Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Sarah Brightman
INFO CONCERT:
Apocalyptica
INFO CONCERT:
Gala Folk "Om bun" 2019
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Deep Purple

Foreign Beggars a antrenat publicul pentru B’Estfest - VEZI FOTO

Recenzie si fotografii din cadrul concertului Foreign Beggars de la Club Fabrica de pe 31 mai 2012.
Concert Foreign Beggars, Club Fabrica, 31 mai 2012

În ultima zi a lunii mai, club Fabrica a găzduit primul pre-party B’Estfest Summer Camp, iar antrenorii principali au fost Foreign Beggars. Britanicii s-au aflat pentru a doua oară în România, însă pentru prima dată în faţa publicului bucureştean. De atmosfera din deschidere s-au ocupat Amon, Carbon, Afo şi Dj Undoo.

Concert Foreign Beggars, Club Fabrica, 31 mai 2012

În jur de ora 01:00 clubul era plin ochi de iubitori de hip-hop şi dub step. Dj-ul Nonames şi-a instalat platanele, MC-ii microfoanele şi petrecerea a început. Încă de la primele acorduri simţeai că vei avea parte de un party profesionist şi plin de energie. Mix-urile electrice şi ritmul jocurilor de cuvinte ale MC-ilor au incitat fanii imediat la exprimare, fie că ridicau mâinile, degetele, săreau sau ţineau pasul în ritm de dubstep.

Concert Foreign Beggars, Club Fabrica, 31 mai 2012

Orifice Vulgatron a comunicat cel mai mult cu bucureştenii, prezentând trupa, melodiile şi instigând permanent la petrecere. Acesta a impresionat prin frecvenţa ridicată a rostirii versurilor, având parte de respectul fanilor din primele rânduri care i-au oferit două şepci. Metropolis a arătat cum se cântă hip-hop adevărat şi a avut grijă de publicul supraîncălzit oferind sticle cu apă, iar Nonames a mixat exemplar şi a filmat fanii în acţiune.

Concert Foreign Beggars, Club Fabrica, 31 mai 2012

Momentul special a avut loc spre sfârşitul reprezentației, când Vulgatron a împărţit publicul în două părţi, de-o parte şi de alta a clubului urmând ca la semnalul său cei prezenţi să se unească într-un pogo de mare clasă.

Pe lângă piesele cu care ne-au obişnuit, Foriegn Beggars a interpretat şi o piesă cu influenţe puternice de rock, amintind astfel de următorul pre-party B’Estfest Summer Camp, și anume concertul Slayer de la Arenele Romane din București.

 Fotografii de la concertul Foreign Beggars la București

Vizionează galeria foto, click pe poze pentru mărire/slideshow

 

Diana Cernahoschi este Event Reporter la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE