Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Cum a fost la Rock the City - Evanescence

Era și cazul să poposească prin România pentru că foarte mulți fani îi așteptau cu nerăbdare. Imagini si impresii despre Evanescence si Amy Lee la Rock the City 2012.

Publicat

pe

Amy Lee la clape, Concert Evanescene in Bucuresti la Rock the City 2012
Amy Lee la clape, Concert Evanescene in Bucuresti la Rock the City 2012

Primul moment în care Romexpo s-a aglomerat cu adevărat a fost la concertul Evanescence. Era și cazul să poposească prin țărișoara noastră pentru că foarte mulți fani așteptau cu nerăbdare fie s-o asculte, fie s-o vadă pe viu pe Amy Lee.

Vezi mai multe poze de la concertul Evanescene la Rock the City

Fără preludiu, americanii au pornit spectacolul cu What You Want și deja toată lumea cânta Hello, Hello... A urmat Going Under, moment în care publicul a început să sară bucurându-se de cel de-al doilea single al formației. Abia după ce a electrizat masele cu primele două piese, Amy a luat o pauză pentru a saluta fanii. Nu am avut parte de un dialog complex însă, după un „Hello Bucharest!”, trupa a continuat cu The Other Side.

Evanescence s-a prezentat foarte bine la concert. Amy Lee a dat din cap în ritm cu publicul și din când în când a interpretat câteva pasaje la clape. Nici colegii săi de trupă nu au fost mai prejos, fără să vrem l-am observat pe Will Hunt la tobe, care lovea și învârtea bețele fără pauză.

Will Hunt - frenezia de la baterie in concertul Evanescence - Rock the City 2012

Will Hunt - frenezia de la baterie în concertul Evanescence - Rock the City 2012

La scurt timp și-a făcut apariția pe scenă un element must-have al concertelor Evanescence - pianul. Amy s-a așezat la pian, iar noi ne-am pregătit pentru suspinele adolescentelor din public. Primele acorduri din Lithium au picat anapoda după energia răsunătoare de mai devreme, însă după doar două piese lente, săritul și datul din cap au reînceput pe My Heart Is BrokenCall Me When You’re Sober și Imaginary. Pianul a reintrat în scenă pentru piesele Lost in Paradise și My Immortal.

Amy Lee și Evanescence la Rock the City 2012

Amy Lee și Evanescence la Rock the City 2012

Concertul s-a încheiat cu primul hit al trupei - Bring Me To Life, dar din păcate fără Paul McCoy. Amy Lee a povestit că ultima sa vizită în România a fost la filmarea clipului Bring Me To Life, însă după primirea oferită de fani sigur se va reîntoarce.

Fanii Evanescence la Rock the City 2012

Fanii Evanescence la Rock the City 2012

PUBLICITATE
Un comentariu

Trending