Urmărește-ne în Social Media

rock

Cristi Minculescu: Bună seara, prieteni! și un nou început cu LOTUS

Salutul "Bună seara, prieteni!" s-a auzit din nou în București vineri puțin după ora 23, când Cristi Minculescu și-a dat întâlnire cu fanii săi în True Club în cadrul unui prim concert unplugged sub titulatura LOTUS.

Publicat

pe

Cristi Minculescu si Judy Seutter in True Club
Cristi Minculescu si Judy Seutter in True Club

Salutul "Bună seara, prieteni!" s-a auzit din nou în București vineri, 7 decembrie 2012, puțin după ora 23, când Cristi Minculescu și-a dat întâlnire cu fanii săi în True Club în cadrul unui prim concert unplugged sub titulatura LOTUS. Clubul din Centrul Vechi al Bucureștiului a fost neîncăpător pentru cei care au venit să-l vadă pe fostul solist Iris într-o nouă formulă.

Cristi Minculescu la prima aparitie LOTUS in capitala

Cristi Minculescu la prima aparitie LOTUS in capitala

Într-o atmosferă cât se poate de caldă, Minculescu a urcat pe scenă emoționat, nu înainte de a-și săruta soția aflată în public. Curioși să-l vadă pe Cristi altfel decât în postura de solist Iris, fanii au avut parte de o surpriză.

VIDEO DIN CONCERT Cristi Minculescu / Lotus - Feel Like Making Love

Repertoriul ales pentru concertul de vineri seara a cuprins piese celebre ale unor trupe precum Dire Straits, Deep Purple, Uriah Heep, AC/DC sau Led Zeppelin. Alături de chitaristul Judy Seutter, unul dintre colegii din noua trupa Lotus, Minculescu le-a oferit fanilor "Satisfaction", i-a "plimbat" pe "Highway to Hell", a cântat pentru fete "Feel like making love", i-a făcut pe băieți să se simtă "Soldier of Fortune" și nu în ultimul rând, i-a dedicat melodia "Stairway to Heaven" unui prieten pierdut de curând. Nimeni nu a tăcut o clipă timp de aproape o oră și jumate, toți cei prezenți cântând într-un glas "Painted Black" de la Rolling Stones, "You Shook Me All Night Long" a celor de la AC/DC sau "All Along the Watchtower" a lui Jimi Handrix.

Cristi Minculescu si Judy Seutter in True Club

Cristi Minculescu si Judy Seutter in True Club

Emoțiile au crescut când Judy a interpretat de unul singur o piesă în memoria mamei sale care a decedat în urmă cu câteva săptămâni, iar melodia cu care s-a încheiat recitalul, "Strada ta” a dus trăirea frenetică la cote maxime. Fanii au aplaudat minute în șir.

Chitaristul Judy Seutter, colegul lui Cristi Minculescu in trupa LOTUS

Chitaristul Judy Seutter, colegul lui Cristi Minculescu in trupa LOTUS

"Vă mulțumesc pentru ajutor”, s-a înclinat Cristi Minculescu în fața celor prezenți, cu ochii în lacrimi, nu înainte de a-l îmbrățișa pe noul său coleg de trupă și de a le promite fanilor un album până în vara lui 2013.

Cristi Minculescu si Judy Seutter

Cristi Minculescu si Judy Seutter

Cristi Minculescu s-a despărțit de Iris la începutul lunii august 2012 și s-a mutat definitiv în Germania unde lucrează la un nou album alături de trupa Lotus care va avea în componență 5 membri - patru băieți și o fată. Minculescu și chitaristul Judy Seutter au cântat la Sibiu, București,  Brasov și la Constanta, ca un teaser unplugged în 4 acte pentru ceea ce va urma.

Trupa pregătește 2 show-uri de lansare pentru noaptea de Revelion. Ambele concerte vor fi transmise în direct de cele mai importante canale de televiziune din țară. Primele apariții ale trupei Lotus în săli de concerte vor avea loc la sfârșitul lunii ianuarie 2013.

Formula completă Lotus:

 • Cristi Minculescu – voce
 • Judy Seutter – chitara
 • Boris Rusakov – bass
 • Mauro Ciccarelli – tobe
 • Regina Hammerle – backing vocal

Galerie de poze LOTUS cu Cristi Minculescu si Judy Seutter

Vezi toate pozele cu LOTUS în concertul din True Club

PUBLICITATE
Comentează

Concerte & turnee

În august, Tușnad Gastro Rock Fest 2021 readuce live-ul în fața publicului - Programul festivalului

Muzica live va reveni în offline la final de august, când prima ediție a Tușnad Gastro Rock Fest va aduce pe scenă formații românești emblematice și trupe din noul val al muzicii rock. Evenimentul promite să împletească armonios muzica și gastronomia, în cele trei zile de festival publicul putând participa inclusiv la degustări de vinuri.

Publicat

pe

Cristi Minculescu alături de IRIS în concertul ROCKOLINDE de pe 22 decembrie 2015 │ FOTO: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro

După luni în care online-ul a compensat pentru lipsa concertelor cu public, vara anului 2021 promite să aducă o revenire la normal. În weekendul 27 - 29 august, la Băile Tușnad, va avea loc prima ediție a Tușnad Gastro Rock Fest, un eveniment cultural organizat sub brandul TUȘNAD GASTRO FEST - #ecofriendlyfestivals (festivaluri prietenoase cu mediul).

Festivalul propune trei zile de concerte dedicate atât noului val din muzica rock, într-un mix de alternativ-rock, industrial-rock, jazz-rock și fusion-rock, cât și nostalgicilor, prin prezența unor trupe emblemă, precum Timpuri Noi, Compact și Iris. Din lineup-ul deja stabilit fac parte și artiști și trupe debutante, cu potențial de dezvoltare, ce vor deschide fiecare seară de festival.

Programul Tușnad Gastro Rock Fest 2021:

Vineri, 27 august 2021

 • 18:00 Ramm-Brand(t)
 • 19:00 Jurjak
 • 20:15 Robin And The Backstabbers
 • 21:30 Luna Amară

Sâmbătă, 28 august 2021

 • 18:00 Teddy Queen
 • 19:00 FusionCore
 • 20:15 Toulouse Lautrec
 • 21:30 Byron

Duminică, 29 august 2021

 • 18:00 Riff
 • 19:00 Timpuri Noi
 • 20:15 COMPACT - Paul Ciuci
 • 21:30 IRIS - Cristi Minculescu, Valter & Boro

Sesiuni de gastronomie și degustare de vinuri la Tușnad Gastro Rock Fest 2021

Festivalul își propune să devină destinația perfecta pentru toți gurmanzii iubitori de rock și natură. Astfel, în zilele de sâmbătă și duminică vor fi organizate câte două sesiuni de gastronomie cu degustare de vineuri pe zi, în intervalele 12:30 – 14:00 și 15:00 – 16:30, în cadrul cărora vor fi prezentate atât preparatele pregătite de maeștrii bucătari locali, cât și diverse sortimente de vin potrivite fiecărui preparat în parte, recomandate de somelierul Robert-Claudiu Bentea.

Bilete la Tușnad Gastro Rock Fest 2021

Prețul unui abonament este 225 lei, iar biletele pentru sesiunile Gastro se achiziționează separat, nefiind incluse în abonamentul/biletele de festival. Prețul unui bilet Gastro + abonament festival este de 260 lei. Biletele sunt disponibile online.

Biletele de o zi vor putea fi achiziționate în apropierea festivalului, în limita locurilor disponibile și în funcție de capacitatea maximă permisă de autorități în contextul pandemiei COVID-19.

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< mai 2021 >>
lmmjvsd
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6

Trending

CLOSE
CLOSE