Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Dolores O'Riordan în deschiderea concrtului The Cranberries de la Romexpo, Bucuresti pe 11 octombrie 2012Dolores O’Riordan, solista The Cranberries, a murit la 46 de ani INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Judas Priest - Firepower
Revoluția Prețurilor vine cu până la 60% reducere. E momentul să vânezi ofertele, mâine poate fi mai scump!

Goran Bregovic a umplut Sala Palatului cu 4000 de spectatori

Goran Bregovic  și Wedding and Funeral Orchestra au susținut vineri, 26 noiembrie 2010,  un concert în fața a 4000 de spectatori. După o intrare regizată, în care membrii orchestrei au... Continuare »
goran-bregovic

GORAN-BREGOVIC Goran Bregovic  și Wedding and Funeral Orchestra au susținut vineri, 26 noiembrie 2010,  un concert în fața a 4000 de spectatori.

După o intrare regizată, în care membrii orchestrei au păşit pe scenă pornind chiar din rândul spectatorilor, Goran şi-a făcut apariţia îmbrăcat ca de obicei în alb, iar în acordurile cunoscutului "Gas, Gas" a dat startul concertului.

Hit-uri ca Tango, Death, Dreams, Gas Gas, Kalaşnikov, Talijansaka, Kustino Oro, Borino Oro, Pjesma, Bubamara, Guca sau Ederlezi au ridicat și de această dată în picioare publicul bucureştean de toate vârstele aflat în sală. Piesele în acorduri de jazz progresiv, cu teme mexicane sau simfonice contemporane au fost mai putin gustate de o parte a publicului.

Împreună cu Orchestra de nunți și înmormântări, Bregovic a reușit să amestece folk-ul cu muzica bisericească, cu chitări electrice și cu voci feminine impresionate, rezultatul fiind o combinaţie perfectă de vechi şi nou, traditional şi modern, solemn şi ironic.

Sound-ul unic, irepetabil si profund balcanic al artistului ne-a demonstrat încă o dată că merită toată atenţia.

Concertul a facut parte din cea de-a 20 a ediție a Festivalului internațional de film DaKINO.

Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE