Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Laura Bretan intervievată de InfoMusic pe 3 decembrie 2019Cu gândul la 2020, Laura Bretan vorbește despre majorat, viitorul album și un turneu extins INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Postmodern Jukebox

Carla's Dreams ne-a intrat pe sub piele la Arenele Romane

În seara de 7 mai 2016, trupa Carla's Dreams și-a așteptat fanii la Arenele Romane, unde a lansat albumul "NGOC", cel de-al doilea din carieră. Materialul discografic include hiturile "Aripile", "Sub pielea mea", "Te rog" și "Cum ne noi", dar și piese în engleză și rusă. La concertul de la Arenele Romane au fost invitate Nicoleta Nucă, Antonia, Loredana și Delia, iar show-ul a fost încheiat de Vanotek.

Carla's Dreams - Lansare Album „NGOC” la Arenele Romane (foto: Miluță Flueraș)

Carla's Dreams, trupa de artiști nonconformiști din Republica Moldova și-a îndeplinit unul dintre vise - a lansat cel de-al doilea album din carieră - "NGOC", în seara de 7 mai, la Arenele Romane. Când cerul este roșu, te aștepți să plouă, însă sâmbătă seara, norii s-au pictat în culorile celor de la Carla's Dreams și au ascultat tăcuți noile piese ale artiștilor.

Nicoleta Nucă a fost cea care a dat startul distracției și a încălzit atmosfera cu piese precum „Mai Stai”, „Liniștea” și „Adevăr sau Minciună”. Interpreta hitului „Nu Sunt” a cântat în premieră și noul său single „Castele de Nisip”.

La începutul concertului am avut ocazia de a-i asculta cântând în engleză pe cei de la Carla's Dreams, după ce ne-am obișnuit să-i auzim cântând doar hituri în limbă română.

Carla's Dreams si Loredana - Lansare Album „NGOC” la Arenele Romane

Carla's Dreams si Loredana - Lansare Album „NGOC” la Arenele Romane (Foto: Miluță Flueraș)

Când spunem „O fată singură-n noapte”, ne gândim instant la „un copil rebel” cu „iluzii deșarte” și la o voce de neuitat: Loredana Groza. Cântăreața a urcat pe scenă alături de Carla's Dreams, iar împreună au cântat piesa „Lumea ta”, un cântec despre vise, inocență și culoare.

O altă prezență fermecătoare a serii a fost Antonia, care a cântat împreună cu ei noul single „Sună-mă”. Piesa va beneficia și de un videoclip care urmează să fie lansat în curând.

Carla's Dreams si Antonia - Lansare Album „NGOC” la Arenele Romane

Carla's Dreams si Antonia - Lansare Album „NGOC” la Arenele Romane (Foto: Miluță Flueraș)

Piesele în rusă nu au lipsit din setlist, așa că am ascultat cântece precum „Na perekreostkah” și „Zarplata”. Chiar dacă mulți dintre spectatori nu au înțeles versurile, distracția a continuat.

Când trompetele au cântat, cei de la Carla's Dreams au scos „Dragostea din plic” și au transformat-o în note muzicale, pentru fetele din public. Aceasta a fost doar încălzirea, pentru că moldovenii au intrat pe sub pielea noastră atunci când au adus-o pe #Eroina. Povestea erotică din videoclip a fost transpusă și pe scenă ... nu doar cu o eroină, ci de două, îmbrăcate provocator.

Carla's Dreams - Lansare Album „NGOC” la Arenele Romane

Carla's Dreams - Lansare Album „NGOC” la Arenele Romane (Foto: Miluță Flueraș)

Cine știe mai bine „Cum ne noi”, decât Delia și Carla's Dreams? Hitul care a strâns peste 10 milioane de vizualizări pe Youtube în mai puțin de o lună de la lansare, a pregătit publicul pentru următoarele momente energice ale moldovenilor. „Da, mamă”, piesa care a stârnit o furtună de critici și care a fost compusă de Carla's Dreams, nu a lipsit din setlistul de la Arenele Romane, iar Delia a cântat-o pentru public, așa cum știe mai bine.

Carla's Dreams si Delia - Lansare Album „NGOC” la Arenele Romane

Carla's Dreams si Delia - Lansare Album „NGOC” la Arenele Romane (Foto: Miluță Flueraș)

Nimeni nu a aflat cum arată chipurile celor de la Carla's Dreams, dar cu siguranță mulți dintre noi cunoaștem hitul „P.O.H.U.I”, cel care i-a făcut celebri pe artiștii basarabeni și în România. La radio îl auzim mai rar acum, dar măcar ne-am bucurat încă o dată de el la concert, chiar dacă Inna a lipsit.

Carla's Dreams - Lansare Album „NGOC” la Arenele Romane

Carla's Dreams - Lansare Album „NGOC” la Arenele Romane (Foto: Miluță Flueraș)

Cei de la Carla's Dreams nu stau nicio clipă, lucrând deja la un nou album, primul single fiind gata. Vorbim despre piesa „Acele”, care se bucură și de un videoclip lansat în seara concertului.

Acele basarabenilor ne-au intrat pe sub piele și ne-au schimbat sângele în vene. După concertul lor, am devenit mai buni, mai visători și doritori de hituri noi. Ne-am îndrăgostit de stilul nonconformist Carla's Dreams, de versurile sincere și de ritmurile hipnotizante.

Distracția a continuat până la miezul nopții cu Vanotek, unul dintre finaliștii etapei naționale Eurovision de anul acesta.

Carla's Dreams -"NGOC"

Carla's Dreams -"NGOC"

Setlist Concert Carla's Dreams, 7 mai 2016

 1. Tempus Fugit 2
 2. Pentru cei ce pot
 3. My Girl + Fallia
 4. Lumea Ta feat Loredana
 5. O fată singură-n noapte - Loredana
 6. Na perekreostkah + Letati
 7. Dă-te + Raslabon
 8. Tempus Fugit 3
 9. Sună-mă feat Antonia
 10. Scrisoare fratelui mai mic
 11. Mai stai
 12. Funeral Face
 13. Zarplata
 14. Dragostea din plic
 15. Cântec de leagăn
 16. Sub pielea mea
 17. Cum ne noi feat Delia
 18. Da, mamă - Delia
 19. Născut în Moldova
 20. POHUI
 21. Aripile
 22. Acele
 23. Te Rog
 24. Sub pielea mea
 25.  Hobson's choice

Miruna Haican este Ex-Reporter la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
RECOMANDARE:Cumpără un disc Carla's Dreams

album-carlasdreams-ngoc

CLOSE
CLOSE