Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Foreign Beggars a antrenat publicul pentru B’Estfest - VEZI FOTO

Recenzie si fotografii din cadrul concertului Foreign Beggars de la Club Fabrica de pe 31 mai 2012.

Publicat

pe

Concert Foreign Beggars, Club Fabrica, 31 mai 2012
Concert Foreign Beggars, Club Fabrica, 31 mai 2012

În ultima zi a lunii mai, club Fabrica a găzduit primul pre-party B’Estfest Summer Camp, iar antrenorii principali au fost Foreign Beggars. Britanicii s-au aflat pentru a doua oară în România, însă pentru prima dată în faţa publicului bucureştean. De atmosfera din deschidere s-au ocupat Amon, Carbon, Afo şi Dj Undoo.

Concert Foreign Beggars, Club Fabrica, 31 mai 2012

În jur de ora 01:00 clubul era plin ochi de iubitori de hip-hop şi dub step. Dj-ul Nonames şi-a instalat platanele, MC-ii microfoanele şi petrecerea a început. Încă de la primele acorduri simţeai că vei avea parte de un party profesionist şi plin de energie. Mix-urile electrice şi ritmul jocurilor de cuvinte ale MC-ilor au incitat fanii imediat la exprimare, fie că ridicau mâinile, degetele, săreau sau ţineau pasul în ritm de dubstep.

Concert Foreign Beggars, Club Fabrica, 31 mai 2012

Orifice Vulgatron a comunicat cel mai mult cu bucureştenii, prezentând trupa, melodiile şi instigând permanent la petrecere. Acesta a impresionat prin frecvenţa ridicată a rostirii versurilor, având parte de respectul fanilor din primele rânduri care i-au oferit două şepci. Metropolis a arătat cum se cântă hip-hop adevărat şi a avut grijă de publicul supraîncălzit oferind sticle cu apă, iar Nonames a mixat exemplar şi a filmat fanii în acţiune.

Concert Foreign Beggars, Club Fabrica, 31 mai 2012

Momentul special a avut loc spre sfârşitul reprezentației, când Vulgatron a împărţit publicul în două părţi, de-o parte şi de alta a clubului urmând ca la semnalul său cei prezenţi să se unească într-un pogo de mare clasă.

Pe lângă piesele cu care ne-au obişnuit, Foriegn Beggars a interpretat şi o piesă cu influenţe puternice de rock, amintind astfel de următorul pre-party B’Estfest Summer Camp, și anume concertul Slayer de la Arenele Romane din București.

 Fotografii de la concertul Foreign Beggars la București

 

PUBLICITATE
Comentează

Trending