Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2019
Laura Bretan, interviu InfoMusic 2019Cerbul de Aur 2019: Laura Bretan, Ester Peony și Olivier Kaye pregătesc un moment special Poze concert Metallica pe Arena Națională pe 14 august 2019 INFO CONCERT:
Fall in Love Festival 2019
INFO CONCERT:
Evanescence
INFO CONCERT:
We Love Retro 2019 București

Alternosfera și nimic altceva nu mai contează

Amânat și reprogramat, concertul Alternosfera din seara de 31 martie a fost unul ținut sub clocot. Fanii îl așteptau cu biletele pregătite încă din 16 februarie. Unii dintre ei s-au... Continuare »
Trupa ALTERNOSFERA

Amânat și reprogramat, concertul Alternosfera din seara de 31 martie a fost unul ținut sub clocot. Fanii îl așteptau cu biletele pregătite încă din 16 februarie. Unii dintre ei s-au întrebat, probabil, dacă de data asta se va susține într-adevăr concertul. Și concertul s-a susținut. Alternosfera a venit. Și nimic altceva nu a mai contat. Hala Safe House, numită probabil în mod ironic astfel, a emanat mai multă energie și entuziasm decât o Sala Palatului plină ochi. Formațiile din deschidere, în nepotrivirea lor de stil muzical, au devenit nesemnificative. Fumul, ce înghițea totul și făcea ca lumina orbitoare a reflectoarelor să pară difuză, putea fi respirat. A fost perfect. Începând cu Alternosfera și încheind acolo.

Trupa ALTERNOSFERA

Trupa ALTERNOSFERA (Foto: www.facebook.com)

Despre organizarea proastă a acestui concert se poate spune multe. Cred, însă, că mai interesant de observat este răspunsul publicului, în ciuda lucrurilor care au lipsit sau ar fi trebuit îmbunătățite. Atmosfera pe care au creat-o cei de la Alternosfera din momentul în care au rostit primul cuvânt a estompat orice nemulțumire. S-a uitat de dubstep-ul celor de la Synops, de electro-rock-ul celor de la Changing Skins, și de orice altceva. Așteptarea luase sfârșit și totul a fost bine pentru că s-a terminat cu bine.

Alternosfera a fost așa cum o știau cei care i-au urmărit de la început și așa cum nu o știau cei care nu i-au ascultat îndeajuns. O formație cu un potențial enorm și cu o modestie aproape ridicolă. Marcel Bostan, solistul trupei, a ținut să-și ceară scuze publicului pentru faptul că este răcit și să mulțumescă tuturor celor care au venit, părând surprins că sala era atât de plină. A adăugat apoi că și-ar dori să strângă mâna fiecăruia dintre cei prezenți,  încheindu-și scurta intervenție cu aceeași sfială cu care a început-o : ”Vă stimez și vă iubesc.

Au fost interpretate atât melodii de pe albumele deja cunoscute, cât și de pe noul album,”Virgula”, iar pentru bis au ales o variantă mai lentă a melodiei ”Columb” de pe albumul ”Visători cu plumb în ochi”.

 

 

 

Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE