Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Cătălin Rulea (Toulouse Lautrec) @InfoMusicVIDEO: Dezbatem "Șmecherul din tine" cu Cătălin Rulea la X ani de Toulouse Lautrec - Află care-i șmecheria INFO CONCERT:
BZN - Grand Finale Tour
BZN / Michael BoltonCu voucherul InfoMusic, obții 45% reducere la concertele BZN și Michael Bolton Olanda este câștigătoarea Eurovision 2019 - VEZI CLASAMENTUL Lucia la InfoMusicLucia tratează un tabu al societății în piesa Catastrophe: "Mă lovesc de chestia asta foarte des" - VIDEO Un bis plin de dragoste de la Lenny Kravitz - RECENZIE CONCERT

Concert aniversar Hi-Q la lansarea noului album - VEZI VIDEO

Motive de sărbătoare în gașca Hi-Q. După 16 ani îi regăsim în aceeași formulă plină de viață. Dana, Florin și Mihai și-au primit fanii pe 5 aprilie în True Club pentru... Continuare »
Trupa Hi-Q (2012)

Trupa Hi-Q (2012)

Motive de sărbătoare în gașca Hi-Q. După 16 ani îi regăsim în aceeași formulă plină de viață.

Trupa Hi-Q (2012)

Trupa Hi-Q (2012) (Foto: www.seelview.ro)

Dana, Florin și Mihai și-au primit fanii pe 5 aprilie în True Club pentru a sărbători 16 ani de Hi-Q și lansarea albumului cu numărul opt. Peste 300 de oameni au venit să se bucure de piesele noi de pe albumul "Când zâmbești".  Reporterii Școlii de Televiziune Tudor Vornicu, Horia Stanulescu și Eugenia Lupu, au fost prezenți la eveniment și au surprins cele mai interesante momente de la concertul aniversar.

Noul album "Când zâmbești" conține 10 piese noi cântate, după cum spun chiar membri trupei, în stil "smart-pop’’.  Albumul a fost gândit integral de către Florin Grozea și Dana Nălbaru, iar înregistrările au început în luna august a anului trecut. La orchestrația acestor 10 melodii a ajutat chitaristul formație Mac și claparul Virgil Dulceanu, iar cel de-al treilea membru al trupei de instrumentiști ai Hi-Q, Cristi Mateșan, a dat ideea și a compus ultima piesă de pe album, care îi poarta și numele: Matteshan.

Hi-Q au lansat albumul "Când zâmbești" după o pauză de cinci ani. Urmărește și videoclipul pentru noua piesă "Solo".

Horia Stănulescu este la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE