Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Flesh Rodeo, Manfellow și Voodoo - prima seară de Avanpost Rock în Club A

Publicat

pe

Seara de 7 februarie a marcat începutul concertelor săptămânale ale participanților în cursa  pentru Trofeul Club A.

Manfellow au urcat pe scenă primii, iar cei care erau familiari cu Trupa 13 au avut plăcuta surpriză să regăsească pe scenă câțiva din membrii acesteia alături de basistul de la El Negro. Deși trupa a fost inființată abia anul trecut, se vede că sunt muzicieni cu experiență - piesele lor sunt fluide, au direcție și susținere ritmică. Fiecare dintre ei cântă și vocal, iar stilul reieșit din tot acest mix este unul modern care parcă te-ar duce cu gândul la Coldplay. Cu toate că nu ne așteptam să vedem fețe cunoscute la un concurs pentru new-commers, Manfellow au șanse foarte mari să se afirme.

Manfellow, Trofeul Club A (Bucuresti, 07.02.2012)

Manfellow, Trofeul Club A (Bucuresti, 07.02.2012)

Flesh Rodeo nu au așteptat prea mult de când au urcat pe scenă pentru a face publicul să sară. Stilul pe care îl abordează este unul cel puțin interesant - pare a fi rezultatul unui amestec de Alice in Chains, Tool și Rage Against the Machine. Au atitudine, au talent și se vede că pun suflet în ceea ce fac. Au fost atât de bine primiți de public încât primele rânduri au pornit un mic cerculeț de pogo în timp ce cei din spate săreau și dădeau din cap. La sfârșitul momentului lor, a fost cerut și un bis, dar nu le-a fost acordat timp în plus. Cu toate că nu se bucură de experiența membrilor formației adversare, Flesh Rodeo au șanse mari să ajungă în top.

Flesh Rodeo, Trofeul Club A (Bucuresti, 07.02.2012)

Flesh Rodeo, Trofeul Club A (Bucuresti, 07.02.2012)

Invitații speciali ai serii au fost Voodoo  - un pachet exploziv de energie și atitudine care poate să aducă artificii pe orice scena. Voodoo abordează ca gen muzical un amestec de dancehall și metal alternativ. Au un vocalist pe masura stilului - Fabian Sasu, care pare că a fost făcut pentru a fi pe scenă. A cântat cu și pentru public și a dansat până i-a căzut un dread-lock pe care apoi l-a arătat tuturor, râzând.

Voodoo, Trofeul Club A (Bucuresti, 07.02.2012)

Voodoo, Trofeul Club A (Bucuresti, 07.02.2012)

Numărul acustic al băieților pe piesa No Woman, No Cry a căpătat o însemnătate aparte la o ocazie atât de apropiată de ziua lui Bob Marley. Toata lumea a cântat împreună cu ei, creând o atmosferă atât de plăcută încât băieții au cântat piesa din nou la bis. Fabian a intrat în mulțime și a împărțiti microfonul cu toată lumea.

Voodoo, Trofeul Club A (Bucuresti, 07.02.2012)

Voodoo, Trofeul Club A (Bucuresti, 07.02.2012)

Cu un repertoriu variat, de la piese care te trăgeau din scaun și până la melodii cu încărcătură sentimentală, trupa Voodoo s-a remarcat prin prestația muzicală, dar cel mai important, prin faptul că i-au făcut pe cei din sală să se simtă ca fac parte din spectacol.

Prima seară a cântărilor concurenților a fost un succes. Două trupe tinere cu membri talentați au intrat în concurs cu dreptul. Puteți să ascultați piesele participante la concurs și să vă votați favoriții pe pagina oficială de Facebook a concursului, Trofeul „Club A”.

Vezi galeria de fotografii din prima seara Trofeul Club A

3 comentarii

Trending