Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Roger Hodgson
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Apocalyptica
INFO CONCERT:
Gala Folk "Om bun" 2019
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Deep Purple

Goran Bregovic a umplut Sala Palatului cu 4000 de spectatori

Goran Bregovic  și Wedding and Funeral Orchestra au susținut vineri, 26 noiembrie 2010,  un concert în fața a 4000 de spectatori. După o intrare regizată, în care membrii orchestrei au... Continuare »
goran-bregovic

GORAN-BREGOVIC Goran Bregovic  și Wedding and Funeral Orchestra au susținut vineri, 26 noiembrie 2010,  un concert în fața a 4000 de spectatori.

După o intrare regizată, în care membrii orchestrei au păşit pe scenă pornind chiar din rândul spectatorilor, Goran şi-a făcut apariţia îmbrăcat ca de obicei în alb, iar în acordurile cunoscutului "Gas, Gas" a dat startul concertului.

Hit-uri ca Tango, Death, Dreams, Gas Gas, Kalaşnikov, Talijansaka, Kustino Oro, Borino Oro, Pjesma, Bubamara, Guca sau Ederlezi au ridicat și de această dată în picioare publicul bucureştean de toate vârstele aflat în sală. Piesele în acorduri de jazz progresiv, cu teme mexicane sau simfonice contemporane au fost mai putin gustate de o parte a publicului.

Împreună cu Orchestra de nunți și înmormântări, Bregovic a reușit să amestece folk-ul cu muzica bisericească, cu chitări electrice și cu voci feminine impresionate, rezultatul fiind o combinaţie perfectă de vechi şi nou, traditional şi modern, solemn şi ironic.

Sound-ul unic, irepetabil si profund balcanic al artistului ne-a demonstrat încă o dată că merită toată atenţia.

Concertul a facut parte din cea de-a 20 a ediție a Festivalului internațional de film DaKINO.

Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE