Urmărește-ne în Social Media

rock

Cristi Minculescu: Bună seara, prieteni! și un nou început cu LOTUS

Salutul "Bună seara, prieteni!" s-a auzit din nou în București vineri puțin după ora 23, când Cristi Minculescu și-a dat întâlnire cu fanii săi în True Club în cadrul unui prim concert unplugged sub titulatura LOTUS.

Publicat

pe

Cristi Minculescu si Judy Seutter in True Club
Cristi Minculescu si Judy Seutter in True Club

Salutul "Bună seara, prieteni!" s-a auzit din nou în București vineri, 7 decembrie 2012, puțin după ora 23, când Cristi Minculescu și-a dat întâlnire cu fanii săi în True Club în cadrul unui prim concert unplugged sub titulatura LOTUS. Clubul din Centrul Vechi al Bucureștiului a fost neîncăpător pentru cei care au venit să-l vadă pe fostul solist Iris într-o nouă formulă.

Cristi Minculescu la prima aparitie LOTUS in capitala

Cristi Minculescu la prima aparitie LOTUS in capitala

Într-o atmosferă cât se poate de caldă, Minculescu a urcat pe scenă emoționat, nu înainte de a-și săruta soția aflată în public. Curioși să-l vadă pe Cristi altfel decât în postura de solist Iris, fanii au avut parte de o surpriză.

VIDEO DIN CONCERT Cristi Minculescu / Lotus - Feel Like Making Love

Repertoriul ales pentru concertul de vineri seara a cuprins piese celebre ale unor trupe precum Dire Straits, Deep Purple, Uriah Heep, AC/DC sau Led Zeppelin. Alături de chitaristul Judy Seutter, unul dintre colegii din noua trupa Lotus, Minculescu le-a oferit fanilor "Satisfaction", i-a "plimbat" pe "Highway to Hell", a cântat pentru fete "Feel like making love", i-a făcut pe băieți să se simtă "Soldier of Fortune" și nu în ultimul rând, i-a dedicat melodia "Stairway to Heaven" unui prieten pierdut de curând. Nimeni nu a tăcut o clipă timp de aproape o oră și jumate, toți cei prezenți cântând într-un glas "Painted Black" de la Rolling Stones, "You Shook Me All Night Long" a celor de la AC/DC sau "All Along the Watchtower" a lui Jimi Handrix.

Cristi Minculescu si Judy Seutter in True Club

Cristi Minculescu si Judy Seutter in True Club

Emoțiile au crescut când Judy a interpretat de unul singur o piesă în memoria mamei sale care a decedat în urmă cu câteva săptămâni, iar melodia cu care s-a încheiat recitalul, "Strada ta” a dus trăirea frenetică la cote maxime. Fanii au aplaudat minute în șir.

Chitaristul Judy Seutter, colegul lui Cristi Minculescu in trupa LOTUS

Chitaristul Judy Seutter, colegul lui Cristi Minculescu in trupa LOTUS

"Vă mulțumesc pentru ajutor”, s-a înclinat Cristi Minculescu în fața celor prezenți, cu ochii în lacrimi, nu înainte de a-l îmbrățișa pe noul său coleg de trupă și de a le promite fanilor un album până în vara lui 2013.

Cristi Minculescu si Judy Seutter

Cristi Minculescu si Judy Seutter

Cristi Minculescu s-a despărțit de Iris la începutul lunii august 2012 și s-a mutat definitiv în Germania unde lucrează la un nou album alături de trupa Lotus care va avea în componență 5 membri - patru băieți și o fată. Minculescu și chitaristul Judy Seutter au cântat la Sibiu, București,  Brasov și la Constanta, ca un teaser unplugged în 4 acte pentru ceea ce va urma.

Trupa pregătește 2 show-uri de lansare pentru noaptea de Revelion. Ambele concerte vor fi transmise în direct de cele mai importante canale de televiziune din țară. Primele apariții ale trupei Lotus în săli de concerte vor avea loc la sfârșitul lunii ianuarie 2013.

Formula completă Lotus:

  • Cristi Minculescu – voce
  • Judy Seutter – chitara
  • Boris Rusakov – bass
  • Mauro Ciccarelli – tobe
  • Regina Hammerle – backing vocal

Galerie de poze LOTUS cu Cristi Minculescu si Judy Seutter

Vezi toate pozele cu LOTUS în concertul din True Club

PUBLICITATE
Comentează

Trending