Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Cum a fost la Rock the City - Evanescence

Era și cazul să poposească prin România pentru că foarte mulți fani îi așteptau cu nerăbdare. Imagini si impresii despre Evanescence si Amy Lee la Rock the City 2012.

Publicat

pe

Amy Lee la clape, Concert Evanescene in Bucuresti la Rock the City 2012
Amy Lee la clape, Concert Evanescene in Bucuresti la Rock the City 2012

Primul moment în care Romexpo s-a aglomerat cu adevărat a fost la concertul Evanescence. Era și cazul să poposească prin țărișoara noastră pentru că foarte mulți fani așteptau cu nerăbdare fie s-o asculte, fie s-o vadă pe viu pe Amy Lee.

Vezi mai multe poze de la concertul Evanescene la Rock the City

Fără preludiu, americanii au pornit spectacolul cu What You Want și deja toată lumea cânta Hello, Hello... A urmat Going Under, moment în care publicul a început să sară bucurându-se de cel de-al doilea single al formației. Abia după ce a electrizat masele cu primele două piese, Amy a luat o pauză pentru a saluta fanii. Nu am avut parte de un dialog complex însă, după un „Hello Bucharest!”, trupa a continuat cu The Other Side.

Evanescence s-a prezentat foarte bine la concert. Amy Lee a dat din cap în ritm cu publicul și din când în când a interpretat câteva pasaje la clape. Nici colegii săi de trupă nu au fost mai prejos, fără să vrem l-am observat pe Will Hunt la tobe, care lovea și învârtea bețele fără pauză.

Will Hunt - frenezia de la baterie in concertul Evanescence - Rock the City 2012

Will Hunt - frenezia de la baterie în concertul Evanescence - Rock the City 2012

La scurt timp și-a făcut apariția pe scenă un element must-have al concertelor Evanescence - pianul. Amy s-a așezat la pian, iar noi ne-am pregătit pentru suspinele adolescentelor din public. Primele acorduri din Lithium au picat anapoda după energia răsunătoare de mai devreme, însă după doar două piese lente, săritul și datul din cap au reînceput pe My Heart Is BrokenCall Me When You’re Sober și Imaginary. Pianul a reintrat în scenă pentru piesele Lost in Paradise și My Immortal.

Amy Lee și Evanescence la Rock the City 2012

Amy Lee și Evanescence la Rock the City 2012

Concertul s-a încheiat cu primul hit al trupei - Bring Me To Life, dar din păcate fără Paul McCoy. Amy Lee a povestit că ultima sa vizită în România a fost la filmarea clipului Bring Me To Life, însă după primirea oferită de fani sigur se va reîntoarce.

Fanii Evanescence la Rock the City 2012

Fanii Evanescence la Rock the City 2012

PUBLICITATE
Un comentariu

Concerte & turnee

Evanescence concertează la București pe 7 iunie; Vezi programul și regulile de acces

Evanescence revine la Bucuresti pe 7 iunie 2022. Evenimentul are loc la Arenele Romane, invitata specială din deschidere fiind trupa Yonaka din Marea Britanie. Consultă programul și regulile de acces la concert.

Publicat

pe

Concert Evanescence la Arenele Romane din București pe 29 iunie 2017

Evanescence, una dintre cele mai iubite și apreciate trupe rock americane, se află din nou într-o formulă magică în care vocea celebrei cântărețe Amy Lee înnobilează piesele care au consacrat trupa și care au rămas nemuritoare pe buzele fanilor din întreaga lume. Cu albume vândute în zeci de milioane de exemplare în întreaga lume, muzica Evanescence a fost răsplătită cu numeroase nominalizări și premii internaționale, printre care două Grammy-uri primite în anul 2004 pentru piesa "Bring Me To Life", la categoriile "Best New Artist" și "Best Hard Rock Performance".

Yonaka vin din Marea Britanie, mai exact din Brighton, și activează pe scena muzicală din 2014, timp în care au lansat un album în 2019, intitulat 'Don't Wait 'Till Tomorrow', dar și patru EP-uri. Trupa abordeaza un alternative rock cu influențe de prog pe alocuri.

Formația a fost în turneu cu Bring Me The Horizon și Fever 333, ulterior colaborând cu BMTH pentru piesa 'Tapes'. În momentul de față, Yonaka înseamnă Theresa Jarvis la voce, George Edwards la chitară, Alex Crosby la bas și clape și Robert Mason la tobe.

Programul concertului Evanescence de pe 7 iunie 2022:

 • Open Doors 19:00
 • Yonaka 20:00 - 20:45
 • Evanescence 21:15 - 22.55

Reguli de acces la concertul Evanescence:

Porțile se deschid la ora 19:00, iar după această oră publicul poate sosi oricând pentru a va vedea trupele favorite. Concertul are loc în aer liber.

Pentru toate categoriile de bilete, accesul se face pe la porțile de jos din parc ale Arenelor Romane. La intrarea în perimetrul evenimentului, toți participanții vor fi percheziționați de către agenții de securitate.

Este interzis accesul cu:

 • sticle, conserve;
 • mancare sau bauturi de orice fel;
 • artificii, arme, obiecte periculoase;
 • obiecte cu laser (ex. pointere, brichete cu laser);
 • umbrele (vă rugăm, în caz că se anunță ploaie, să veniți cu pelerine);
 • aparate foto/video profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detasabil);
 • aparate de înregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale;
 • animale de companie;
 • persoanele cu probleme de ordin medical trebuie să aibă asupra lor dovezi clare pentru a putea intra la concert cu medicamentele necesare.

Organizatorii NU vor stoca și NU vor păzi obiectele prezentate în lista de mai sus pe durata evenimentului!

Organizatorii informează publicul participant că spectacolele includ lumini puternice ce pot afecta persoanele epileptice.

Categorii de bilete și brățări:

Accesul în spațiul de eveniment va fi permis unei singure persoane pe baza biletului valid, o singură dată. Biletul în baza căruia se va face accesul va trebui păstrat pe toată durata concertului.

Părăsirea perimetrului de concert, după validarea biletului de acces, va fi strict interzisă. Persoanele care doresc să părăsească zona de eveniment o pot face, dar dacă doresc să intre din nou, vor trebui să-și cumpere alte bilete.

 • Posesorii de bilete la categoriile "Premium" și "Teren", vor primi brățări care le va permite accesul în zona în care au bilete. Brățările trebuie păstrate la mână, exact așa cum au fost puse, pe toată durata concertului. Brățările nu sunt transmisibile și nu trebuie deteriorate pe întreaga perioadă a evenimentului. Posesorii de bilete la categoria Acces General nu vor primi brățara la acces.
 • Categoria "Premium" - Cu loc în sectoarele K si E. Vor primi brățări care le va permite accesul în zona în care și-au cumpărat bilet precum și în zonele Teren și Acces General
 • Categoria "Teren"- Fără loc, în fața scenei. Vor primi brățări care le va permite accesul în zona în care și-au cumpărat bilet precum și în zona Acces General. Nu vor avea acces în zona "Premium"
 • Categoria "Acces General" cu loc în Arenă, mai puțin sectoarele K și E, și fără loc în spatele categoriei Teren. Nu vor primi brățări. Nu vor avea acces în zona Premium și Teren.

Bilete la concertul Evanescence:

 • Premium (cu loc) - 349 lei presale și 370 lei la intrare
 • Teren (fără loc, în fața scenei) - 269 presale și 300 lei la intrare
 • Acces General (cu loc sau fără loc) - 179 lei presale și 200 lei la intrare

*La prețul tuturor biletelor comandate în presale se adaugă comisionul de emitere bilet de 10 lei.

Citește în continuare

Trending