Urmărește-ne în Social Media

rock

Cargo! Și Moș Crăciun e rocker

Publicat

pe

CARGO in Silver Church
CARGO in Silver Church

Moș Crăciun a venit mai devreme anul acesta pentru fanii Cargo. Miercuri, 19 decembrie, aceștia s-au adunat cu mic cu mare în Silver Church, unde au primit în dar un recital special din partea trupei timișorene.

CARGO in Silver Church

Concert CARGO in Silver Church pe 19 decembrie 2012

În deschidere au cântat băieții de la Addiction, câștigătorii trofeului Teo Peter din acest an. Ei au incins atmosfera, făcându-le pe fete să cânte cât le-au ținut plămânii și pe băieți să dea din plete fără încetare.

CARGO in Silver Church

Cargo a urcat pe scena puțin după ora 22. Parcă pentru a fi în ton cu dezumflatul sfârșitul al lumii de pe 21 decembrie, băieții au dat tonul petrecerii cu "Ziua Vrăjitoarelor", apoi s-au apropiat și mai mult de public cu “Doi pași în urma ta”.

Surpriza surpriza serii nu s-a lăsat prea mult așteptată. Adrian, Octavian, Tavi și Mirel și-au colindat fanii într-un mod cât se poate de original. Colindele, lansate în cei 27 de ani de carieră, la care s-au adăugat mai apoi hiturile formației, au transformat recitalul în cel mai frumos rock-party de Crăciun. De altfel, devenit o tradiție, concertul de sfârșit de an celor de la Cargo, a fost intitulat sugestiv "Christmas Rock".

Concertul nu putea fi unul special fără interpretarea emoționantă a pieselor “Nu pot trăi fără tine”, “Ploaia” sau ”Călare pe motoare”, melodii pe care fanii au cântat și s-au mișcat până la epuizare. Mai mult, cei prezenți i-au bombardat pe membrii trupei cu țigări pe piesa "Nu mai am țigări", iar drept răsplată, Adrian Igrișan & Co și-au dus fanii în "A 5-a dimensiune", nu înainte de a-i asigura că trupa Cargo este mereu "Aproape De Voi".

Cum să nu crezi că Moș Crăciun e rocker după un astfel de cadou?

Galerie foto CARGO în Silver Church

Vezi toate pozele din galeria CARGO

PUBLICITATE
Comentează

Trending