Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Cu dragoste, Direcția 5 (foto+video)

Publicat

pe

Concert Directia 5, 14 februarie 2012, Sala Palatului
Concert Directia 5, 14 februarie 2012, Sala Palatului

Peste 4000 de spectatori, ropote de aplauze, piese celebre, invitaţi speciali, cereri în căsătorie şi mult romantism, pe scurt un concert cald, dedicat dragostei. Cam aşa poate fi descris în câteva cuvinte show-ul pe care Direcţia 5 l-a susţinut pe 14 februarie la Sala Palatului din Bucureşti.

Concert Directia 5, 14 februarie 2012, Sala Palatului

Puţin după orele 19.30, în aplauzele energice ale publicului nerăbdător, care a umplut până la refuz sala de concert, pe scenă au urcat membrii formaţiei Direcţia 5. În prima parte a spectacolului, îndrăgostiţii de toate vârstele au ascultat piesele Când ai apărut prima oară, De-aş putea, Atunci când ei doi se iubesc și Hai, hui prin oraș, incluse pe albumul Beautiful Jazz Duets și interpretate alături de Giulia, Anda Adam, Monica Anghel şi Paula Seling. Partea a doua a fost dedicată pieselor celebre pe care evident mulţimea le-a cântat odată cu formația. De la Povestea noastră, Eşti îngerul meu, Dac-ai ştii, Am nevoie de tine şi până la Îţi mulţumesc, publicul nu a slăbit deloc ritmul, a cântat, a dansat şi a aplaudat în picioare minute în şir.

Nu au lipsit nici momentele indite de dragoste. Puţin înainte de terminarea concertului, un tânăr și-a cerut iubita în căsătorie în faţa a peste 4000 de oameni. Vădit emoţionat, el a reuşit să rostească întrebarea magică, la care din fericire a primit un răspuns afirmativ.

Direcţia 5, adică Cristi Enache (voce), Marian Ionescu (chitară), Nicu Dalaman (chitară), Marius Keseri (tobe) şi Toni Şeicărescu (voce), a reuşit şi de această dată să-şi încânte fanii cu un spectacol intens, plin de culoare, căldură, energie şi multă iubire. Seria concertelor dedicate dragostei va continua cu încă două reprezentaţii marca Direcția 5 la Timişoara pe 16 februarie 2012 şi la Sibiu pe 17 februarie.

Galerie de fotografii din concert:

Muzică nouă

Ascultă noua piesă Direcția 5, "Un adăpost" - AUDIO

Direcția 5 pregătește lansarea unui nou album, până atunci dezvăluind publicului o baladă pop-rock intitulată "Un adăpost". Melodia este acompaniată de un video cu versuri.

Publicat

pe

Direcția 5, concert special 17 noeimbrie
Direcția 5, concert special 17 noeimbrie │ FOTO: Captură YouTube

Piesa "Un adăpost" este compusă de Marian Ionescu, versurile fiind semnate de Dinu Olărașu. Melodia va fi inclusă pe viitorul album Direcția 5, "Minimal", pe care trupa îl va lansa pe 21 mai. Piese noi de pe acest album vor fi prezentate publicului în cadrul unui concert la Sala Palatului, ce va cuprinde în setlist și hiturile formației.

"Ne propunem să aducem cântecele noastre din perioada 1991 - 2022 și câteva cântece de pe noul nostru album "Minimal", pe care îl lansăm pe 21 mai 2022 la Sala Palatului. Va fi o premieră pentru publicul din București. Așteptăm cu mare emoție reîntâlnirea cu voi și ne bucurăm că putem fi aici", a transmis formația.

Lyric Video: Direcția 5 - "Un adăpost"

Cu mii de concerte la activ, Direcţia 5 este o prezenţă consecventă şi foarte iubită pe scenele din România. Trupa a lansat primul album din carieră în 1991, iar, de atunci, în fiecare an a lansat câte un material discografic ce îi poartă amprenta. Background-ul muzical colosal face ca trupa să fie recunoscută și apreciată chiar și peste hotare, lansând peste 20 de albume și peste 400 de piese, printre care și colaborări cu nume de referință din muzica românească – Lidia Buble, Delia, Andra, Nicoleta Nucă, Loredana Groza și Paula Seling.

În luna aprilie a anului trecut, trupa a lansat "Am să te am", un single romantic, plin de sensibilitate, iar în septembrie a lansat "E un ecou", o piesă emoționantă, despre agitația și constrângerile vieții cotidiene, însoțită de un videoclip filmat pe străzile din București.

Direcția 5 a spus şi continuă să spună, nenumărate poveşti de viaţă şi iubire, prin versurile sale și prin interpretările live de excepție. În luna noiembrie, trupa a susținut un concert la Teatrul de pe Lipscani, în Sala Rapsodia, iar întregul show a fost transmis online. Îl puteți urmări aici.

Citește în continuare

Trending