Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

The Cat Empire au adus good vibes și un show solar la București

Trupa The Cat Empire a servit un speedball de optimism publicului bucureștean pe 31 iulie 2014 la Arenele Romane, în fața unei mulțimi care cunoștea foarte bine piesele și chiar versurile, a dansat hora și a savurat fiecare moment muzical al serii.

Publicat

pe

Publicul concertului The Cat Empire
Publicul concertului The Cat Empire │ FOTO: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro

Ziua de 31 iulie ar fi putut deschide o nouă ediție B'Estfest, însă din varii cauze, asupra cărora nu ne vom opri acum, s-a rezumat la un show reușit de ska jazz, electro, hip-hop și folclor, cu The Cat Empire headliner. Subcarpați a fost cealaltă atracție a serii petrecute la Arenele Romane, fanii proiectului electro-hip-hop-folcloric venind în număr mare să-și vadă live preferații. Evenimentul organizat de Emagic a demarat cu muzica pusă pentru încălzire de Blazing Vibez Soundsystem, live-ul pornind cu Basska în jurul orei 20.10.

Basska în deschiderea concertului The Cat Empire la Arenele Romane pe 31 iulie 2014

Basska în deschiderea concertului The Cat Empire la Arenele Romane pe 31 iulie 2014 │ FOTO: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro

Cei din Basska s-au bucurat de o primire caldă, publicul manifestându-se pe mixul lor bogat în genuri și stiluri - Reggae, Ska, Rock, Rap, Drum&Bass și Balkan. Componența Basska reunește pe Theo "Vapor" (voce,  Radu Cotfas - (voce), Adelin Dragu - (percuție), Mihai Para - (tobe), Laurențiu Iftene (bass, sitar), Cristian Scurtu (chitară,) Sorin Nicolescu (trompetă) și Petru Bîrlădeanu (clape). Cei doi vocaliști ITiști și-au împărțit scena, Theo fiind mai agil pe flancul drept, debordând energie prin rime și mișcare.

Theo "Vapor" (Basska) în deschiderea concertului The Cat Empire de pe 31 iulie 2014

Basska în deschiderea concertului The Cat Empire la Arenele Romane pe 31 iulie 2014 │ FOTO: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro

Basska e o formație tânără (fiind formată anul trecut din 5 foști membri East Roots), interesantă prin concept și liantul de intrumentiști. Anul acesta și-au lansat primul single ("Eastern Blend") și au fost prezenți la numeroase evenimente. Pe 23 august, trupa va putea fi revăzută la Green Sounds Festival din Parcul Herăstrău.

RECOMANDARE: Vezi galeria foto Basska în concert la Arenele Romane

Bean MC în concertul Subcarpați ce a precedat The Cat Empire pe 31 iulie 2014

Subcarpati în deschiderea concertului The Cat Empire la Arenele Romane pe 31 iulie 2014 │ FOTO: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro

Bean MC a dinamitat Arenele în jurul orei 21. Proiectul său Subcarpați are o bază importantă de fani, care ne-au amintit de primirea masivă de la B'Estfest 2013. Cel de-al treilea album, “Pielea de găină”, fusese lansat doar în urmă cu o lună de zile la Street Delivery, iar fanii au avut noutăți de ascultat live.

Erau deja peste 3000 de oameni strânși în baza muzicală din Parcul Carol, iar muzica îi cuprinsese de-a binelea în dans sau cel puțin pe unduiri electro-folclorice. Doar cei însetați sau înfometați aveau probleme... Epuizarea berii, absența oricărui tip de mâncare și subdimensionarea capacității de servire au influențat negativ experiența multor spectatori. Problemele au fost asumate de organizatori, care și-au cerut scuze pentru neplăceri chiar și în timpul evenimentului, prin Facebook. Situația a fost remediată, iar butoaiele de bere intrau pe porțile Arenelor chiar și în timpul concertului The Cat Empire. Emagic a fost surprins de foarte numărul mare de bilete vândute în ultima zi, fapt ce le-a dat peste cap pregătirea inițială. Cu siguranță, astfel de incidente nu se vor mai repeta, reacțiile oficiale pertinente asigurându-te de acest lucru.

Publicul de la Arenele Romane în seara de 31 iulie 2014

Publicul de la Arenele Romane în seara de 31 iulie 2014 │ FOTO: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro

RECOMANDARE: Vezi galeria foto Subcarpati în concert la Arenele Romane

Subcarpați înseamnă Bean MC, Vali Umbră, VJ Andri și DJ Power pe vinil. Joi seară, vocea feminină a fost Mădălina Pavăl, în locul Georgianei Mănăilă. Setlistul a cuprins piese de toate cele trei discuri: “Subcarpați” (2010), “Underground Folclor” (2012) și “Pielea de Găină” (2014). Ritmurile de dub, breaks și hip-hop împletite cu sonoritățile tradiționale au ridicat o mulțime de mâini în aer și un vibe pozitiv deasupra mulțimii. Totul era cum se putea mai bine pregătit pentru The Cat Empire.

Concert The Cat Empire la Arenele Romane din Bucuresti pe 31 iulie 2014

Concert The Cat Empire la Arenele Romane din Bucuresti pe 31 iulie 2014 │ FOTO: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro

Membrii The Cat Empire au apărut pe scenă în jurul orei zece și jumătate, începând concertul cu piesa "Still Young". Romania a fost țara care a deschis turneul lor european. Mixul de reggae, ska funk, latino, rock și jazz caracteristic australienilor i-a ridicat în picioare până și pe spectatorii din ultimele tribune. Oamenii se urcaseră până la baza coloanelor, balcoanele fiind pline de îndrăgostiți ce savurau atmosfera cu un plus de romanism.

"Prophets in the Sky", de pe cel mai recent album al trupei - "Steal The Light" (2013), a fost cel de-al doilea cântec, având un tempo optimist, dar versuri ce explorează teme mai grave "You’re like a song without a singer/You’re like a bird without a song/You’re all alone, all alone/And you’re walking down a long and dusty road."

Felix Riebl, unul dintre cei doi vocaliști The Cat Empire

Felix Riebl, unul dintre cei doi vocaliști The Cat Empire │ FOTO: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro

Piesele The Cat Empire au un tonus optimist, iar piesele o fluiditate plăcută, în ciuda faptului că înglobează influențe muzicale diverse. Una din piesele cele mai cunoscute ale australienilor, "How to Explain", care prin versul „Music is the language for us all” vorbește despre faptul că muzica nu are granițe, s-a bucurat de foarte mult succes.

Membrii trupei lucrează împreună de vreo 15 ani și au cântat împreună în peste 1000 de concerte. Acest lucru se vede din felul în care "curge" muzica, cum instrumentele se completează reciproc - se îmbină și trec de la o temă muzicală la alta, precum o mașinărie bine rodată. Muzicienii cântă, dansează și chiar râd la unison pe scenă. Nu în ultimul rând, vocile celro doi soliști - Felix Riebl și Harry James Angus - se potrivesc foarte bine.

Harry James Angus in prim plan, Felix Riebl in dreapta

Harry James Angus in prim plan, Felix Riebl in dreapta │ FOTO: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro

Erau două trompete (sau trei, când Angus făcea o pauză din cântat și prelua instrumentul), un violoncel, o chitară bass, tobe, clape și platane. Din cauza multitudinii de instrumente, muzica este foarte stratificată și fiecare dintre instrumentist a avut oportunitatea pentru un  solo în timpul show-ului. Fanii au memorat momentul de clape al lui Ollie McGill sau demonstrația lungă, dar antrenantă a toboșarului Will Hull-Brown.

Ollie McGill, clăparul The Cat Empire, în concert la Arenele Romane din București

Ollie McGill, clăparul The Cat Empire, în concert la Arenele Romane din București │ FOTO: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro

Înaintea concertului de la București, Felix Riebl a promis într-un interviu pentru InfoMusic.ro că "își va nota undeva" și vor cânta "The Lost Song", o piesă pe care publicul român o iubește. Și s-a ținut de cuvânt. Felix a interacționat cu publicul, chiar a dat mâna în timp ce cânta cu o fană ajunsă chiar în buza scenei.

RECOMANDARE: Vezi galeria foto The Cat Empire în concert la Arenele Romane

Publicul concertului The Cat Empire

Publicul concertului The Cat Empire │ FOTO: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro

"Brighter Than Gold", primul single de pe "Steal The Light", cel mai recent album, și "The Wine Song", de pe "The Cat Empire", albumul de debut al trupei, au fost printre ultimele piese cântate. The Cat Empire s-au întors la un bis, și au interpretat o singură melodie, "All Night Loud", în timp ce tot publicul îi aplauda în picioare.

Au fost în jur de 3500 de spectatori răspândiți în toată aria Arenelor. Dansul a fost la ordinea serii, fie că priveai în față, în mijloc, departe în spate sau spre trepte. La un moment dat, o horă uriașă a cuprins mijlocul mulțimii. În ciuda problemelor de alimentare cu băuturi sau a gardului ciudat de înalt, ce delimita zona Golden, majoritatea a păstrat amintirea unei seri muzicale tonice pentru suflet.

Setlist The Cat Empire - Arenele Romane 31 iulie 2014

 • Still Young
 • Prophets
 • Sleep Won’t Sleep / So Many Nights / Rhythm
 • How to Explain
 • Til the Ocean Takes Us All / The Heart Is A Cannibal
 • Sly
 • Jungle - Drum
 • In My Pocket
 • Steal the Light
 • The Lost Song
 • Two Shoes
 • Brighter than Gold
 • Wine Song
 • The Chariot
  Bis:
 • All Night Loud

Poze concert The Cat Empire

 • Will Hull-Brown, toboșarul The Cat Empire, în concert la Arenele Romane din București

  Will Hull-Brown, toboșarul The Cat Empire, în concert la Arenele Romane din București

 • Concert The Cat Empire la Arenele Romane din Bucuresti pe 31 iulie 2014

 • Concert The Cat Empire la Arenele Romane din Bucuresti pe 31 iulie 2014

 • Concert The Cat Empire la Arenele Romane din Bucuresti pe 31 iulie 2014

 • Concert The Cat Empire la Arenele Romane din Bucuresti pe 31 iulie 2014

 • Concert The Cat Empire la Arenele Romane din Bucuresti pe 31 iulie 2014

 • Concert The Cat Empire la Arenele Romane din Bucuresti pe 31 iulie 2014

 • Concert The Cat Empire la Arenele Romane din Bucuresti pe 31 iulie 2014

  Concert The Cat Empire la Arenele Romane din Bucuresti pe 31 iulie 2014

 • Will Hull-Brown, toboșarul The Cat Empire, în concert la Arenele Romane din București
 • Concert The Cat Empire la Arenele Romane din Bucuresti pe 31 iulie 2014

PUBLICITATE
Comentează

Concerte & turnee

Winterfest România 2022 are loc în februarie la Poiana Brașov și la Mărișel, în Cluj; Subcarpați și CTC sunt printre confirmări

Festivalul Winterfest România se va desfășura anul acesta în două locații: pe pârtia Bradul din Poiana Brașov și la Mărișel, în Cluj. Ca în fiecare an, și în 2022 atmosfera va fi întreținută de o serie de nume locale, printre care se numără și Subcarpați, Spike, CTC și Gojira & Planet H.

Publicat

pe

MC Bean, Subcarpati, Red Bull SoundClash 2019
MC Bean, Subcarpati, Red Bull SoundClash 2019 │ FOTO: Mihnea Ratte

În 2022, povestea Winterfest România merge mai departe cu cea de-a cincea ediție a festivalului, organizată în deplină conformitate cu măsurile de protecție igienico-sanitară, în cadrul a trei zile de sărbătoare, în cea mai îndrăgită stațiune montană a noastră.

În intervalul 18 - 2 1 februarie 2022, pârtia Bradul din Poiana Brașov alături de Centrul de agrement și Salvamont Brașov se vor alătura inițiativei Winterfest pentru a găzdui 3 zile de activitate pe zăpadă, marcate de momente muzicale, competiții sportive cu premii, dar și activități și activări pe pârtie organizate de sponsori și parteneri.

Pe 19 și 20 februarie, iubitorii sporturilor de iarnă sunt invitați să încheie sezonul rece cum se cuvine și să își demonstreze aptitudinile în cadrul Cupei Fischer Poiana Brașov, competiție de schi slalom paralel și snowboarding slalom paralel, la finalul căreia vor fi premiați cei mai dinamici participanți.

În ceea ce privește momentele de live acts, o serie de artiști în vogă precum Subcarpati, Spike, CTC, Argatu & Moș Martin, Gojira & Planet H, DJ Shiver & ZDA, K-lu, Dj. Sauce, Suburbia 11, Madliquid, Adrian Saguna, Prankie, Ikim, Keeble vor avea grijă ca toți participanții să se bucure de o atmosferă de senzație și să se dezlănțuie pe ritmuri energice. Cu alte cuvinte, indiferent de nivelul de stăpânire a plăcii sau a schiurilor, preferințe muzicale, vârstă sau clasă socială, cea de-a cincea ediție a Winterfest România oferă o gamă completă de activități, gata să asigure un weekend de poveste tuturor participanților, amintindu-le ce bogății turistice oferă țara noastră.

Winterfest Poiana Brașov (18 - 21 februarie 2022)

 • Locație: Centrul de Agrement Poiana Brașov
 • 3 zile de concerte & apres Ski
 • Activări pe pârtie
 • Cupa Fischer la Ski/Snowboard
 • Zonă de foods&drinks
 • Artiști: Subcarpati, Argatu & Mos Martin, CTC, Spike, Suburbia 11, Shiver+Zda, Gorjia & Planet H, K-lu, Adrian Saguna, Dj Sauce, Madliquid, Ikim, Keeble, Prankie.

În cadrul evenimentului din Poiana Brașov, echipa Winterfest a pregătit o activitate specială pentru cei care iubesc și protejează muntele, numită Reciclează și Plantează. Fiecare participant la Winterfest are posibilitatea să colecteze selectiv și să recicleze deșeurile. Pentru fiecare persoană care colectează, reciclează și promovează acestă activitate, echipa Winterfest planează un copac în judetul Brașov în anul 2022. Astfel promovăm și încurajăm colectarea selectivă, dar și activitățile de împădurire.

Accesul la Winterfest Poiana Brașov 2022:

 • accesul se face pe bază de abonament (ce poate fi achiziționat online)+ dovada vaccin/test
 • abonamentele includ asigurare în caz de accidentare (pe perioada evenimentelor)
 • abonamentele includ asigurare Storno (se returnează 90% din suma biletului dacă nu
  poți să ajungi la eveniment)

Activitățile organizate sub umbrela Winterfest România au ca principal obiectiv promovarea turismului local și dezvoltarea stațiunilor autohtone prin desfășurarea de concursuri de ski și snowboarding și alte activități cu specific montan, dar și susținerea artiștilor români prin concertele în aer liber organizate în cadrul festivalului. De asemenea, Winterfest își propune să educe publicul autohton în privința consumului acestui tip de divertisment.

Winterfest România 2022 la Mărișel, Cluj

În intervalul 4 - 6 februarie 2022, Mărișel Ski & Bike Resort se alătură inițiativei Winterfest pentru a găzdui 3 zile de activitate pe zăpadă, marcate de momente muzicale, competiții sportive cu premii, dar și activități și activări pe pârtie organizate de sponsori și parteneri.

Pe 5 și 6 februarie, iubitorii sporturilor de iarnă sunt invitați să încheie sezonul rece cum se cuvine și să își demonstreze aptitudinile în cadrul Cupei Fischer Mărișel, competiție de schi slalom paralel și snowboarding slalom paralel, la finalul căreia vor fi premiați cei mai dinamici participanți.

În ceea ce privește momentele de live acts, serile o să fie animate de Dj Shiver și echipa OWPEN Cluj, care vor avea grijă ca toți participanții să se bucure de o atmosferă de senzație și să se dezlănțuie pe ritmuri energice.

În cadrul evenimentului din Mărișel, echipa Winterfest a pregătit o activitate specială pentru cei care iubesc și protejează muntele, numită Reciclează și Plantează. Fiecare participant la Winterfest are posibilitatea să colecteze selectiv și să recicleze deșeurile. Pentru fiecare persoană care colectează, reciclează și promovează acestă activitate, echipa Winterfest planează un copac în judetul Cluj în anul 2022. Astfel promovăm și încurajăm colectarea selectivă, dar și activitățile de împădurire.

Accesul la acest eveniment este gratuit și se face pe baza de vaccin / test.

Winterfest Mărișel, Jud. Cluj (04 - 07 februarie 2022)

 • Locație: Mărișel Ski & Snow Resort
 • 3 zile de party & apres Ski
 • Activări pe pârtie
 • Cupa Fischer la Ski/Snowboard
 • Zona de foods&drinks
 • Artiști: DJ Shiver, TBA

Despre Winterfest

Winterfest este un festival montan autohton, organizat de iubitorii de munte pentru împătimiții sporturilor pe zăpadă, care aduce împreună adrenalina competițiilor sportive, distracția de la baza Aprés Ski-urilor, activările energizante și atmosfera de festival întreținută de artiști pentru toate gusturile.

Citește în continuare

Albume noi

Subcarpați lansează primul album pe vinyl pe 1 decembrie

Subcarpați sărbătorește Ziua Națională a României lansând primul album pe vinyl. Intitulat "Folcloru-i Oxigen Pentru Un Popor Astmatic", discul va putea fi comandat începând cu data de 1 decembrie.

Publicat

pe

MC Bean, Subcarpati, Red Bull SoundClash 2019
MC Bean, Subcarpati, Red Bull SoundClash 2019 │ FOTO: Mihnea Ratte

Pandemia a împiedicat susținerea concertului tradițional Subcarpați de 1 Decembrie, ce se desfășura anual la Arenele Romane, însă evenimentul nu trece neobservat. Ziua Națională a României este sărbătorită anul acesta prin lansarea vinyl-ului "Folcloru-i Oxigen Pentru Un Popor Astmatic".

"Avem plăcerea să vă anunțăm că din 1 Decembrie 2021 puteți comanda pe Subshop Subcarpați primul album pe Vinil Subcarpați, "Folcloru-i Oxigen Pentru Un Popor Astmatic"", a anunțat grupul pe paginile de Facebook și Instagram.

"Folcloru-i Oxigen Pentru Un Popor Astmatic", primul vinyl Subcarpați

Piesele incluse în setlistul acestui album nu au fost încă dezvăluite, însă o poză publicată de Subcarpați dezvăluie că "Ivan cu Rusalka" și "Bună ziua, boieri mari" cu Corul de copii Așezarea Sf. Leontie se regăsesc pe vinyl.

Subcarpați - Folcloru-i Oxigen Pentru Un Popor Astmatic

Subcarpați - "Folcloru-i Oxigen Pentru Un Popor Astmatic" │ FOTO: Subcarpați

În 2021, Subcarpați aniversează 10 ani de activitate muzicală. Momentul a fost marcat în primăvară prin lansarea întregii discografii a grupului în format fizic, trupa incluzând într-o colecție toate albumele, precum și produse de merch în ediție aniversară. Colecția SUB 10 include un hanorac personalizat cu masca "Culese din Cartier", precum și un booklet și un sticker pack, alături de o serie de magneți. Găsiți mai multe detalii aici.

Cea mai mare grupare muzicală independentă din România, Subcarpați, s-a născut în urmă cu 10 ani, la inițiativa lui Bean MC, și este compusă dintr-un grup de prieteni mânați de pasiunea pentru muzică și folclor.

Subcarpați reinterpretează folclorul în manieră proprie și aduce în prim-plan ideea că e important să ne conectăm la originile noastre. Trupa vorbește prin muzica sa despre patriotism și dragostea pentru valorile tradiționale, fără să le transforme într-un discurs patetic.

Din 2009 până în prezent, Subcarpați a lansat șapte materiale discografice: "Etnologic" (2010), "Subcarpați" (2010), Compilația "Culese din Cartier" (2010), "Underground Folclor" (2012), "Pielea de găină" (2014), "Satele Unite ale Balcanilor" (2016), "Zori și Asfințit" (2018).

Citește în continuare

Concerte & turnee

Cum a fost a treia zi de UNTOLD 2021: 75.000 de fani şi David Guetta în mare formă

Publicat

pe

David Guetta Concert UNTOLD 2021
David Guetta Concert UNTOLD 2021 │ FOTO: Foto PR

Cea de-a treia zi a festivalului UNTOLD a umplut stadionul Cluj Arena, dar si celelalte 6 scene din festival. Zeci de mii de fani au venit să-l vadă pe DJ-ul numărul 1 al lumii, David Guetta. Francezul și-a uimit fanii, veniți din peste 100 de țări acu un show incredibil, plin de emoție, pe parcursul căruia și-a declarat recunoștința pentru momentul pe care-l trăiește pe mainstage-ul festivalului UNTOLD, acesta fiind singurul mare festival care are loc în Europa în acest an.

Ce a declarat David Guetta:

În acești doi ani fără evenimente, idea de a sta acasă a fost înfricoșătoare la început, dar ulterior s-a dovedit a fi una minunată. Mi-am permis să petrec timp alături de familie. Revenirea a fost destul de dificilă, a fost greu să mă acomodez. M-am întrebat: cum am făcut asta timp de 20 de ani? Dar ceea ce se întamplă în momentul în care urci pe scenă, emoțiile tale și ale fanilor, sunt sentimente incredibile. Asta am experimentat la UNTOLD, am trăit fiecare secundă, m-am bucurat de fiecare minut. Le mulțumesc tuturor pentru că au fost parte din călatoria mea.

Experiența UNTOLD a însemnat reunirea familiei din toate punctele de vedere pentru DJ-ul belgian Lost Frequencies, care a ajuns la Cluj-Napoca însoțit de părinții săi. Acesta a declarat că și-a dorit să-și aducă mama la festivalul pe care-l iubește.

Un alt moment în premieră pentru Lost Frequencies s-a petrecut în cursul zilei de ieri, când a facut probele de sunet. Ultimul single al producătorului belgian, intitulat ,"Where Are You Now" a fost realizat în colaborare, de la distanță, cu artistul britanic Calum Scott. În cea de-a treia zi a festivalului UNTOLD, cei doi s-au întâlnit pentru prima dată, față în față. Calum Scott a fost una dintre surprizele pregătite de Lost Frequencies pentru fanii festivalului.

Belgianul s-a bucurat de magia UNTOLD, încă din prima zi a festivalului, când a urcat pe scena Alchemy alături de Netsky, pentru o noua versiune remix a piesei ,"Here With Me", o alta premieră care a entuziasmat fanii.

Faimoasa trupă The Script a oferit fanilor un festival de emoții, de la lacrimi, până la zâmbete și râs, piesele lor fiind cântate la unison de cei care au venit să îi vadă. Unul dintre momentele preferate ale fanilor a fost acela când solistul trupei, Danny O’Donoghue, a luat telefonul unei participante din public și i-a sunat fostul iubit în timp ce interpreta piesa ,,Nothing”.

Ce le-a spus solistul trupei The Script fanilor:

A trecut prea mult timp de când nu am mai fost în fața unui public atât de mare și frumos. Pentru noi, este prima în ultimii doi ani, când avem o astfel de ocazie și vă mulțumim! Cu siguranță ne vom revedea, aici, pe scena UNTOLD, 

Alături de acești artiști mult așteptați de public, pe scena principală a UNTOLD au mai urcat AZTEK, Subcarpați, TCHAMI, Danny Avila.

ARTIȘTII DE LA SCENELE GALAXY ȘI ALCHEMY AU FĂCUT SENZAȚIE

DJ-ul Raresh, Paul Kalkbrenner,și Rhadoo au urcat sâmbătă pe scena GALAXY în a doua zi de festival. La ALCHEMY, artiști români și internaționali precum DJ Snow & MC Agent, NANE, Macanache, Paraziții, Cabral Ibacka- Faibo X, Camo & Krooked sau DChase & Status DJ Set au făcut un show spectaculos. Pe toate celelalte scene au concertat alți peste 20 de artiști.

MĂSURI DE SIGURANȚĂ

Sâmbătă, 11 septembrie,  din toate cele peste 7470 de persoane testate la cele 28 de centre medicale din întreaga țară, acreditate UNTOLD, doar 10 persoane au fost depistate pozitiv cu virusul COVID-19. Toate cele 10 persoane depistate pozitiv în centrele medicale nu s-au mai deplasat spre zona festivalului și au urmat protocolul medical prestabilit de autorități. Abonamentele sau biletele lor au fost anulate pentru ediția din acest an urmând a primi vouchere valorice sau bilet de 1 zi pentru ediția din 2022 a festivalului UNTOLD.

Accesul la festival se face exclusiv în baza Certificatului Digital UE COVID-19 sau a testării rapide în centrele medicale acreditate UNTOLD. În plus, ca o extra măsură de siguranță și minorii de peste 7 ani se supun aceluiași triaj epidemiologic.

Reamintim faptul că după primele zile de festival a reieșit faptul că 75% dintre fanii prezenți la ediția din acest an sunt vaccinați. Media înregistrată la UNTOLD este una impresionantă fiind aproape de trei ori mai mare față de media imunizării la nivel național. Acest lucru vine să confirme faptul că festivalul UNTOLD din acest an reprezintă cel mai sigur loc public din România, dar și faptul că festivalul este un stimulent bun pentru cei care se vaccinează.

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< ian. 2022 >>
lmmjvsd
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6

Trending