Urmărește-ne în Social Media

pop, rap, world music

Carla's Dreams ne-a intrat pe sub piele la Arenele Romane

În seara de 7 mai 2016, trupa Carla's Dreams și-a așteptat fanii la Arenele Romane, unde a lansat albumul "NGOC", cel de-al doilea din carieră. Materialul discografic include hiturile "Aripile", "Sub pielea mea", "Te rog" și "Cum ne noi", dar și piese în engleză și rusă. La concertul de la Arenele Romane au fost invitate Nicoleta Nucă, Antonia, Loredana și Delia, iar show-ul a fost încheiat de Vanotek.

Publicat

pe

Carla's Dreams - Lansare Album „NGOC” la Arenele Romane │ FOTO: Miluță Flueraș

Carla's Dreams, trupa de artiști nonconformiști din Republica Moldova și-a îndeplinit unul dintre vise - a lansat cel de-al doilea album din carieră - "NGOC", în seara de 7 mai, la Arenele Romane. Când cerul este roșu, te aștepți să plouă, însă sâmbătă seara, norii s-au pictat în culorile celor de la Carla's Dreams și au ascultat tăcuți noile piese ale artiștilor.

Nicoleta Nucă a fost cea care a dat startul distracției și a încălzit atmosfera cu piese precum „Mai Stai”, „Liniștea” și „Adevăr sau Minciună”. Interpreta hitului „Nu Sunt” a cântat în premieră și noul său single „Castele de Nisip”.

La începutul concertului am avut ocazia de a-i asculta cântând în engleză pe cei de la Carla's Dreams, după ce ne-am obișnuit să-i auzim cântând doar hituri în limbă română.

Carla's Dreams si Loredana - Lansare Album „NGOC” la Arenele Romane

Carla's Dreams si Loredana - Lansare Album „NGOC” la Arenele Romane │ FOTO: Miluță Flueraș

Când spunem „O fată singură-n noapte”, ne gândim instant la „un copil rebel” cu „iluzii deșarte” și la o voce de neuitat: Loredana Groza. Cântăreața a urcat pe scenă alături de Carla's Dreams, iar împreună au cântat piesa „Lumea ta”, un cântec despre vise, inocență și culoare.

O altă prezență fermecătoare a serii a fost Antonia, care a cântat împreună cu ei noul single „Sună-mă”. Piesa va beneficia și de un videoclip care urmează să fie lansat în curând.

Carla's Dreams si Antonia - Lansare Album „NGOC” la Arenele Romane

Carla's Dreams si Antonia - Lansare Album „NGOC” la Arenele Romane │ FOTO: Miluță Flueraș

Piesele în rusă nu au lipsit din setlist, așa că am ascultat cântece precum „Na perekreostkah” și „Zarplata”. Chiar dacă mulți dintre spectatori nu au înțeles versurile, distracția a continuat.

Când trompetele au cântat, cei de la Carla's Dreams au scos „Dragostea din plic” și au transformat-o în note muzicale, pentru fetele din public. Aceasta a fost doar încălzirea, pentru că moldovenii au intrat pe sub pielea noastră atunci când au adus-o pe #Eroina. Povestea erotică din videoclip a fost transpusă și pe scenă ... nu doar cu o eroină, ci de două, îmbrăcate provocator.

Carla's Dreams - Lansare Album „NGOC” la Arenele Romane

Carla's Dreams - Lansare Album „NGOC” la Arenele Romane │ FOTO: Miluță Flueraș

Cine știe mai bine „Cum ne noi”, decât Delia și Carla's Dreams? Hitul care a strâns peste 10 milioane de vizualizări pe Youtube în mai puțin de o lună de la lansare, a pregătit publicul pentru următoarele momente energice ale moldovenilor. „Da, mamă”, piesa care a stârnit o furtună de critici și care a fost compusă de Carla's Dreams, nu a lipsit din setlistul de la Arenele Romane, iar Delia a cântat-o pentru public, așa cum știe mai bine.

Carla's Dreams si Delia - Lansare Album „NGOC” la Arenele Romane

Carla's Dreams si Delia - Lansare Album „NGOC” la Arenele Romane │ FOTO: Miluță Flueraș

Nimeni nu a aflat cum arată chipurile celor de la Carla's Dreams, dar cu siguranță mulți dintre noi cunoaștem hitul „P.O.H.U.I”, cel care i-a făcut celebri pe artiștii basarabeni și în România. La radio îl auzim mai rar acum, dar măcar ne-am bucurat încă o dată de el la concert, chiar dacă Inna a lipsit.

Carla's Dreams - Lansare Album „NGOC” la Arenele Romane

Carla's Dreams - Lansare Album „NGOC” la Arenele Romane │ FOTO: Miluță Flueraș

Cei de la Carla's Dreams nu stau nicio clipă, lucrând deja la un nou album, primul single fiind gata. Vorbim despre piesa „Acele”, care se bucură și de un videoclip lansat în seara concertului.

Acele basarabenilor ne-au intrat pe sub piele și ne-au schimbat sângele în vene. După concertul lor, am devenit mai buni, mai visători și doritori de hituri noi. Ne-am îndrăgostit de stilul nonconformist Carla's Dreams, de versurile sincere și de ritmurile hipnotizante.

Distracția a continuat până la miezul nopții cu Vanotek, unul dintre finaliștii etapei naționale Eurovision de anul acesta.

Carla's Dreams -"NGOC"

Carla's Dreams -"NGOC"

Setlist Concert Carla's Dreams, 7 mai 2016

 1. Tempus Fugit 2
 2. Pentru cei ce pot
 3. My Girl + Fallia
 4. Lumea Ta feat Loredana
 5. O fată singură-n noapte - Loredana
 6. Na perekreostkah + Letati
 7. Dă-te + Raslabon
 8. Tempus Fugit 3
 9. Sună-mă feat Antonia
 10. Scrisoare fratelui mai mic
 11. Mai stai
 12. Funeral Face
 13. Zarplata
 14. Dragostea din plic
 15. Cântec de leagăn
 16. Sub pielea mea
 17. Cum ne noi feat Delia
 18. Da, mamă - Delia
 19. Născut în Moldova
 20. POHUI
 21. Aripile
 22. Acele
 23. Te Rog
 24. Sub pielea mea
 25.  Hobson's choice
PUBLICITATE
Comentează

Emisiuni radio-tv

Andreea Raicu i-a cucerit pe jurații iUmor cu cel mai cuminte roast - VIDEO

Andreea Raicu s-a numărat printre invitații speciali ai emisiunii iUmor. Vedeta a pregătit un număr de roast, dar "răutățile" rostite au fost îmbrăcate în jovialitate și delicatețe. Găsești mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Andreea Raicu la iUmor
Andreea Raicu la iUmor │ FOTO: Antena 1

Andreea Raicu a fost o prezență diafană și feminină pe scena de la iUmor, în contrast cu motivul participării la această emisiune. Vedeta a impresionat de cum a pășit pe scenă. Andreea a purtat o rochie arginte, încărcată de paiete. Rochia scurtă i-a pus în evidență picioarele lungi și tonifiate, aspect gândit special pentru Mihai Bendeac.

"Mi-am tăiat rochia în culise pentru că am înțeles că n-ai văzut niciun picior gol astăzi. Am zis să îți fac o bucurie, așa, de început", a spus Andreea.

Andreea Raicu a spus că nu e obișnuită să spună răutăți și nu crede că este potrivită pentru acest rol. Cu toate acestea, comentariile acide au început să își facă apariția.

"Dacă eram întruchiparea succesului în forma pură, Mihai, m-aș fi întâlnit cu tine și ți-aș fi spus: <<Salut, Mihai, nu cred că ne-am cunoscut>>".

Andreea nu i-a uitat nici pe cei doi prezentatori ai emisiunii, Dan Badea și Șerban Copoț. Pe cel din urmă, Andreea l-a comparat cu Andreea Bălan, adăugând că: "De cântat, dansează extraordinar".

"Eu mă ocup de dezvoltare personală și mă gândesc că ar fi trebuit să mă ocup și de Dan Badea despre care nu cred că s-a dezvoltat personal prea mult".

VIDEO: Andreea Raicu la iUmor:

Citește în continuare

Emisiuni radio-tv

Anna Lesko i-a "frământat" și hipnotizat pe jurații de la iUmor - VIDEO

Anna Lesko a bifat o apariție plină de senzualitate pe scena de la iUmor. Cântăreața a încercat să îl ispitească pe Mihai Bendeac. Te invităm să urmărești momentul.

Publicat

pe

Anna Lesko la iUmor
Anna Lesko la iUmor │ FOTO: Antena 1

Îmbrăcată într-o rochie strălucitoare, ce îi lăsa la vedere abdomenul lucrat, și frământând senzual un aluat, Anna Lesko a creat un moment ce va rămâne multă vreme în mintea juraților, în special a lui Mihai Bendeac. Prezența cântăreței fusese, oricum, o doleanță pe care producătorii emisiunii i-au făcut-o actorului. Acesta declarase în repetate rânduri că își dorește să o vadă pe Lesko față în față.

De la dorință la realitate a fost doar un pas, dar Mihai Bendeac s-a pierdut complet când a avut-o în fața ochilor pe Anna. Reacția lui a fost savuros comentată de colegii din platoul emisiunii.

"Bună seara! Lungă a fost așteptarea. Doamne, Mihai...Of...M-am tot gândit și m-am tot gândit când am să vin la iUmor. Mi-am propus să fac glume. M-am uitat, între timp, în oglindă și m-am gândit la Mihai Bendeac. Mă gândeam la Mihai și în tot acel răstimp realizam ceva. Nu are rost să dau tot materialul acela bun, ăla prețios pentru că oricum nu poate fi atent în condițiile în care e foarte, foarte îngrijorat de saliva care i se scurge pe cămașă", a început Anna, invitata încercând, apoi, să îl atragă în jocul său pe Bendeac.

Juratul a rămas siderat la vorbele Annei și la felul în care se exprima. Spre deosebire de Bendeac, Cheloo și Delia au rămas cu capul pe umeri și au "jurizat" întemeiat momentul.

"Anna Lesko la iUmor: dramă, senzualitate, încărcătură emoțională. Diva frământă cocă, diva miaună, diva zâmbește, diva atrage", a comentat Cheloo.

Rapperul a încercat să îl convingă pe Mihai să intre în jocul Annei, să dea curs inițiativei pe care cântăreața a propus-o. La fel și Delia. Cu toate acestea, Mihai a rămas stăpân pe situație.

"El nu a cunoscut tiparul ăsta până acum. Pentru el, a fost șocant. Ce nu cunoști, te sperie. Femeia asta știe ce înseamnă să fii femeie cu adevărat. Lui nu-i plac femeile care știu ce înseamnă să fii femeie. Lui îi plac femeile extrem de vulnerabile, de neștiutoare, de neajutorate", a fost de părere Delia.

După numeroase vorbe dulci, Anna Lesko și-a terminat numărul și s-a dus lângă Mihai, dar juratul iUmor s-a ridicat de pe scaun și a ieșit din platou. Acesta a mărturisit:

"Frate, sunt extraordinar de timid. Nimeni nu mă crede că sunt fabulos de timid. Nu suport momentele în care toată lumea dă imbold femeii să fie stăpână pe situație. Eu cred că un bărbat care lasă o secundă controlul din mână nu e bărbat. Nu suport ca o femeie să aibă controlul. Nu există în istorie o femeie care să fie atrasă de un bărbat pe care cel puțin o secundă l-a controlat".

VIDEO: Anna Lesko la iUmor:

Citește în continuare

Emisiuni radio-tv

Mihai Bendeac: "Roast-ul lui Cuza a fost unul dintre cele mai bune roast-uri de la iUmor"

O nouă ediție iUmor a găzduit o suită de invitați speciali care au luat la "roast" personaje din showbiz-ul românesc. Printre acestea se numără Cuza de la Noaptea Târziu care a avut de spus vorbe acide la adresa celor din online, dar și a juraților emisiunii.

Publicat

pe

Cuza la iUmor
Cuza la iUmor │ FOTO: Antena 1

Cuza nu s-a abținut din a taxa nume din mediul online, cântăreți, vloggeri sau chiar formatul emisiunii iUmor. Glume, răutăți și observații fine au făcut ca numărul lui Cuza de la iUmor să fie apreciat atât de telespectatori, cât și de jurați.

"Mă bucur să particip la al zecelea sezon iUmor. Acest Iliescu al emisiunilor. iUmor a decăzut atât de rău încât face Selly show să pară emisiune. Uneori e atât de proastă emisiunea încât televizoarele inteligente se opresc. Apar unii concurenți de am impresia că ați pus mâna pe listele de pe OTV", a început Cuza momentul de roast.

Selly, liderul trupei 5GANG, a fost personajul care a primit una dintre cele mai "colorate" remarci din partea lui Cuza. Invitatul emisiunii a ironizat statutul pe care Selly îl prezintă publicului din România, precum și versurile piesei "SOS" a trupei 5GANG care, la momentul redactării acestui articol, are peste 39 de milioane de vizualizări.

"Hai să vorbim despre cei care sunt pe val acum. Spre exemplu, Selly, acest vlogger, muzician, producător, activist, ministru, președinte, prezentator TV, profesor de vlog, antreprenor și pronunțător de aproape toate litere din alfabet. Singurul om care nu-și poate pronunța singur corect numele. E supărat pe educația românească că nu l-a învățat să pronunțe <<l>> și <<r>>. E clar un activist pentru educație. Stau drept dovadă versurile: <<Dau șut, bară, gol, 1-0, Gică Hagi/În club ochii pe mine, paparazzi, totul magic/Am chemat-o la hotel și Uberul i-a dat cancel/A adormit studentă și s-a trezit influencer>>. Aceste versuri au educat peste 38 de milioane de copii. Practic, Selly își face imposibilă misiunea de educare a României și apoi tot el se plânge de ea".

Cuza a luat în vizor alte nume din industria muzicală românească: cuplul Deliric - INNA:

"Un cuplu care îmi place foarte tare și e viral în momentul de față e format din Deliric și INNA. Le stă super bine împreună. Îl apreciez foarte tare pe Deliric, se vede că e îndrăgostit de INNA. Îmi place că știe să nu îmbine profesionalul cu personalul, așa că atunci când are nevoie de o voce bună pe piese o cheamă pe Irina Rimes".

Cuza a spus răutăți și despre BRomania, Dorian Popa, Mikey Hash, Tequila, Ionuț Rusu, Cristina Almășan sau Andra Gogan. Bineînțeles, nici jurații emisiunii nu au fost uitați. În ciuda comentariilor veninoase, Mihai Bendeac s-a declarat cucerit de numărul lui Cuza:

"Și-a scris singur textul dacă nu mă înșel. Roast-ul lui Cuza a fost unul dintre cele mai bune roast-uri de la iUmor. Vreodată!"

VIDEO: Roast Cuza la iUmor

Citește în continuare

Trending

CLOSE
CLOSE