Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Sarah Brightman
INFO CONCERT:
Apocalyptica
INFO CONCERT:
Gala Folk "Om bun" 2019
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Deep Purple

Dub FX și Flower Fairy au încins spiritele la Sala Polivalentă - VEZI FOTO ȘI VIDEO

Recenzia şi galeria de fotografii din cadrul concertului susţinut de Dub FX și Flower Fairy la Sala Polivalentă din București pe 8 iunie 2012.
DUB FX, live la Sala Polivalenta, 8 iunie 2012

DUB FX, live la Sala Polivalenta, 8 iunie 2012

Primit de fiecare dată cu acelaşi entuziasm, Benjamin Stanford aka Dub FX s-a întors pe 8 iunie în Bucureşti pentru o nouă reprezentaţie live. Alături de logodnica sa, Flower Fairy, artistul de origine australiană a încins atmosfera pentru mai bine de o oră şi jumătate în Foaierul Sălii Polivalente, un loc ce s-a dovedit a fi neîncăpător pentru numărul mare de fani strânși la concert.

DUB FX, live la Sala Polivalenta, 8 iunie 2012
Deşi a început cu o oră întârziere, show-ul lui Dub FX a fost ca de fiecare dată la înălţime. Publicul, format în preponderent din tineri, a fost impresionat de prestaţia live generată de pedale şi beatboxuri. S-au auzit piese cunoscute precum, Made, Rude Boy, In My Head, Love Someone şi multe altele, răsplătite cu aplauze frenetice minute în şir.

DUB FX, live la Sala Polivalenta, 8 iunie 2012

Cu fiecare apariție live, Dub FX cucerește din ce în ce mai mulți fani în România. Evenimentul de la Sala Polivalentă, deși a avut și punctele sale slabe, a fost un real succes. Muzica de calitate, publicul entuziast și loial, elementele vizuale și prestaţia scenică a artiștilor au însemnat pe scurt rețeta perfectă pentru o seară completă.

Dub Fx & Flower Fairy, live la Sala Polivalentă

Dub FX a devenit celebru în 2008, odată cu lansarea clipului piesei Love Someone, filmat pe o stradă din Bristol. Cu sute de milioane de vizualizări pe Youtube şi 500.000 de fani pe Facebook, Dub FX concertează în prezent la cele mai importante festivaluri ale lumii.

Galerie de fotografii de la concertul Dub FX la Sala Polivalentă

Vizionează galeria foto, click pe poze pentru mărire/slideshow

Radu Ciocan este Fotoreporter la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE