Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Cum a fost la Rock the City - Within Temptation

Shanon și colegii săi olandezi au venit din nou in Romania, de data aceasta la Rock the City. Impresii si fotografii de la concertul de la Romexpo.

Publicat

pe

Sharon den Adel, eleganta pe scena Rock the City, Romexpo 2012
Sharon den Adel, eleganta pe scena Rock the City, Romexpo 2012

Membrii Within Temptation nu sunt străini scenelor românești, ei au mai poposit pe meleagurile noastre chiar cu un an în urmă la Peninsula, dar au ajuns pe scena Rock the City cu aceeași bună dispoziție și energie pozitivă ca la un debut.

Sharon den Adel, eleganta pe scena Rock the City, Romexpo 2012

Sharon den Adel, eleganta pe scena Rock the City, Romexpo 2012

Vezi mai multe poze cu Within Temptation la Rock the City 2012

Sharon den Adel s-a afișat în fața publicului într-o rochie albă-argintie scurtă și cu cizme asortate spre deliciul fanilor de sex masculin (presupun) și a început spectacolul cu Shot in the Dark și In the Middle of the Night. Nu s-au terminat bine primele două piese ale olandezilor că oamenii deja începuseră să se îndrepte către scenă. Până să fi terminat Faster și What Have You Done, vocea lui Sharon deja era acompaniată de cea a fanilor.

Vorbind despre vocea solistei, nu am putut să nu observăm că părea puțin răgușită. A sunat bine, în ciuda acestei impresii. La capitolul prezență scenică, Sharon a fost la înălțime. Cântăreața a alergat pe toată scena dansând și mulțumind publicului pentru susținere.

Within Temptation la Rock the City 2012

Within Temptation la Rock the City 2012

La final, i-a venit rândul să facă o gafă din categoria Metallica. Solista a afișat în fața publicului un mare steag... al Bulgariei. Oamenii au rămas muți, dar când se pregăteau să își exprime indignarea, Sharon a primit din public un tricolor românesc pe care l-a fluturat vizibil stresată în fața noastră. Părerile despre incident sunt împărțite.

Within Temptation la Rock the City 2012

Within Temptation la Rock the City 2012

Setlistul Within Temptation - Rock the City 2012

  1. Shot in the Dark
  2. In the Middle of the Night
  3. Faster
  4. What Have You Done
  5. Ice Queen
  6. Where is the Edge
  7. Iron
  8. Stand my Ground
  9. Sinead
  10. Mother Earth

Video Within Temptation - Rock the City 2012

Vezi mai multe poze cu Within Temptation la Rock the City 2012

Muzică nouă

Within Temptation a lansat un nou single, "The Purge" - AUDIO

Within Temptation îşi continuă evoluţia muzicală pe noul single "The Purge". Metaliştii olandezi au lansat o piesă plină de energie, excelent mixată cu clape cu sound futurist şi cu straturi de voce fascinante. Vă invităm să ascultaţi melodia în articol.

Publicat

pe

Coperta single Within Temptation The Purge
Coperta single Within Temptation The Purge │ FOTO: Within Temptation

"The Purge" este cel mai nou single Within Temptation, sosind după piesa "Entertain You", care a debutat în mai 2020. Melodia proaspăt lansată are un sound intens, ducând cu gândul la o secvenţă cinematografică cu două armate se ciocnesc în câmp deschis. Solista Sharon Den Adel străluceşte ca de obicei prin vocea înălţată pe culmi şi prin inflexiuni melodioase ce acoperă chitara plină de energie. Versurile sunt despre auto analiză şi căutarea mântuirii şi salvării personale.

Trupa a avut toate concertele şi apariţiile de la festivalurile din 2020 anulate, concentrându-se pe compoziţii noi şi înregistrări. Nu ştim încă dacă vom vedea şi un nou LP, dar cu siguranţă ni se mai pregătesc şi alte single-uri. Sharon a discutat recent cu publiatia Kerrang!, promiţând alte 3 noi single-uri de sine stătătoare, toate lansate în 2020.

Iată spusele sale:

E ceva ce am dorit să încercăm de ceva vreme: să putem partaja muzică nouă mai rapid, în loc să fim nevoiţi să aşteptăm încă 2 sau 3 ani până ce iese un album. Uneori se simte mai bine un anumit lucru pe moment, decât să aştepţi câţiva ani până iese albumul.

Cred că albumele şi serviciile de streaming sunt două lucruri diferite: ele au scopuri diferite. Unul este fizic, evident, poţi citi versurile şi privi artwork-ul, iar celălalt este ceva mai direct, o cale mai uşoară de a accesa muzica. Nu trebuie ca aceste două produse să se excludă unul pe altul, pentru că au un alt scop în opinia mea.

Ultimul album de studio al trupei a fost "Resist", lansat în februarie 2019. A debutat în top 10 în câteva ţări de pe glob şi a fost primul album Within Temptation care a ajuns pe locul 1 într-un top oficial din Germania. Formaţia este headliner la festivalul WTF din Bistriţa, desfăşurat în august 2021.

Citește în continuare

Trending

CLOSE
CLOSE