul
Fan filmând cu telefonul concertul │ FOTO: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro

Tradiția Revelionului în aer liber continuă și în acest an cu spectacole în marile orașe din țară. Românii și străinii, deopotrivă, sunt așteptați să-i asculte live pe cei mai apreciați artiști, să fredoneze piese cunoscute și să își etaleze cele mai bune mișcări de dans. Temperaturile primăvăratice oferă cadrul perfect pentru o distracție în aer liber, ce va fi încununată de spectaculoase focuri de artificii la miezul nopții.

Reverie de iarnă - Revelion 2024 în București

Primăria Sectorului 3 continuă tradiționala petrecere de Revelion din Parcul Titan și organizează pe 31 decembrie un eveniment la care nume sonore din industria muzicală vor participa. Smiley, Irina Rimes, Holograf, Bitză, Cobzality, Alexia și Sasha Lopez vor urca pe scenă și vor bucura spectatorii cu cele mai îndrăgite piese.

Revelion 2024 în Arad

Orașul Arad va găzdui tradiționalul spectacol dedicat trecerii dintre ani pe platoul din fața Primăriei. Pe scenă vor urca Cargo, Dragoș Moldovan, trupa Progresiv A și Springtime Band.

Revelion 2024 în Brașov

Piața Sfatului din Brașov găzduiește o dublă petrecere de Revelion. Pe 30 și 31 decembrie, participanții vor asculta muzică de la Partydul Kiss FM, Cosmin Soare, Lexu, ROA, DJ Dark, MC Marian Maican și Paul Groove.

Revelion 2024 în Cluj-Napoca

În Piața Unirii din Cluj-Napoca a fost pregătită o petrecere cu artificii, concerte și șampanie. Programul ultimei zile a anului 2023 va fi deschis de Ad Libitum Voices care urcă pe scena din Piața Unirii la ora 22:00, urmată de trupa Compact la ora 23:00.

Tot în Piața Unirii va avea loc un impresionant spectacol de artificii la ora 00:00, care va marca trecerea în Noul An. Concertele continuă cu trupa Royal Avenue de la 00:10.

Revelion 2024 în Craiova

Trecerea în noul an va fi celebrată la Craiova printr-un show incendiar, ce se va desfășura pe Strada A.I. Cuza, Zona Universitate. Pe scenă vor urca MIRA, Raluka x Balkanic, DJ Emil Safta, The Southern Coackroachers și MC Cringureanu Tom.

Revelion 2024 în Iași

Primăria Municipiului Iași va organiza în noaptea dintre ani o petrecere de Revelion ce va avea loc în Piața Palatului Culturii. Andra Botez, DJ Line, JO și JUNO vor susține concerte începând cu ora 21:00.

Revelion 2024 în Sibiu

Trecerea dintre ani va fi celebrată la Sibiu printr-un adevărat spectacol organizat în Piața Mare. Pe scenă vor urca Lupii lui Calancea și Surorile Osoianu, împreună cu o orchestră folclorică. Artiștii au conceput un show cu muzică și lumini ce va dura aproximativ 2 ore. De warm-up se va ocupa DJ Funky Drop, care își va începe set-ul o oră mai devreme.

Revelion 2024 în Timișoara

Pe 31 decembrie, timișorenii sunt așteptați în Piața Victoriei la o petrecere de Revelion de neratat, unde vor interpreta The Motans, Pragu' de Sus, Dincolo de Ziduri, Phaser, Blazzaj, TM Groove, Versus, Monokrom.

Citește în continuare

Concerte & turnee

Smiley, Irina Rimes, Holograf participă la petrecerea de Revelion 2024 din Parcul Titan

Primăria Sectorului 3 continuă tradiționala petrecere de Revelion din Parcul Titan și organizează pe 31 decembrie un show de neratat, marcat de concertele unora dintre cei mai apreciați artiști români. Printre aceștia se numără Smiley, Irina Rimes și Holograf. Te invităm să afli mai multe detalii.

Publicat

pe

Smiley / Irina Rimes / Holograf
Smiley / Irina Rimes / Holograf │ FOTO: InfoMusic

Trecerea dintre ani va fi marcată de o petrecere la care nume sonore din industria muzicală vor participa. Astfel, Smiley, Irina Rimes, Holograf, Bitză, Cobzality, Alexia și Sasha Lopez vor urca pe scenă și vor bucura spectatorii cu cele mai îndrăgite piese.

Mai mult, așa cum se cuvine pentru noaptea de Revelion, participanții vor putea admira un spectaculos foc de artificii.

Accesul la petrecerea de Revelion 2024 din Parcul Titan este gratuit

Cu un impresionant număr de hituri deținute, Smiley este unul dintre cei mai aclamați artiști ai României. Până în prezent a lansat patru albume: "În lipsa mea" (2008), "Plec pe Marte" (2010), "Acasă" (2013) și "Confesiune" (2017), în care a investit pasiunea sa pentru muzică şi a jonglat, ca un adevărat acrobat, cu diferite stiluri muzicale: de la pop, soul, funk, la r'n'b şi hip-hop.

Irina Rimes este unul dintre artiştii emblematici ai industriei muzicale actuale din România, care şi-a pus amprenta asupra publicului, topurilor radio şi TV prin stilul unic de interpretare, piese statement, peste 340 de show-uri live intense şi pline de emoţie și peste 450 de milioane de vizualizări pe YouTube.

"Despre el", "Cosmos", "Pastila" și "ACASĂ" sunt cele patru albume compuse de Irina care includ hituri precum "Visele", "Ce s-a întâmplat cu noi", "Iubirea noastră mută", "Bandana", "Bolnavi amândoi", "Nu ştii tu să fii bărbat", iar colaborările cu artişti precum Guess Who, Carla's Dreams, The Motans, INNA, Grasu XXL, Bruja sau Cris Cab, dar şi piesele compuse pentru Andra, Antonia, Nicole Cherry, confirmă versatilitatea sa.

După 40 de ani de succes continuu, Holograf este una dintre cele mai longevive și mai valoroase trupe românești. Formația a reușit să țină mereu pasul cu schimbarea, dar în același timp să își păstreze intact ADN-ul rock ce o definește. Holograf mizează pe conținut de valoare și surse de inspirație autentice, care au câștigat inimile fanilor de-a lungul timpului.

Citește în continuare

Trending