INFO CONCERT:
AWAKE Festival
Summer WellINFO CONCERT:
Summer Well 2017
INFO CONCERT:
Rockstadt Extreme Fest 2017
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2017
INFO CONCERT:
Caro Emerald
INFO CONCERT:
Holograma lui Ronnie James Dio în concert
INFO CONCERT:
Sting

Concert aniversar Hi-Q la lansarea noului album - VEZI VIDEO

Motive de sărbătoare în gașca Hi-Q. După 16 ani îi regăsim în aceeași formulă plină de viață. Dana, Florin și Mihai și-au primit fanii pe 5 aprilie în True Club pentru... Continuare »
Trupa Hi-Q (2012)

Trupa Hi-Q (2012)

Motive de sărbătoare în gașca Hi-Q. După 16 ani îi regăsim în aceeași formulă plină de viață.

Trupa Hi-Q (2012)

Trupa Hi-Q (2012) (Foto: www.seelview.ro)

Dana, Florin și Mihai și-au primit fanii pe 5 aprilie în True Club pentru a sărbători 16 ani de Hi-Q și lansarea albumului cu numărul opt. Peste 300 de oameni au venit să se bucure de piesele noi de pe albumul "Când zâmbești".  Reporterii Școlii de Televiziune Tudor Vornicu, Horia Stanulescu și Eugenia Lupu, au fost prezenți la eveniment și au surprins cele mai interesante momente de la concertul aniversar.

Noul album "Când zâmbești" conține 10 piese noi cântate, după cum spun chiar membri trupei, în stil "smart-pop’’.  Albumul a fost gândit integral de către Florin Grozea și Dana Nălbaru, iar înregistrările au început în luna august a anului trecut. La orchestrația acestor 10 melodii a ajutat chitaristul formație Mac și claparul Virgil Dulceanu, iar cel de-al treilea membru al trupei de instrumentiști ai Hi-Q, Cristi Mateșan, a dat ideea și a compus ultima piesă de pe album, care îi poarta și numele: Matteshan.

Hi-Q au lansat albumul "Când zâmbești" după o pauză de cinci ani. Urmărește și videoclipul pentru noua piesă "Solo".

Horia Stănulescu este la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE