Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Dolores O'Riordan în deschiderea concrtului The Cranberries de la Romexpo, Bucuresti pe 11 octombrie 2012Dolores O’Riordan, solista The Cranberries, a murit la 46 de ani INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Judas Priest - Firepower
Revoluția Prețurilor vine cu până la 60% reducere. E momentul să vânezi ofertele, mâine poate fi mai scump!

Cum a fost la Rock the City - The Cult

Cei de la The Cult au fost în formă, au fost așa cum ne-am așteptat și așa cum ne-am dorit.  Imagini si impresii de la Rock the City...

Separarea reginelor goth din Within Temptation și Evanescence a fost făcută de The CultIan Astbury a apărut pe scenă purtând un accesoriu vestimentar nebunesc  - o vestă cu guler de blană. Soarele ardea insuportabil de tare deasupra parcării de la Romexpo, toată lumea se întreba cum de vocalistul rezistă caniculei. Ian nu a ezitat să ne spună secretul, acela că înaintea concertelor consumă o cantitate foarte mare de apă.

The Cult în concert la festivalul Rock The City 2012

The Cult în concert la festivalul Rock The City 2012

The Cult au fost în formă, au fost așa cum ne-am așteptat și așa cum ne-am dorit. Ian învârtea microfonul ca pe un lasou și cânta cu toată vlaga lui, din când în când lua și tamburină pentru a bate ritmurile la unison cu colegii de trupă. Am ascultat Honey from a knife și Rain. Frontman-ul a dedicat piesa Lucifer tuturor fanilor heavy rock, spunând „This is for all you hard rock enthusiasts!”. Totuși, piesa nu a avut vreo importanță anume pentru că Ian a repetat de încă 2-3 ori aceeași dedicație pe parcursul concertului. Setlist-ul a inclus și Phoenix, The wolf, Love removal machine și Lil' Devil.

The Cult la București, 1 iulie 2012

The Cult la București, 1 iulie 2012

„Do you guys like Skrillex?” s-a auzit la un moment dat în pauza dintre două piese. Răspunsul mulțimii a fost un „NO!” lung și hotărât. Ian zâmbește și spune „That's what I wanted to hear!”.

Imediat după show, Ian Astbury a făcut o vizită jurnaliștilor de la cortul presei. Toți reporterii și fanii au sărit să-i pună întrebări și să-l fotografieze, iar vocalistul a răspuns calm la toate. Și noi am stat de vorbă cu el, în cadrul unui mic interviu ad hoc.

Ian Astbury (The Cult) în dialog cu InfoMusic.ro

Ian Astbury (The Cult) în dialog cu InfoMusic.ro

Galerie foto de la concertul The Cult

Video The Cult la Rock The City 2012

 

Rux Boga este Colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE