Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Afiș Zilele Bucureștiului 2019INFO CONCERT:
Zilele Bucureștiului 2019: Schiller, Waldeck
INFO CONCERT:
Apocalyptica
INFO CONCERT:
Gala Folk "Om bun" 2019
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Evanescence
INFO CONCERT:
Deep Purple

[FOTO] Herbie Hancock, felicitat de Nicolas Cage la București

Herbie Hancock e o legendă vie, iar publicul de vineri de la Sala Palatului poate fi mândru că l-a văzut pe scenă. Spectacolul i-a sedus cei 3000 de spectatori încă... Continuare »
Herbie Hancock in concert la Bucuresti

Herbie Hancock in concert la BucurestiHerbie Hancock e o legendă vie, iar publicul de vineri de la Sala Palatului poate fi mândru că l-a văzut pe scenă. Spectacolul i-a sedus cei 3000 de spectatori încă de la primele acorduri. Herbie Hancock a comunicat cu publicul, a glumit și s-a arătat încântat de primire. Prezent în sală, actorul Nicholas Cage l-a felicitat pe Herbie Hancock după concertul de la București.

Să fi fost de vină rafinamentul sonorităților de jazz, măiestria marelui Herbie sau vocea Kristinei Train? Patru dintre cei mai talentați instrumentiști ai momentului le-au fost alături - chitaristul Lionel Loueke, bassistul James Genus, tobosarul Trevor Lawrence Jr. și Greg Phillinganes, care l-a secondat pe Herbie la clape.

Hancock Hancock i-a mulțumit publicului pentru primirea entuziastă chiar după primele minute ale intro-ului instrumental. Și-a prezentat echipa și noul album, “The Imagine Jazz Project”. Recitalul a continuat apoi cu “Imagine”, o melodie despre o lume imaginară mai bună și mai armonioasă. Reinterpretarea piesei scrise de Peter Gabriel, “Don’t give up” a aprins iar publicul. Setlist-ul concertului a continuat cu alte piese de pe albumul “The Imagine Project” - “Tamatant”, “Times, They are a Changing”, “Space Captain” - dar și cu unele mai vechi care au marcat jazz-ul: “Watermelon Man”, “Cantalope Island”, “Chameleon” și “Rock it”.

La concert a participat și Nicholas Cage, aflat în România pentru filmările la Ghost Rider II. Actorul a ținut să îl cunoască și să îl felicite personal pe Herbie Hancock dupa spectacol. Cage s-a declarat fascinat de reprezentația artistului și a trupei de acompaniament.

Vizionează galeria foto, click pe poze pentru mărire/slideshow

Herbie Hancock continuă promovarea albului “The Imagine Project” în Finlanda, Danemarca, Olanda, Marea Britanie, Elvetia, Ucraina, Germania, Polonia, Belgia, Luxemburg și Portugalia.

Herbie Hancock a comunicat cu sala, a glumit și s-a arătat încântat de primire.

Redactia InfoMusic este la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE