Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Cum a fost The Mission Dance Weekend 2012 - FOTO

The Mission Dance Weekend 2012 - Impresii si galerii foto de la concertele Armin Van Buuren, Chicane, Parov Stelar Band, Sunnery James & Ryan Marciano, Suie Paparude, Gojira, YOON, OK Corall

Publicat

pe

Armin van Buuren la Dance Weekend 2012
Armin van Buuren la Dance Weekend 2012

Pe 3 și 4 august plaja Hanul Piraților din Năvodari a fost regatul muzicii electro-dance. După un soare puternic ce a îngreunat așteptarea, o altă căldură avea să se instaureze pe cale fonică. The Mission Dance Weekend a beneficiat de o scenă generoasă și de un sistem de sunet puternic. Nume grele ale genului ca Armin Van Buuren, ChicaneParov Stelar Band (de la ei) și Șuie Paparude ori Gojira (de la noi) au urcat pe platforma de unde o masă de oameni s-a alimentat energetic toată noaptea. Centralizăm mai jos toate galeriile foto cu toate momentele din Dance Weekend.

Publicul de la The Mission Dance Weekend în timpul concertului Chicane

Publicul de la The Mission Dance Weekend în timpul concertului Chicane

Noaptea de vineri spre sâmbătă a debutat printr-un DJ Session al lui Gojira. În stilul lui specific, s-a jucat la butoane încălzind atmosfera pentru cele câteva sute de participanți care ajunseseră în locație.

Gojira la The Mission Dance Weekend 2012

Gojira la The Mission Dance Weekend 2012

Galerie de fotografii Gojira la The Mission Dance Weekend 2012

Gojira a predat ștafeta către Șuie Paparude care au electrizat atmosfera prin track-urile de pe cel mai nou album. Soundul dur, abraziv și chimic al albumului E suflet în aparat a fost îmblânzit cu melodii cunoscute de pe albumele mai vechi. Reacția publicului a fost pe măsură, Șuie Paparude interacționând din plin cu el.

Șuie Paparude la The Mission Dance Weekend 2012

Șuie Paparude la The Mission Dance Weekend 2012

Galerie de fotografii Șuie Paparude la The Mission Dance Weekend 2012

Odată cu intrarea pe scenă, Parov Stelar Band a adus o rupere de la ritmul impus anterior. Albumul The Princess, din al cărui tur de promovare a facut parte prezența la The Mission, a adus publicului combinații noi de sound electronic, beneficiind de instrumente și teme clasice. Beat-urile moderne, electro, s-au împletit cu cele de cabaret și swing, susținute de saxofon și trompetă, combinație extrem de apreciată de public. Trupa a mai concertat în România, ultima oară fiind alături de Morcheeba la Sala Polivalentă - Detalii aici.

Parov Stelar Band la The Mission Dance Weekend 2012

Parov Stelar Band la The Mission Dance Weekend 2012

Galerie de fotografii Parov Stelar Band la The Mission Dance Weekend 2012

Chicane s-a numit piesa de rezistență pentru care cele 5-6.000 de oameni au așteptat cu nerăbdare instalarea echipamentelor pe scenă. Nick Bracegirdle - omul din spatele proiectului - se numără printre cei mai în vogă producători britanici. Show-ul susținut în Năvodari a fost de-a dreptul fenomenal, reacția publicului putând fi descrisă foarte simplu - transfer wireless de energie. Ritmurile cunoscute de pe cele mai noi albume - Thousand Mile Stare și Giants - cu o scurtă călătorie prin melodiile din primele albume, care au făcut din Chicanelegenda internațională de astăzi, au electrizat publicul în ciuda orei târzii de intrare pe scenă. Timpul a părut că zboară de-a lungul concertului de excepție, publicul reacționând entuziast la fiecare track.

Chicane la The Mission Dance Weekend 2012

Chicane la The Mission Dance Weekend 2012

Galerie de fotografii Chicane la The Mission Dance Weekend 2012

Sâmbăta din Dance Weekend l-a avut headliner pe DJ-ul olandez Armin van Buuren. Seara de concerte a început cu OK Corall. Ok-ul a fost dat de Tiberiu Jakab (aka Vania) și Bogdan Danciu (aka Thornado). Ei au demarat petrecerea cu elemente funk și disco, mixate electro.

OK Corral la The Mission Dance Weekend 2012

OK Corral la The Mission Dance Weekend 2012

Galerie de fotografii OK Corral la The Mission Dance Weekend 2012

În jurul orei 23, YOON a preluat stafeta în warm-up-ul pentru Armin Van Buuren. S-a simțit fiecare membru al formației, fiecare instrument. Soundul lor chimic, alternativ anunța o noapte cu mult peste cea de vineri. Pentru cei care nu i-au descoperit încă, YOON vine cu un sound interesant în care se simt influențe de Morcheeba, Massive Attack, Royksopp, Portishead. Ca mostră, vă oferim versiunea radio a melodiei Nur.

YOON la The Mission Dance Weekend 2012

YOON la The Mission Dance Weekend 2012

Galerie de fotografii YOON la The Mission Dance Weekend 2012

Lumea de pe plajă avea impresia că doi DJ de afară veneau să încălzească atmosfera încă vreo 2 ore, având o sarcină obișnuită. Sunnery James & Ryan Marciano au dat însă foc la public... Este evident de ce aceștia sunt aleși să deschidă seturile unora ca Armin van Buuren, Sander van Doorn și David Guetta. Hitul lor Tribeca și remake-ul “Lethal Industry” al lui Tiesto au avut un impact exploziv asupra publicului. După Sunnery James & Ryan Marciano spectatorii aveau nevoie de un respiro sau de încă un energizant.

Sunnery James & Ryan Marciano la The Mission Dance Weekend 2012

Sunnery James & Ryan Marciano la The Mission Dance Weekend 2012

Galerie de fotografii Sunnery James & Ryan Marciano la The Mission Dance Weekend 2012

Armin Van Buuren a început să mixeze pe la ora 2 noaptea și nu s-a oprit decât la răsărit. Publicul a atins nivelul maxim. Armin a revenit în România după doi ani. Și-a promovat albumul re-editat Mirrage, pe care îl publicase online cu câteva zile înainte. Plaja Hanul Piratilor a fost invadată de sunete proaspete într-un spectacol de muzică, lumini și senzații. Până spre 5:30, toată lumea a fost captată.

Armin Van Buuren la The Mission Dance Weekend 2012

Armin Van Buuren la The Mission Dance Weekend 2012

Galerie de fotografii Armin Van Buuren la The Mission Dance Weekend 2012

Armin, cel mai bun DJ din 2007 potrivit revistei DJ Mag, luptă acum pentru un nou titlu. Poate fi ajutat de voi până pe 29 august 2012 cu un vot pe www.djmag.com/top100, vot pentru care vă mulțumește anticipat în clipul de mai jos:

PUBLICITATE
2 comentarii

AGENDA DE CONCERTE

<< dec. 2021 >>
lmmjvsd
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Trending