Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Havasi a electrizat publicul la București! (foto)

Publicat

pe

Havasi, live la Bucuresti, 15.11.2011- credit foto Alex Chelba
Havasi, live la Bucuresti, 15.11.2011- credit foto Alex Chelba

Havasi, live la Bucuresti, 15.11.2011- credit foto Alex Chelba  Havasi a susţinut aseară, 15 noiembrie 2011 un concert extraordinar pe scena Sălii Palatului din Bucureşti.

Publicul a umplut sala până la refuz şi l-a primit extrem de călduros pe maestrul pianului care, puţin după ora 20.00, a urcat pe scenă acompaniat de o impunătoare orchestră şi un cor impresionant. Pianistul şi-a început spectacolul pe acordurile piesei Lacrimosa, copleşind de emoţie publicul vădit impresionat şi a continuat cu celebrele The Unbending Tree, Generali, Try to Stop Me și cu solo-uri ca Dusty Road, Walking in Paris sau Lovers Of The Sun.

Show-ul a culminat pe ritmurile piesei The Storm care a ridicat sala în picioare într-o explozie de entuziasm. Seara s-a încheiat cu o demonstraţie absolută a vitezei lui Havasi și cu reinterpretarea piesei Generali, îndelung aplaudată.

Havasi, live la Bucuresti, 15.11.2011- credit foto Alex Chelba

Havasi și orchestra de peste 100 de instrumentişti au făcut Sala Palatului să vibreze în acelaşi ritm, publicul aplaudând cu entuziasm şi apreciere minute în şir, mulţumind parcă pentru o experienţă cu adevărat excepţională.

"Minunat! Un public nemaipomenit! Nu am cuvinte să descriu intensitatea emoţiilor pe care le-am simţit din partea mulţimii. M-a inspirat teribil de mult! Un astfel de public scoate tot ce e mai bun din mine!" a mărturisit Havasi imediat după show.

Havasi, live la Bucuresti, 15.11.2011- credit foto Alex Chelba

Artistul s-a declarat emoţionat de reacţia publicului și a declarat că şi-ar dori să revină în România pentru un nou spectacol. Organizat de Amphitrion, concertul a făcut parte din turneul de promovare a proiectul Havasi - Symphonic Red Concert Show şi a avut loc cu casa închisă.

Îți recomandăm și următoarea recenzie scrisă de Anca.

Trending