Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Cătălin Rulea (Toulouse Lautrec) @InfoMusicVIDEO: Dezbatem "Șmecherul din tine" cu Cătălin Rulea la X ani de Toulouse Lautrec - Află care-i șmecheria INFO CONCERT:
BZN - Grand Finale Tour
BZN / Michael BoltonCu voucherul InfoMusic, obții 45% reducere la concertele BZN și Michael Bolton Olanda este câștigătoarea Eurovision 2019 - VEZI CLASAMENTUL Lucia la InfoMusicLucia tratează un tabu al societății în piesa Catastrophe: "Mă lovesc de chestia asta foarte des" - VIDEO Un bis plin de dragoste de la Lenny Kravitz - RECENZIE CONCERT

Gala Crăciun Vienez - încântare pentru suflet! (foto)

Pe 21 şi 22 decembrie 2011, Sala Palatului din Bucureşti a găzduit spectacolul Crăciun Vienez, ajuns anul acesta la ediția cu numărul 10. Timp de două ore şi jumătate, cei... Continuare »

Pe 21 şi 22 decembrie 2011, Sala Palatului din Bucureşti a găzduit spectacolul Crăciun Vienez, ajuns anul acesta la ediția cu numărul 10. Timp de două ore şi jumătate, cei 65 de instrumentişti ai European Royal Orchestra, conduşi de dirijorul Gottfried Rabl au adus acordurile celor mai cunoscute capodopere ale lumii pentru publicul vădit emoţionat şi încântat de atmosfera creată.


În prima parte a evenimentului, alături de prestigioasa orchestră, pe scenă au urcat şi sopranele Silvana Soleno și Diana Ţugui, tenorul Romeo Soleno precum şi solistul Adrian Petrescu (oboi), care au oferit celor prezenţi momente de încântare şi plăcere sufletească pe ritmurile unor melodii cunoscute precum Amazing Grace, My Way sau That's the way it is.

În partea a doua, publicul s-a bucurat de prezenţa lui Edvin Marton. Celebrul violonist şi-a impresionat audiența cu acordurile fine ale viorii sale Stradivarius, transformând totul într-un adevărat regal muzical. Repertoriul său a cuprins câteva dintre cele mai cunoscute opere semnate de compozitori celebri precum Strauss, Brahms şi Vivaldi.

A dirijat orchestra în locul lui Gottfried Rabl, a cântat din mijlocul sălii, şi-a prezentat vioara, a mulţumit publicului pentru căldură cu care l-a aplaudat, a zâmbit, pe scurt a oferit o seară completă.

La sfârşitul recitalului, chiar şi după ce luminile s-au aprins, publicul a aplaudat în picioare minute în şir până ce Edvin a revenit pe scenă pentru un ultim solo. Artistul de origine ungară se va întoarce la București pe 7 aprilie 2012 în cadrul spectacolului King on Ice, unde îl va acompania pe celebrul patinator Evgeni Plushenko.

Vizionează galeria foto, click pe poze pentru mărire/slideshow

Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE