Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Cum a fost la Rock the City - Within Temptation

Shanon și colegii săi olandezi au venit din nou in Romania, de data aceasta la Rock the City. Impresii si fotografii de la concertul de la Romexpo.

Publicat

pe

Sharon den Adel, eleganta pe scena Rock the City, Romexpo 2012
Sharon den Adel, eleganta pe scena Rock the City, Romexpo 2012

Membrii Within Temptation nu sunt străini scenelor românești, ei au mai poposit pe meleagurile noastre chiar cu un an în urmă la Peninsula, dar au ajuns pe scena Rock the City cu aceeași bună dispoziție și energie pozitivă ca la un debut.

Sharon den Adel, eleganta pe scena Rock the City, Romexpo 2012

Sharon den Adel, eleganta pe scena Rock the City, Romexpo 2012

Vezi mai multe poze cu Within Temptation la Rock the City 2012

Sharon den Adel s-a afișat în fața publicului într-o rochie albă-argintie scurtă și cu cizme asortate spre deliciul fanilor de sex masculin (presupun) și a început spectacolul cu Shot in the Dark și In the Middle of the Night. Nu s-au terminat bine primele două piese ale olandezilor că oamenii deja începuseră să se îndrepte către scenă. Până să fi terminat Faster și What Have You Done, vocea lui Sharon deja era acompaniată de cea a fanilor.

Vorbind despre vocea solistei, nu am putut să nu observăm că părea puțin răgușită. A sunat bine, în ciuda acestei impresii. La capitolul prezență scenică, Sharon a fost la înălțime. Cântăreața a alergat pe toată scena dansând și mulțumind publicului pentru susținere.

Within Temptation la Rock the City 2012

Within Temptation la Rock the City 2012

La final, i-a venit rândul să facă o gafă din categoria Metallica. Solista a afișat în fața publicului un mare steag... al Bulgariei. Oamenii au rămas muți, dar când se pregăteau să își exprime indignarea, Sharon a primit din public un tricolor românesc pe care l-a fluturat vizibil stresată în fața noastră. Părerile despre incident sunt împărțite.

Within Temptation la Rock the City 2012

Within Temptation la Rock the City 2012

Setlistul Within Temptation - Rock the City 2012

  1. Shot in the Dark
  2. In the Middle of the Night
  3. Faster
  4. What Have You Done
  5. Ice Queen
  6. Where is the Edge
  7. Iron
  8. Stand my Ground
  9. Sinead
  10. Mother Earth

Video Within Temptation - Rock the City 2012

Vezi mai multe poze cu Within Temptation la Rock the City 2012

PUBLICITATE
Comentează

Muzică nouă

Within Temptation a lansat piesa "Shed My Skin", virând şi mai mult spre rock alternativ

Within Temptation a lansat pe 25 iunie 2021 o nouă piesă, "Shed My Skin", colaborare cu Annisokay. Melodia îmbină rock-ul alternativ cu elemente de heavy metal şi câte un element orchestral strecurat pe fundal. Vocea e totui senzaţională, iar Sharon den Adel rămâne în continuare un reper în muzica rock. Piesa se ascultă în articol.

Publicat

pe

Coperta single Within Temptation Annisokay Shed My Skin
Coperta single Within Temptation Annisokay Shed My Skin │ FOTO: Within Temptation

"Shed My Skin" este un single cu o producţie excelentă, sună cinematic şi i s-ar potrivi de minune un trailer de "Hunger Games" să zicem. Chitara îmbinată cu sample-urile electronice sunt deja aspecte obişnuite pentru sound-ul Within Temptation, dar fanii vor avea şi o surpriză. Formaţia germană metalcore Annisokay intră pe track pentru un plus de "greutate" şi chiar un growl spre final. Sharon den Adel cântă curat, cu vocalize lungi şi oglindite în ecouri care răsună pe parcursul piesei.

Ultimul minut şi jumătate alunecă spre djent şi metalcore într-un mod delicios. Versurile acestui single sunt despre modul în care facem faţă schimbărilor inevitabile din viaţă. Fac aluzie la transformările inevitabile şi fricţiunile care dau naştere unor diamante, personalităţi bine cristalizate. Sharon den Adel a descris aceasta creaţie drept una despre "devenirea omului care trebuie să fim, chiar dacă asta înseamnă să pierdem oameni dragi, dar de care ne-am îndepărtat".

Within Temptation va lansa şi un videoclip special creat pentru acest track în cadrul concertului său transmis în realitate virtuală pe 8 şi 9 iulie. Se numeşte "Within Temptation: The Aftermath - A Show In a Virtual Reality". Biletele se pot achiziţiona de aici. Un bilet de o persoană costă 24.99 euro sau 29.99 pentru 2 sau mai multe persoane care privesc în aceeaşi cameră pe headseturi VR.

Nu va fi un concert clasic, ci o operă de artă pusă în scenă într-o lume post apocaliptică, un spectacol VR care integrează muzica trupei. Spectacolul va ţine o oră, perioadă în care trupa va cânta hituri ale sale, dar şi melodii noi, interacţionând cu elementele 3D redate în mediul virtual. Within Temptation a lansat pe final de an 2020 videoclipul şi piesa "The Purge", cu un mesaj legat de introspecţie şi alegeri mai bune sau nefericite în viaţă. Grupul trebuia să vină la festivalul WTF din Bistriţa, mutat din 2020 în 2021 în luna august.

Ulterior acesta a fost mutat în 2022, alături de întreg turneul european "World Collide" al grupului olandez.

Citește în continuare

Trending