Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Slipknot

Cu dragoste, Direcția 5 (foto+video)

Peste 4000 de spectatori, ropote de aplauze, piese celebre, invitaţi speciali, cereri în căsătorie şi mult romantism, pe scurt un concert cald, dedicat dragostei. Cam aşa poate fi descris în... Continuare »
Concert Directia 5, 14 februarie 2012, Sala Palatului

Peste 4000 de spectatori, ropote de aplauze, piese celebre, invitaţi speciali, cereri în căsătorie şi mult romantism, pe scurt un concert cald, dedicat dragostei. Cam aşa poate fi descris în câteva cuvinte show-ul pe care Direcţia 5 l-a susţinut pe 14 februarie la Sala Palatului din Bucureşti.

Concert Directia 5, 14 februarie 2012, Sala Palatului

Puţin după orele 19.30, în aplauzele energice ale publicului nerăbdător, care a umplut până la refuz sala de concert, pe scenă au urcat membrii formaţiei Direcţia 5. În prima parte a spectacolului, îndrăgostiţii de toate vârstele au ascultat piesele Când ai apărut prima oară, De-aş putea, Atunci când ei doi se iubesc și Hai, hui prin oraș, incluse pe albumul Beautiful Jazz Duets și interpretate alături de Giulia, Anda Adam, Monica Anghel şi Paula Seling. Partea a doua a fost dedicată pieselor celebre pe care evident mulţimea le-a cântat odată cu formația. De la Povestea noastră, Eşti îngerul meu, Dac-ai ştii, Am nevoie de tine şi până la Îţi mulţumesc, publicul nu a slăbit deloc ritmul, a cântat, a dansat şi a aplaudat în picioare minute în şir.

Nu au lipsit nici momentele indite de dragoste. Puţin înainte de terminarea concertului, un tânăr și-a cerut iubita în căsătorie în faţa a peste 4000 de oameni. Vădit emoţionat, el a reuşit să rostească întrebarea magică, la care din fericire a primit un răspuns afirmativ.

Direcţia 5, adică Cristi Enache (voce), Marian Ionescu (chitară), Nicu Dalaman (chitară), Marius Keseri (tobe) şi Toni Şeicărescu (voce), a reuşit şi de această dată să-şi încânte fanii cu un spectacol intens, plin de culoare, căldură, energie şi multă iubire. Seria concertelor dedicate dragostei va continua cu încă două reprezentaţii marca Direcția 5 la Timişoara pe 16 februarie 2012 şi la Sibiu pe 17 februarie.

Galerie de fotografii din concert:

Vizionează galeria foto, click pe poze pentru mărire/slideshow

Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE