Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Cătălin Rulea (Toulouse Lautrec) @InfoMusicVIDEO: Dezbatem "Șmecherul din tine" cu Cătălin Rulea la X ani de Toulouse Lautrec - Află care-i șmecheria INFO CONCERT:
BZN - Grand Finale Tour
BZN / Michael BoltonCu voucherul InfoMusic, obții 45% reducere la concertele BZN și Michael Bolton Olanda este câștigătoarea Eurovision 2019 - VEZI CLASAMENTUL Lucia la InfoMusicLucia tratează un tabu al societății în piesa Catastrophe: "Mă lovesc de chestia asta foarte des" - VIDEO Un bis plin de dragoste de la Lenny Kravitz - RECENZIE CONCERT

Cargo! Și Moș Crăciun e rocker

Moș Crăciun a venit mai devreme anul acesta pentru fanii Cargo. Miercuri, 19 decembrie, aceștia s-au adunat cu mic cu mare în Silver Church, unde au primit în dar un... Continuare »
CARGO in Silver Church

Concert CARGO in Silver Church pe 19 decembrie 2012

Moș Crăciun a venit mai devreme anul acesta pentru fanii Cargo. Miercuri, 19 decembrie, aceștia s-au adunat cu mic cu mare în Silver Church, unde au primit în dar un recital special din partea trupei timișorene.

CARGO in Silver Church

Concert CARGO in Silver Church pe 19 decembrie 2012

În deschidere au cântat băieții de la Addiction, câștigătorii trofeului Teo Peter din acest an. Ei au incins atmosfera, făcându-le pe fete să cânte cât le-au ținut plămânii și pe băieți să dea din plete fără încetare.

CARGO in Silver Church

Cargo a urcat pe scena puțin după ora 22. Parcă pentru a fi în ton cu dezumflatul sfârșitul al lumii de pe 21 decembrie, băieții au dat tonul petrecerii cu "Ziua Vrăjitoarelor", apoi s-au apropiat și mai mult de public cu “Doi pași în urma ta”.

Surpriza surpriza serii nu s-a lăsat prea mult așteptată. Adrian, Octavian, Tavi și Mirel și-au colindat fanii într-un mod cât se poate de original. Colindele, lansate în cei 27 de ani de carieră, la care s-au adăugat mai apoi hiturile formației, au transformat recitalul în cel mai frumos rock-party de Crăciun. De altfel, devenit o tradiție, concertul de sfârșit de an celor de la Cargo, a fost intitulat sugestiv "Christmas Rock".

Concertul nu putea fi unul special fără interpretarea emoționantă a pieselor “Nu pot trăi fără tine”, “Ploaia” sau ”Călare pe motoare”, melodii pe care fanii au cântat și s-au mișcat până la epuizare. Mai mult, cei prezenți i-au bombardat pe membrii trupei cu țigări pe piesa "Nu mai am țigări", iar drept răsplată, Adrian Igrișan & Co și-au dus fanii în "A 5-a dimensiune", nu înainte de a-i asigura că trupa Cargo este mereu "Aproape De Voi".

Cum să nu crezi că Moș Crăciun e rocker după un astfel de cadou?

Galerie foto CARGO în Silver Church

Vizionează galeria foto, click pe poze pentru mărire/slideshow

Vezi toate pozele din galeria CARGO

Teodora Maftei este Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE