Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Dolores O'Riordan în deschiderea concrtului The Cranberries de la Romexpo, Bucuresti pe 11 octombrie 2012Dolores O’Riordan, solista The Cranberries, a murit la 46 de ani INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Judas Priest - Firepower
Revoluția Prețurilor vine cu până la 60% reducere. E momentul să vânezi ofertele, mâine poate fi mai scump!

Gala Crăciun Vienez - încântare pentru suflet! (foto)

Pe 21 şi 22 decembrie 2011, Sala Palatului din Bucureşti a găzduit spectacolul Crăciun Vienez, ajuns anul acesta la ediția cu numărul 10. Timp de două ore şi jumătate, cei... Continuare »

Pe 21 şi 22 decembrie 2011, Sala Palatului din Bucureşti a găzduit spectacolul Crăciun Vienez, ajuns anul acesta la ediția cu numărul 10. Timp de două ore şi jumătate, cei 65 de instrumentişti ai European Royal Orchestra, conduşi de dirijorul Gottfried Rabl au adus acordurile celor mai cunoscute capodopere ale lumii pentru publicul vădit emoţionat şi încântat de atmosfera creată.


În prima parte a evenimentului, alături de prestigioasa orchestră, pe scenă au urcat şi sopranele Silvana Soleno și Diana Ţugui, tenorul Romeo Soleno precum şi solistul Adrian Petrescu (oboi), care au oferit celor prezenţi momente de încântare şi plăcere sufletească pe ritmurile unor melodii cunoscute precum Amazing Grace, My Way sau That's the way it is.

În partea a doua, publicul s-a bucurat de prezenţa lui Edvin Marton. Celebrul violonist şi-a impresionat audiența cu acordurile fine ale viorii sale Stradivarius, transformând totul într-un adevărat regal muzical. Repertoriul său a cuprins câteva dintre cele mai cunoscute opere semnate de compozitori celebri precum Strauss, Brahms şi Vivaldi.

A dirijat orchestra în locul lui Gottfried Rabl, a cântat din mijlocul sălii, şi-a prezentat vioara, a mulţumit publicului pentru căldură cu care l-a aplaudat, a zâmbit, pe scurt a oferit o seară completă.

La sfârşitul recitalului, chiar şi după ce luminile s-au aprins, publicul a aplaudat în picioare minute în şir până ce Edvin a revenit pe scenă pentru un ultim solo. Artistul de origine ungară se va întoarce la București pe 7 aprilie 2012 în cadrul spectacolului King on Ice, unde îl va acompania pe celebrul patinator Evgeni Plushenko.

Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE