Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Chipuri, Coma și noul val underground în Colectiv de Valentine’s Day

Seara de Valentine’s Day i-a adus împreună pe iubitorii de rock și metal în clubul bucureștean Colectiv, pentru a viziona noul videoclip al piesei “Chip” de la formația Coma. În deschidere au cântat The Boy Who Cried Wolf și Shesdead. În timpul de așteptare am ascultat muzică mixată de DJ Hefe.

Publicat

pe

COMA în concertul de lansare a videoclipului CHIP
COMA în concertul de lansare a videoclipului CHIP │ FOTO: Claudiu Petre

Fondată în primăvara anului 2009, formația Shesdead și-a făcut apariția pe scena clubului Colectiv cu puțin înainte de ora 23:00, deschizând o seară de excepție. Nefiind foarte cunoscuți în scena rock/metal românească, Shesdead au reușit să destindă atmosferă de la primele melodii. Ne-au surprins printr-un sound mai diferit, combinând mai multe stiluri muzicale. De la rock alternativ, presărat pe alocuri cu reggae, până la metal, formația bucureșteană se caracterizează în primul rând printr-un lucru: devotamentul față de propria muzică.

Shesdead în Club Colectiv

Shesdead în Club Colectiv │ FOTO: Claudiu Petre

Chiar dacă sunt la început de drum, și par că nu și-au găsit încă identitatea muzicală, Shesdead au pasiunea necesară pentru a face muzică frumoasă. Melodiile care au reușit să stârnească sentimente printre cei din public, dar și care i-au avantajat cel mai mult pe cei cinci, au fost “The Moon” și “Pasăre Rară”, acestea terminând recitalul lor din seara de vineri. Formația lucrează la primul lor album full-length și au lansat anul trecut videoclipul oficial al piesei “Pasăre Rară”.

VIDEO LIVE: Shesdead în concert la clubul Colectiv:

Următoarea jumătate de oră am petrecut-o în compania celor de la The Boy Who Cried Wolf, o formație metal autohtonă care s-a făcut iubită de către public foarte repede. TBWCW și-au câștigat respectul rapid în scena metal underground de la noi din țară, odată cu lansarea albumului “Bad Time Stories” de anul trecut. Cu doar patru oameni care își fac treaba extraordinar, TBWCW au arătat încă o dată ce înseamnă cu adevărat metal-ul inspirat din viața de zi cu zi. Dominați de un avânt împotriva lumii corupte în care trăim, cei patru “lupi” își transpun toate sentimentele negative în muzica pe care o cântă cu atât de multă trăire pe scenă. Tobele agresive și precise, vocea care trece de la cuvinte calme la țipete pline de ură, acordurile de chitară și de bas care se completează, toate acestea îmbinate au avut un rezultat simplu în timpul concertului: acela de a te sfâșia complet pe dinăuntru.

The Boy Who Cried Wolf în concert în Club Colectiv

The Boy Who Cried Wolf în concert în Club Colectiv │ FOTO: Claudiu Petre

Chiar dacă TBWCW nu s-au aliniat cu preferințele tuturor oamenilor care nu erau obișnuiți cu un gen de muzică atât de agresiv, ci care veniseră pentru a se dezlănțui alături de cei de la Coma, în fața scenei s-au strâns toți iubitorii de metale mai grele și au făcut o atmosferă pe cinste. S-au auzit melodii precum “The Night After” sau “It’s Just a Rebel Sir” - piesă ce beneficiază de un videoclip lansat tot în 2013. Fanii au avut o surpriză: melodia nouă “Zerg”, care deși a fost scurtă ca durată, a fost foarte intensă și cu o parte de tobe care impresionează!

The Boy Who Cried Wolf în concert în Club Colectiv

The Boy Who Cried Wolf în concert în Club Colectiv │ FOTO: Claudiu Petre

Cei patru au încheiat cu piesele “Home” și “John McClane”. Întregul concert al celor de la The Boy Who Cried Wolf poate fi ascultat integral pe soundcloud.com.

VIDEO LIVE: Melodia nouă “Zerg” de la The Boy Who Cried Wolf în concert la clubul Colectiv:

Momentul culminant al serii se apropia cu pași repezi, întrucât băieții de la Coma începeau să-și pregătească instrumentele pe scenă. Entuziasmul se accentua din ce în ce mai mult în rândul fanilor. Colectivul era aproape plin, ceasul era aproape de 1 noaptea, când s-a făcut liniște, s-au stins toate luminile și noul videoclip a fost proiectat pe scenă. Fanii urmăreau cu interes și cu zâmbete pe buze cum zeci de chipuri le trec rapid prin fața ochilor. Unii se bucurau când se recunoșteau pe sine sau pe alți cunoscuți printre imaginile proiectate. Cert este că acesta a fost unul din puținele momente de liniște dintre cele ce au urmat.

Imediat după vizionarea clipului, băieții din Coma și-au făcut apariția pe scenă. Vizibil emoționați le-au mulțumit tuturor care au venit să sărbătorească alături de ei, dar mai ales celor care au participat în videoclip. Au început în forță cu melodia “Coboară-mă-n rai” și au cântat piese din întreaga lor activitate discografică. S-au auzit melodii de pe albumul de debut din 2001, “Somn”, precum și de pe cel de al doilea, “Nerostitele”, lansat în 2006. Melodia “Vezi” lansată în 2012, care deja este iubită și cunoscută foarte bine de fani, s-a aflat și aceasta în setlist. O surpriză pentru fani a constituit-o interpretarea melodiei “3 minute”, care nu este auzită prea des în concertele Coma. Pentru că surprizele s-au ținut lanț vineri seara, băieții au anunțat că lucrează la un nou album, sperând ca acesta să fie lansat până în luna mai. Coincidența a făcut ca ziua să marcheze și aniversarea lui Călin, chitaristul Coma, care a fost felicitat în fața tuturor de către colegii de trupă.

COMA în concertul de lansare a videoclipului CHIP

COMA în concertul de lansare a videoclipului CHIP │ FOTO: Claudiu Petre

Întregul timp petrecut alături de Coma în Colectiv a însemnat o eliberare de energie și s-a transformat într-o experiență pe care rar ai ocazia să o simți. Este extraordinar cât de bine empatizează publicul cu interpretarea live a pieselor Coma. Toți cei șase oameni de pe scenă dau tot ce au pentru public, iar acesta reacționează întotdeauna pozitiv și dă înapoi la fel de multă energie. Versurile erau cântate de o parte și de alta a scenei. Teoretic, concertul a fost încheiat printr-un fragment dintr-o melodie nouă, urmat de o interpretare puternică a piesei “Stai”. Această piesă a reprezentat și momentul suprem de dezlănțuire, Colectiv vibrând pe tot parcursul ei, atât la propriu cât și la figurat. Practic, seara s-a terminat cu interpretarea mai multor cover-uri din repertoriul unor trupe precum Metallica și Green Day, de către basistul și chitaristul formației.

Coma înseamnă Cătălin Cheleman (voce), Dan Costea (voce), Răzvan Albu (tobe), Răzvan Rădulescu (DJ Hefe), Călin Marcu (chitară), Sorin Petrescu (bass). Ei sunt oamenii care de-a lungul a 14 ani au adus un impact pe scena rock românească și reprezintă un etalon pentru orice trupă care este pasionată cu adevărat de muzica pe care o produce.

DJ Hefe a menținut atmosfera

DJ Hefe a menținut atmosfera │ FOTO: Claudiu Petre

A fost vizibil o seară în care toată lumea s-a simțit bine și s-a distrat, a lăsat la o parte toate problemele pe care le avuseseră la intrare. Am eliminat pe rând toate frustrările și durerile pe care fiecare din noi le simțeam în suflet, le-am transformat în interacțiune fizică și vociferări. La sfârșit am plecat niște oameni fericiți, cel puțin pentru o noapte.

VIDEO LIVE: Melodia “Stai” a trupei Coma în concert în clubul Colectiv:

Concerte & turnee

Ce trupe concertează la Iubim 2 Roți 2022 - Lineup-ul pe zile

În ultimul weekend din mai, cel mai mare festival dedicat iubitorilor de muzică bună și două roți din București revine într-o nouă locație. În 2022, evenimentul are loc pe Insula Fundeni, în lineup fiind confirmate trupe ca Alternosfera, Coma și Cargo.

Publicat

pe

Concert Coma la Arenele Romane - lansarea albumului Orizont │ FOTO: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro

În perioada 27 - 29 mai cel mai mare festival dedicat iubitorilor de muzică bună și două roți din București revine într-un loc cu totul nou. Iubim 2 Roți creează 3 zile dedicate stării de bine, izolate de rutină și aglomerație. Râsetele copiilor, zgomotul grupurilor de prieteni, distorsul din amplificatoare - toate dansează pe insulă un weekend întreg.

Anul acesta, organizatorii au creat pe Insula Fundeni o atmosferă family-friendly, creată din dragoste pentru muzică și două roți: parada moto, zone de food & drinks și relaxare, camping, toate cu misiunea de a goni rutina și a reinventa weekend-ul bucureștean.

Trupele și artiștii confirmați la Iubim 2 Roți 2022:

 • Vineri, 27 mai, vor urca pe scenă Cargo, Compact Paul Ciuci și Wildside.
 • Sâmbătă, 28 martie, va fi rândul celor de la Dirty Shirt & Transylvanian FolkCore Orchestra, Bucovina, Revolver și Electric Humidity.
 • Festivalul se încheie duminică, 29 mai, cu Alternosfera, Coma, Secret Society și Jack of all Trades.
 • Concertele se vor desfășura între orele 15:00 și 23:00, în aer liber.

Prin tradiționala paradă Iubim 2 Roţi, organizatorii își propun să atragă atenţia asupra prezenţei vehiculelor pe două roţi în trafic, fie ele biciclete, mopede sau motociclete, şi să educe participanţii la trafic în spiritul respectului reciproc şi al siguranţei.

Anul acesta, motocicliștii se vor aduna la ora 14:00 la Fântâna Miorița, iar la ora 15:00 vor pleca spre Insula Fundeni, pe traseul Fantana Miorita – Piata Presei Libere – Arcul de Triumf – Piata Charles de Gaulle - Calea Dorobanti – Sos Stefan Cel Mare – Bucur Obor – Sos Colentina – Sos Fundeni – Aleea Tibiscum..

Citește în continuare

Concerte & turnee

Programul pe zile al Electric Castle 2022 a fost dezvăluit

Prima ediție Electric Castle post-pandemie se anunță a fi una incendiară. În 2022, lineup-ul festivalului include nume precum Gorillaz, Disclosure, Twenty One Pilots, Mogwai și mulți alți artiști indie, pop, rock, electro și trap. Consultă programul pe zile al Electric Castle 2022.

Publicat

pe

Electric Castle Festival 2015 │ FOTO: Alex Vlad Covaci / InfoMusic.ro

Electric Castle revine în forță în 2022. Cea de-a 8-a ediție a festivalului va avea un lineup eclectic, fiecare zi aducând pe cele 10 scene ale evenimentului un cocktail de stiluri muzicale.

Programul pe zile - Electric Castle 2022

Miercuri, 13 iulie

 • DJ Yoda
 • Layla Benitez
 • Eli Brown
 • Șuie Paparude
 • Ciupe
 • Raoul
 • Tomi Rzv
 • Volt
 • Bross
 • IV-IN
 • S-T-PHAN
 • Wax On Fridays
 • Puiu
 • Nipple's Delight
 • Low Freq
 • Ezirk

Joi, 14 iulie

 • Moderat
 • Editors
 • Sofi Tukker DJ Set
 • Vitalic (Live)
 • Yves Tumor
 • Gusgus
 • Ben Bohmer (Live)
 • DJ Seinfeld
 • Acid Arab (Live)
 • Zdob Și Zdub
 • Kennyhoopla
 • Killa Fonic
 • Ivan And The Parazol
 • Byron
 • Joplyn
 • Bcuc
 • Shubostar
 • Simion Bogdan-mihai & Lăutarii De Mătase
 • Antonia Vai
 • Hét Hat Club
 • Bruja
 • DJ Sauce
 • Julian M
 • Vekt
 • Chlorys
 • Vlademir
 • Cocco Mio
 • Jaheyo
 • Maică-ta
 • Dubase
 • Karak

Vineri, 15 iulie

 • Twenty One Pilots
 • Deftones
 • Peggy Gou
 • Sven Väth
 • Purple Disco Machine
 • Delia
 • Molchat Doma
 • Whomadewho (Live)
 • Nastia
 • Coma
 • Altin Gün
 • Nightmares On Wax
 • Sam Divine
 • David Penn
 • Azteca
 • Amuly
 • Alina Pash
 • Mihail
 • Ana Coman
 • A.A. Williams
 • Matt Black (Coldcut Dj-set)
 • Musspell
 • Jurjak
 • Christine Renée
 • Tussin
 • Xeno
 • Plus
 • Zo
 • Beatjunkz
 • Dodo
 • Digitalove
 • Missile
 • Blanilla
 • Carol
 • Burner Greene
 • Rapala
 • K-Lu
 • Nopame

Sâmbătă, 16 iulie

 • Gorillaz
 • Disclosure
 • Caribou
 • Dub Pistols
 • Goldie
 • Camo And Krooked
 • London Elektricity
 • Sasha
 • Tinlicker
 • Vița de Vie
 • Gheist
 • Kruder & Dorfmeister
 • Whiney
 • Urbandawn
 • Nane
 • Dordeduh
 • Om la Lună
 • Macanache
 • Robin And The Backstabbers
 • Alexandrina
 • Nicola Conte & Spiritual Galaxy
 • Lola Marsh
 • Balming Tiger
 • Cătălina Cara
 • Balkan Taksim
 • Dimitri's Bats
 • Oigăn
 • Albert Nbn
 • Mobtrap
 • Mofo
 • Madliquid
 • Dwls
 • Andreea Veder
 • Mihai Popoviciu
 • Akos
 • Sugar
 • Musai
 • Slim Rocka
 • Wicked
 • Mezzin Live
 • Ufe
 • Bully

Duminică, 17 iulie

 • Aurora
 • Mogwai
 • Subcarpați
 • Squid
 • Agents Of Time
 • Kid Francescoli
 • Gioli & Assia
 • Apashe
 • Bob Vylan
 • Irina Rimes
 • CTC
 • Luna Amară
 • Marú
 • Valeria Stoica
 • The Mono Jacks
 • Shiver
 • Mdou Moctar
 • DJ Andy Smith
 • A Place To Bury Strangers
 • Session Victim
 • Vels Trio
 • Söndörgő
 • Yvel & Tristan
 • Rava
 • Young G
 • LU-K Beats
 • PRNY
 • Cosmos Tone
 • Ugly Astronaut
 • Sonophone
 • Miu
 • Oktopus
 • Marwan
 • Aldaris
 • D'jhu
 • Văzduh
 • Nemo

Electric Castle 2022 va avea loc în perioada 13 - 17 iulie, la Castelul Banffy din Cluj-Napoca. Organizatorii promit un festival extins ca suprafață și experiențe noi pentru cei peste 30.000 de fani care au achiziționat deja abonamente.

Bilete Electric Castle Festival 2022

 • Premium Pass - 1598,45 lei
 • Premium Pass + Camping - 1758,83 lei
 • General Access Pass - 743,09 lei
 • General Access Pass + Camping - 903,48 lei

Despre Electric Castle

Electric Castle este primul festival din România care a mutat muzica electronică și sunetele live ale concertelor pe scenele indoor sau în aer liber ale unui castel. Încă de la prima ediție, din 2013, festivalul a fost nominalizat în fiecare an în finala European Festival Awards la categoria “Cel mai bun festival de mărime medie”, alături de nume cu tradiție în Europa.

Citește în continuare

Muzică nouă

COMA a lansat single-ul "NYX" - AUDIO

COMA a lansat o nouă piesă, intitulată "NYX". Melodia va fi inclusă pe viitorul material, "Acordul părinților", o colecție de șase track-uri, rezultată în urma unui experiment desfășurat în timpul pandemiei, când membrii formației au lucrat individual.

Publicat

pe

Concert Coma la Arenele Romane - lansarea albumului Orizont │ FOTO: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro

În mitologia greacă "Nyx" este zeița și personificarea Nopții, considerată de cei vechi drept una dintre divinitățile infernale.

"NYX este al doilea single de pe albumul "Acordul Părinţilor", o colectie de şase piese imaginate ca muzică pentru momentele în care cazi pe gânduri şi privirea ţi se pierde în gol. Ea este ca o promisiune către "sine". Noaptea (Nyx), de pe poziţia de "sfetnic cel bun", ajută la limpezirea gândurilor, iar floarea de Nu-mă-uita, prin proiectarea semnificaţiei asupra propriei persoane, stabileşte condiţiile funcţionării acestei promisiuni", a declarat trupa COMA.

Visualiser: COMA - "NYX"

"AURORA" a fost primul cântec de pe "Acordul părinților". El poartă numele zeiței romane a dimineții pentru că mesajul său este strâns legat de puterea pe care o poate avea acest moment al zilei asupra omului, asupra ta. Acea putere de a te face, pierzandu-te în razele ei, sa ai curaj sa pornesti spre dorintele tale cele mai abandonate, să le scoți la iveală și să le permiți sa explodeze. "AURORA" a avut premiera pe 18 noiembrie 2021, pe canalul oficial de YouTube COMA.

Una dintre cele mai iubite trupe de rock alternativ din România, Coma s-a înființat la începutul anului 2000 din foști membri ai trupelor Daft Allison și Ska Burger. De-a lungul anilor, Coma a susținut o multitudine de concerte în toată țara, trupa fiind prezentă la festivaluri precum Electric Castle, B’Estfest, Peninsula, Coke Live, Stufstock, Roșia Montană, Studentfest Timișoara, Artmania.

COMA înseamnă:

 • Cătălin Chelemen - Voce
 • Dan Costea - voce/ Chitară
 • Răzvan Rădulescu (DJ Hefe) - Scratches/ Samples/ Keys
 • Sorin Petrescu - Chitară Bass
 • Răzvan Albu - Tobe
 • Matei Tibacu-Blendea – Chitară
Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< iul. 2022 >>
lmmjvsd
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Trending